miercuri, 3 iunie 2015

SMS / MMS gratuite în rețeaua Telekom, chiar fără credit și fără extraopțiuni pe cartela preplătită

Utilizatorii de cartele preplatite Telekom Romania pot comunica nelimitat prin SMS si MMS in retea până pe 25 noiembrie 2015, cu conditia sa fie cartela in perioada de valabilitate, dar fără sa fie necesar credit pe cartelă sau o extraoptiune activa. De asemenea, noutate suplimentară este că se poate comunica gratuit in retea si prin aplicatia Joyn by Telekom, tot până pe 25 noiembrie 2015.

De mentionat si posibilitatea utilizarii aplicatiei Whats App, utilizand o cartela aflata in perioada de valabilitate, chiar daca a ramas fara credit si nu are extraoptiuni active.

Activarea beneficiilor este automată si se aplică atât la clienții noi, cât și la cei existenti, cu excepția utilizatorilor de cartelele preplătite de tip hibrid.


8 comentarii despre subiectul „SMS / MMS gratuite în rețeaua Telekom, chiar fără credit și fără extraopțiuni pe cartela preplătită”:
Anonim

cum adica cartel hibrid? am cartela telekom fara credit pe ea si nu pot trimite sms si-mi expira la anul in februarie 2016

Anonim

bine dar cu satelit dth mai face ceva ca a ramas la stadiul vintage

Anonim

Sau mai bine zis, Ice Age

Anonim

Salutare. Am primit avertisment pe softpedia ca am citat hdsatelit ca sursa a informatie si s-a considerat reclama. Voi aveti o relatie de colaborare (hdsatelit cu forumul softpedia) sau am inteles eu gresit?

HD Satelit România

Citarea unei surse este un procedeu normal, inclusiv pe Forumul Softpedia, si corespunde cu http://hdsatelit.blogspot.ro/p/copyright.html. Pe Softpedia există sute de topicuri care sunt începute sau conțin articole preluate din HD Satelit, cu citare sursă, nu cred că era problemă o citare in plus. Nu există o colaborare oficială, dar consider ne întelegem bine și colaborăm cu diverși moderatori sau membri, fiind pasionați de același hobby. Să îmi indici te rog topicul unde ai fost avertizat. Oricum, eu nu pot să mă implic în politica altui website, dar măcar putem studia situația, pentru ați oferi un sfat ca pe viitor să nu se mai repete.

HD Satelit România

Anonim 4 iunie 2015, 06:50, perioada de valabilitate se refera la timpul în care ai putea face apeluri, daca ai avea credit. Perioada de valabilitate, din câte știu, e de maxim 2 luni de la ultima reîncărcare.

Anonim

Pai moderatorul mi a sters pur si simplu topicul. Mi s a parut un abuz din partea moderatorului, Si subiectul era despre googlephoto cu citarea articolului vostru. Nu era prima data cand puneam link catre articole de la voi, consider ca acum am dat peste un moderator mai,,,,

HD Satelit România

Probabil au fost alte motive, independente de linkul către HD Satelit, poate legate de subiect ( posibil că s-a referit că se face reclamă la produsul Google mentionat in respectivul articol, poate că nu era fan produse Google, că altfel putea lăsa subiectul și să stearga doar linkul), dar nu putem sa știm... Oricum, cred ca e recomandabil sa te limitezi să postezi subiecte de pe HD Satelit doar pe aria "TV radio satelit" de pe Softpedia, acolo exista moderatori din domeniu, care cunosc bine tipul si stilul de subiecte dezbatute pe HD Satelit si nu cred că vei avea probleme: http://forum.softpedia.com/forum/127-tv-radio-satelit/

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile