miercuri, 24 iunie 2015

Televiziunile Dolce Sport vor transmite în direct toate meciurile din Liga 1 ( 2015-2016 ) și Cupa Ligii

Începând cu data de 11 iulie 2015, toate meciurile din sezonul 2015-2016 al campionatului intern de fotbal, inclusiv Cupa Ligii, vor fi transmise integral si in direct de canalele Dolce Sport, se anunță pe websiteul televiziunii, care mentionează că abonații Telekom Tv vor putea viziona si marile competiții internaționale de fotbal: EURO 2016, UEFA Champions League, UEFA Europa League, campionatele Angliei si Germaniei.

"Dolce Sport transmite în exclusivitate nu doar fotbal, ci și o mare varietate de discipline sportive, precum Formula 1, NBA, Campionatele Mondiale de handbal, Turneul celor 6 Naţiuni, mari turnee de tenis, WRC și importante gale de box", mai precizează televiziunea citată.


14 comentarii despre subiectul „Televiziunile Dolce Sport vor transmite în direct toate meciurile din Liga 1 ( 2015-2016 ) și Cupa Ligii”:
George

Liga 1 si Cupa Ligii nu e Pro TV

Anonim

Ce Pro Tv?! E vorba de Dolce Sport.

Anonim

cupa romaniei e pe pro tv si supercupa

Anonim

" Liga 1 se vede pe urmatorii 5 ani NUMAI la UPC " =))

Anonim

Respect UPC. :)

Anonim

Danke, Telekom, nu ne-ati dezamagit niciodata :D

Anonim

Respect RCS & RDS . :)

Anonim

Pai si Rcs-Rds dau meciuriile din Liga 1

Anonim

Rcs- rds vor mai transmite champions league si europa league? sau cei de la telekom incurca adevaratul sens al cuvantului exclusivitate? Au mai spus ei in exclusivitate si a fost altceva...

Anonim

Rds nu vor mai transmite CL si EL. Telekom au exclusivitate.

Anonim

nu e numai la ei, Liga 1 se vede peste tot la ora actuala

Anonim

Peste tot in afara de Upc numai abonatii Upc platesc o taxa de 10 lei pentru a vedea meciuriile si cei de la Focus Sat 12 lei la restul sunt gratis mai informati-va

Anonim

Nu e vorba de informare, e vorba ca tu te prefaci ca nu intelegi ce iti comunica interlocutorul. El nu a zis ca sunt exclusiv la Dolce meciurile din Liga 1 si nimeni nu a zis asta si nici nu a zis ca sunt gratuite peste tot, ci doar ca sunt peste tot vizionabile meciurile. Dar tu ai cautat repede un motiv sa te prefaci ca nu intelegi si sa faci putin flame, de suparare ca tu platesti la UPC si altii nu platesc la alti operatori.

Anonim

Exclusivitate in Romania inseamna daca platesti drepturile de retransmisie pentru un anumit eveniment sportiv

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile