luni, 15 iunie 2015

Telekom, noul sponsor al echipei naționale de fotbal a României

Telekom România a prezentat intr-o conferinta de presa, in care au fost prezenti președintele FRF (Răzvan Burleanu) și directorul general al companiei (Nikolai Beckers), parteneriatul prin care a devenit noul sponsor al echipei naționale de fotbal, până la sfarsitul anului 2016, anunță Dolce Sport.


Președintele FRF a precizat că durata contractului se poate prelungi in functie de performantele sportive si de reputatie si ca ar dori sa aiba contractul pe cel putin 4 ani de zile, "sa prindem impreuna si calificarea la europene si calificarea la mondiale. Bineinteles, acest contract face referire si la bonusuri financiare de performanta".

Directorul general Telekom Romania (Nikolai Beckers), a completat: "Este o onoare sa fim sponsorul principal al echipei nationale a Romaniei si o sansa foarte buna pentru toata lumea. Stiu ca romanii iubesc fotbalul, la fel si nemtii. Urmatoarea provocare pentru nationala este de a se califica la Campionatul European si acest lucru este foarte posibil. Romania impotriva Germaniei ar fi un meci foarte interesant la Euro".

Ca răspuns la întrebarile jurnalistilor, Nikolai a mai precizat că nu există planuri ca Telekom Romania să devină sponsor al unei echipe din Liga 1. De asemenea, nu a dorit sa comenteze zvonurile din presa privind o viitoare posibilă achizitie, impreuna cu RCS-RDS, a drepturilor de televizare a meciurilor din Liga 1, in cazul in care ar fi reziliat contractul LPF cu Intel Sky Broadcast.

Beckers a mai explicat că sponsorizarea nu va afecta bugetul companiei, intrucat cheltuielile sunt alocate cu un an inainte si existau deja fonduri destinate marketing-ului si sponsorizarilor.


5 comentarii despre subiectul „Telekom, noul sponsor al echipei naționale de fotbal a României”:
Anonim

telekom e cu pensionari si canale sd ,in lume intra pe piata 4k,8k si ei abia misca si cu hd

Anonim

@Anonim, Telekom are 53 de canale HD in grila IPTV :D

Anonim

Sundance channel HD la Nextgen de ieri HDSATELIT

HD Satelit România

Am anunțat, mulțumesc :

http://hdsatelit.blogspot.ro/2015/06/televiziunea-sundance-channel-hd-in.html

Anonim

cand isi sponsorizeaza si serviciul dth ?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile