miercuri, 24 iunie 2015

Planeta HD și Planeta Folk, distribuite de Telekom Austria

Telekom Austria a intrat într-un parteneriat de 3 ani cu Payner Media, pentru distribuirea televiziunilor bulgărești Planeta HD si Planeta Folk.

Tranzactia include disponibilitatea canalelor, prin intermediul Telekom Austria, inclusiv pentru operatorii DTH, tv prin protocol IP și alti operatori ce ofera servicii de televiziune cu plată în Europa Centrala si de Est, precum și pentru operatorii de televiziune cu plată terți ce utilizează satelitul Eutelsat de la 16 grade Est.

Astfel, ca parte a acordului, Telekom Austria va oferi posibilitatea de simulycrypt, deschis și altor operatori DTH pe Eutelsat 16 grade Est ori pozitii de satelit vecine, prin stația de uplink proprie din Aflenz.

Parteneriatul cu Planeta Tv face parte dintr-o serie de noi contracte (acoperind 27 de canale tematice) cu 11 companii de media, care vizează întreaga regiune a Europei Centrale si de Est.

Stefan Amon, director en-gros al Telekom Austria, a precizat: "Sunt mandru să anunt acordul cu Payner Media, pentru popularele canale de muzica bulgareasca Planeta HD și Planeta Folk, permițând astfel sa fie depasite granitele Bulgariei și să fie oferite aceste canale de înaltă calitate, cu conținut tematic, pentru o regiune mai mare a Europei Centrale si de Est. Canalele sunt dedicate acum in primul rând pentru Mobiltel și serviciului tv prin protocol IP A1 in Austria, iar distributia este conceputa in special pentru diaspora balcanică din Europa."

Mitko Dimitrov, director al Payner Media, a adaugat: "Sunt foarte fericit că parteneriatul nostru cu Telekom Austria Group se extinde dincolo de granițele Bulgariei. Din 2004, colaborarea cu Mobiltel a fost cu succes, iar după semnarea acordului cu Telekom Austria Group, aceste televiziuni din Bulgaria, care au un mare succes, vor ajunge la un public european extins, prin intermediul serviciului satelit DTH, precum și prin tv prin protocol IP, deschizând noi posibilități pentru dezvoltarea afacerii noastre de televiziune."

Canalul de muzică Planeta HD al Payner Media transmite în primul rând productii din Bulgaria, cum ar fi videoclipuri, concerte, programe muzicale și emisiuni tv despre diferite aspecte ale vieții muzicale.

Planeta Folk întruchipează diversitatea și frumusețea folclorului bulgar, obiceiurile locale și tradițiile, precum și aspecte ale vieții de zi cu zi ale poporului bulgar. Programul include în special muzică popularara bulgarească din toate regiunile folclorice ale țării. Mai mult decât atât, Planeta Folk ofera programe educaționale și culturale care evidențiază frumusețea patrimoniului istoric și cultural al țării, precum și tendințele actuale în dezvoltarea culturii și a artei traditionale.


6 comentarii despre subiectul „Planeta HD și Planeta Folk, distribuite de Telekom Austria”:
Anonim

Ar fii foarte fain sa le preia si Telekom Tv Rominia in grila pentru ca sunT foarte bune aceste canale. Mie unul imi plac posturile cu muzica de la Planeta Tv HD. Rog frumos pe cei de la Telekom Tv Rominia sa preia aceste canale cu muzica.

Anonim

Manele bulgaresti in austria... Interesant!

Anonim

Ar fi bune si in Romania, macar pentru calitatea filmarilor si fetele cu machiaj frumos !

Claudiu

Anonim - 24 iunie 2015, 18:10
Telekom Austria nu face parte din grupul Deutsche Telekom.

Anonim

sper sa nu ajunga si la telekomul nostrum. ar fi cireasa de pe tort dupa food si multele canale la care nu se uita nimeni si grila hd deplorabila

Anonim

De ce nu? Ce treaba ai tu ? Nu iti convine, sari peste canal. Eu le astept cu nerabdare la Telekom Tv pe satelit, mai ales ca e pe acelasi satelit si doar ar adauga criptarea Telekom, nu ar ocupa nici macar banda de transmisie.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile