vineri, 5 iunie 2015

Noi canale în grila UPC Cablu: Taraf HD, Food Network, Agro Tv și Sláger Tv

UPC România a introdus in grila de canale prin cablu, pe poziția 59, televiziunea Food Network, pe pozitia 194 canalul Taraf HD, pe pozitia 811 televiziunea Agro TV, iar în Panonia, pe pozitia 798, Sláger TV.


UPDATE 22 iunie 2015: Televizunea Food Network a fost lansată la UPC România, datorită unui acord recent între proprietarul canalului ( Scripps Networks UK si EMEA ) si Liberty Global ( proprietarul UPC Romania ).

Food Network este acum disponibil pe canalul 59, ca parte a pachetului Maxim a operatorului UPC România, in acelasi timp cu lansarea unor noi productii, cum ar fi "Trisha’s Southern Kitchen" sau "Australian Food Adventures".

"Scripps Networks UK și EMEA continuă să se extindă internațional si suntem încântați că UPC România oferă în prezent portofoliul nostru complet, asigurand telespectatorilor posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de conținut de clasă mondială. România este acum una dintre cele 130 de țări in care sunt distribuite toate canalele Scripps Networks, iar altele vor sosi in viitor", a declarat Phillip Luff, Managing Director la Scripps Networks UK & EMEA.

Lansarea la UPC urmeaza lansarii recente a Food Network pe platforma DTH satelit si Food Network HD pe platforma tv prin protocol IP a Telekom România.


15 comentarii despre subiectul „Noi canale în grila UPC Cablu: Taraf HD, Food Network, Agro Tv și Sláger Tv”:
Anonim

Calitate premium,ce gluma de prost gust.upc mergeti in directia buna....la vale!

Anonim

Mai bine nu le bagau. Scumpesc cu 3 lei, ofera canale foarte slabe. Marele UPC..

Iscu Gabriel Ciprian

Bine ca au băgat și nu au luat, haideți la Telekom

Anonim

Orice canal in plus e binevenit. Nu spune nimeni ca sunt canale premium. Canalele premium sunt putine pentru Romania, maxim 5-10 si cu adevarat doar 2-3..

Anonim

Probabil exista o competitie intre operatorii de cablu.
Am UPC mai bine zis am avut, trec la rds.
Prefer internet prin FO dar si canale HD. Rds e in directia cea buna.

Anonim

Taraf TV si cu Etno TV erau de mult in grila UPC numai ca se vedeau cu un abonament special ce se platea peste abonamentul DTV Maxim HD

Anonim

Pentru Anonim - 5 iunie 2015, 19:15 marirea de 3 lei este cauzata de "gaura" provocata cu Liga 1 si Look Plus ca sa-si acopere costurile cu licentele. Asa vor proceda si ceilalti operatori care retransmit posturile LookTV

Anonim

Anonim - 6 iunie 2015, 07:16, unde vezi tu ca scrie in stirea asta despre Taraf TV si cu Etno TV ?? E vorba despre Taraf HD si alte canale, intre care nu e nici Etno Tv mentionat, ci Agro Tv.

Anonim

Pentru Anonim - 6 iunie 2015, 09:24 ori esti chior, ori analfabet, Uitate in poza 3 la sigla si vezi ce scrie acolo :)) si nu te mai baga in seama aiurea.
Ideea era ca Taraf TV HD era de mult in grila UPC alaturi de celalalt post al aceleiasi companii EtnoTV HD

Kalman2007

Taraf HD nu a fost pana acum in grila UPC. Ca este transmis si ca SD cu sigla HD e altceva.
Etno HD a fost introdus anul trecut. Si Etno e transmis si ca SD cu sigla HD.
Fiecare post introdus are un target specific. Nici eu nu le vizionez dar asta nu inseamna ca ele nu sunt bune pentru alti abonati.
@Anonim 6 iunie 07:16: Etno TV SD si Taraf TV SD se afla si acum in pachetul Optim, pachet care este necriptat, deci nu e nevoie sa ai pachetul Maxim. Daca te referi la variantele HD atunci ai dreptate.

Anonim

http://www.reportervirtual.ro/2015/06/noi-canale-in-grila-upc.html

Anonim

Indiferent de numărul de posturi care vor fi băgate vor conta cele HD. Deja unii operatori trec la HD. E mai ușor de prelucrat un material HD față de unul HD.

Anonim

Taraf HD nu era pana acum, era Taraf SD cu sigla de HD, dar in rezolutie SD, cum e de exemplu acum la RCS, adica Taraf SD, dar are sigla de HD. In schimb la UPC e acum Taraf HD, nu doar Taraf SD cu sigla de HD cum era pana acum, adica e nou introdus.

Anonim

Confirm ca la UPC nu exista Taraf HD ci doar in format SD cu toate ca scria HD.
Oricum in realitate multe din videoclipuri sunt la calitate SD... dar e bine ca se trece incet la HD. Nu-mi plac manelele dar eu zic ca e loc pentru toata lumea. Cum zicea un slogan: "Suntem toti diferiti. Din fericire!". Cu-i nu-i place schimba canalul care-i problema? Si cablistii ar baga multe canale foarte bune dar pentru asta trebuie sa creasca pretul... si romanii nu platesc pentru calitate ci pentru cantitate.... ca de aia si RCS-RDS fac contract pe nr. de canale si nu pe grila. Canale multe multe multe... nu conteaza ca-s de fapt videotext-uri gen digi locale...

Cristy

bravo upc nu conteaza genul de muzica !

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile