miercuri, 24 iunie 2015

TCM se transformă în TNT în România și va transmite în High Definition

Televiziunea TNT a Turner Broadcasting va inlocui in România televiziunea TCM, în luna octombrie, difuzand in rezolutie High Definition filme si seriale. TCM, prezent de multi ani pe piata din Romania, ofera filme clasice si contemporane, iar TNT HD se va adresa atat pasionatilor de cinematografie, difuzand filme de la Warner Bros şi de alte studiouri de la Hollywood, cat si de seriale în premieră absolută, marca TNT, anunță apropo.tv.

TNT (Turner Network Television) va fi lansat in Romania ca parte a introducerii canalului la nivel global, iar compania consideră că programele vor fi in continuare pe placul fanilor actuali ai TCM, dar va castiga si un public nou, grație continutului original, difuzat la scurt timp după premierele din Statele Unite.

In fiecare seară, in prime-time, vor fi transmise filme, duminica fiind rezervată premierelor TNT. Dintre primele productii ce vor fi difuzate, sursa citata mentionează "The Last Ship", "Proof", "Public Morals", "Agent X", "Înapoi în viitor", "Jason Bourne", "Hannibal", "Dimineaţa morţii", "Virgin la 40 de ani", "8 Mile", "Strania poveste a lui Benjamin Button" sau "Marele Lebowski".

Compania precizeaza că lansarea TNT este sprijinită de toţi partenerii majori de distribuţie din România.

Transformarea TCM in TNT HD va avea loc si un Polonia, tot din luna octombrie.

UPDATE 6 octombrie 2015: Transformarea TCM in TNT a avut loc si in Romania.


26 de comentarii despre subiectul „TCM se transformă în TNT în România și va transmite în High Definition”:
Anonim

Doamne ajuta !! Incet incet vin toti din afara. Mai astept FOX, USA, NBC, NETFLIX.

George

Cartoon Network si TNT din toamna.

Anonim

TNT a mai fost in Romania prin 1999-2002, emitea dupa ora 22 pe CN, era fain, mai ales cand dadea wrestling WCW :D prin 2002 a fost redenumit in TCM si vad ca acum revine asa cum a fost :)

Anonim

O porcarie din categoria cum sa prigonim Filmele Clasice/Vechi,
in dauna unor modernisme trendy-flendy pt. Generatia "tanara" smartfonista-feisbucista.

Trebuiau sa-si re-infiinteze T.N.T. cu ce voiau,
dar sa lase Brandul T.C.M. in pace.
Grila T.C.M. tocmai incepuse sa se diversifice, din Mai incoace,
deja cu inca vreo 40 de Titluri mai Vechi,
insa nestiutorii evident ca nu au habar decat de preconceptiile lor gaunoase.

Bine ca in S.U.A., U.K., etc., poate sa ramana si T.C.M. (evident, deja in HD).

Anonim

Nu te agita pentru ca va fi o transformare gen AMC: vor lasa si continutul clasic si vor avea si continut nou. Uita-te putin la programele TNT HD din Europa (ex Germania). Este o situatie gen win-win

Anonim

Poate și Cartoon Network în octombrie v-a fi în format HD.

Anonim

Toate bune si frumoase,sper sa nu mai intrerupa filmul pentru reclama! Exemplu AMC!

Anonim

Pai e program Premium, la care platesti abonament dedicat? Sau e televiziune de stat, la care platesti taxa radio -tv? Daca nu, atunci cum vrei sa se sustina financiar? O avea vreun sponsor miliardar pentru Romania si nu stiu eu, sa poate difuza filme fara publciitate ?

Anonim

Păi nu primeşte între 5-15 cenţi pe abonat?

Anonim

Nu stiu daca e asa. Oricum, chiar daca ar fi asa, si Antena 1 sau Pro Tv si altele primesc chiar mai mult ! De ce au publicitate? Cauta alt argument, ca asta nu sta in picioare. Iar centii aia nu inseamna ca e canal premium. Canalele Premium au preturi mult mai mari si nu intra in pachete de baza sau asemanatoare, dar sunt convins ca stii asta. Sau poate nu iti dai seama ce inseamna canale premium ? Asta nu e canal Premium, e canal de filme si seriale, asta nu nseamna ca e premium. HBO, canalele gen Sky Movies, acestea sunt canale premium de filme si nu difuzeaza publicitate.

Anonim

Exact si la acelea platesti abonament separat si normal ca nu au publicitate.

Anonim

Ba cerea 12 eurocenţi pe abonat, pt. C. N. / T.C.M..

Cum crezi că s-au susţinut până în 2008, când au introdus publicitate?

Sau cum crezi că sunt susţinute canalele Viasat sau Viacom?

Antena 1 nu primeşte bani de la cablişti, Pro TV primeşte, într-adevăr, dar nu mult.

Anonim

Ideea e ca nu e canal premium, doar la canalale premum nu e publicitate, restul au publicitate, cu exceptia poate a situatiei ca nu au clienti care sa le bage publicitate. :)
Tu daca ai avea un canal tv, cum l-ai sustine financiar, daca nu ai avea publicitate si nici nu ar fi premium, cu taxa speciala suficienta, care sa ofere banii necesari pentru sustinerea programelor, plata salariilor, a curentului electric consumat, a mijloacelor de transmisie si a restului logisticii ? E economie de clasa a VIII-a, sa fim seriosi :) Daca e asa cum spui tu si nu trebuie bani, lanseaza si tu un astfel de canal tv, sa vezi si tu cum e pe pielea ta fara publcititate. Probabil in primele luni iti vei vinde casa. apartamentul, masina si ce mai ai, iar spre sfarsitul primului an de emisie poti inchide televiziunea, ca nu mai ai bani nici de curent. :)

Anonim

NETFLIX n-are nici o legatura cu (,) cablistii, din ce am inteles se vor extinde si spre Europa curand, vor permite acces la site adica.
Iar NBC ... ce treaba au aia

Gicu

La Orange tv de ce nu se baga acest canal?

Anonim

are reclama si promo la tot pasul, de te saturi, iar la reluari sunt mai tari decat pro tv si antena 1

Anonim

@Gicu, TNT nu a fost inca lansat, iar TCM nu va mai exista in Romania.
@Anonim, nu a fost inca lansat TNT HD Romania, deci nu poti sa stii cata publciitate va avea. Oricum va trebui sa se incadreze in procentul alocat pentru timpii de publicitate prin Legea Audiovizualului, asa ca nu vad nicio problema.

Anonim

Mai exact din 6 octombrie 2015 devine TNT.

Anonim

Deci am avut dreptate ? :) http://www.mediafax.ro/cultura-media/televiziunea-americana-de-filme-si-seriale-tnt-se-va-lansa-pe-6-octombrie-in-romania-14764523

Anonim

Televiziunea TNT va fi disponibilă începând din data de 6 octombrie în grilele marilor operatori de cablu din România, respectiv RCS&RDS, UPC România, Telekom şi Digital Cable Systems, dar şi în grilele multor cablişti mai mici din ţară, în abonamentul pe care abonaţii îl plătesc deja. "Bineînţeles că există posibilitatea să se facă reîmpachetări în viitor", a precizat Cristina Valasutean.
De asemenea, potrivit reprezentanţilor Turner, TNT va funcţiona ca o televiziune pay TV (cu plată pe abonat, n.r.) şi va difuza publicitate.
În afară de TNT, Turner va continua să opereze pe piaţa audiovizualului din România televiziunea internaţională de ştiri CNN şi posturile de desene animate Cartoon Network şi Boomerang.
Potrivit Cristinei Valasutean, Cartoon Network este prezent în România încă din anul 1996, ulterior fiind lansate pe această piaţă televiziunile CNN, Boomerang şi TCM. "Mulţi au copilărit cu personajele noastre de la Cartoon Network (...) Vizavi de TCM, pot să spun că distribuţia TCM s-a făcut în România începând cu anul 2006, fiind într-un partaj cu Cartoon Network. În anul 2008, când am deschis biroul Turner în România, am început să facem şi separarea celor două canale, nu întotdeauna aceste separări s-au făcut uşor, deoarece avem nevoie de frecvenţe, de spaţii şi de capacităţi diferite, în funcţie de mediile pe care transmitem canalele. Dar pot să spun că, la ora actuală, cu toate cele patru canale - Cartoon Network, CNN, Boomerang şi TCM -, am ajuns la o distribuţie care ne avantajează foarte mult pe piaţa din România. Avem circa 80% din toată piaţa pay TV din România (...) De asemenea, TCM este distribuit prin toţi marii operatori şi mulţi alţi operatori (de cablu, n.r.) din ţară", a spus Cristina Valasutean.
Ea a precizat că se lucrează ca, până la lansarea propriu-zisă a TNT, să se facă această separare şi în grila RCS&RDS, unde, până în prezent, TCM a fost în partaj cu Cartoon Network.
TNT va emite în România iniţial într-o variantă Standard Definition (S.D.) însă varianta High Definition (H.D.) este disponibilă. "Se va ajunge la transmiterea H.D. în foarte scurt timp, sperăm noi", a mai spus Cristina Valasutean.

Anonim

websiteul TNT Romania este : http://www.tnt-tv.ro/
Pagina de Facebook este : https://www.facebook.com/TNTRomania

Anonim

http://www.mediafax.ro/cultura-media/televiziunea-americana-de-filme-si-seriale-tnt-se-va-lansa-pe-6-octombrie-in-romania-14764523

Anonim

Sunt total dezamagit, intodeauna am apreciat TCM, iar ceea ce ofera acum TNT pot gasi usor pe orice alt canal. E trist ca trebuie sa sacrifici un post bun doar pentru ca nu este suficient de comercial.

Anonim

Am aflat de pe un forum,ca de luni TNT pentru Polonia & Romania,s-a separat in 2 versiuni:TNT Polonia si TNT Romania.

Anonim

Mai multe detalii despre ce-am zis in comentariul anterior:http://cnboompoland.blogspot.com/2018/07/tnt-cee-rozdzielony.html?m=1

Anonim

da dar nu si epg-ul de la digi

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile