marți, 16 iunie 2015

Toate canalele AMC Networks vor trece la HD în Slovacia ?

Compania AMC Networks, care operează mai multe canale de televiziune, a anunțat că va difuza toate canalele sale în înaltă definiție (HD) in Slovacia, dar fara Dolby Digital, precizeaza zive.sk: "Dolby Digital nu este încă planificat. Nu a existat nicio cerere pentru acest serviciu din partea unui operator sau telespectator", a spus managerul PR al AMC Networks, Ondřej Vacha.


AMC Networks opereaza in Slovacia canale SD ca Minimax, Megamax, TV Paprika, Spektrum Home, AMC și Film + . Versiuni HD există în prezent în Slovacia pentru canalele Spektrum, Sundance Channel, Sport1 și Sport2.

Sursa citată a solicitat informatii privind data când canalele companiei AMC Networks vor fi disponibile în rezoluție HD, dar a primit doar raspunsul că toate canalele vor fi disponibile in High Definition în câteva luni.

AMC Networks a declarat de asemenea că vor fi transmise in continuare si versiunile SD: "Piața funcționează mai mult in SD, iar raspandirea HD nu este completă, încât nu putem sa difuzăm semnalul numai în HD. Astfel, în ​​plus față de HD, vor rămâne si versiunile SD", a mai declarat pentru sursa citată reprezentantul companiei.


6 comentarii despre subiectul „Toate canalele AMC Networks vor trece la HD în Slovacia ?”:
Anonim

La noi vor "trece" direct in 4K! ;)))))))

Anonim

Asa am auzit si eu ,dar numai la portocala;)))))))) Sunt in negociere cu ei,bine inteles negocierea va tine 20 ani;)))))) Cu prietenie ...... restul il cunoasteti voi ,analize.... si super analize....... departamentul stiintei si imaginatiei .

Anonim

ar fi bine.

Anonim

la telekom nici sd inca nu merge bine ,hd poate va fi in viitor . ma refer la dth

Anonim

Cred ca trec si in Romania la HD !

Anonim

poate la cei cu loc pe satelit

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor. Pentru discuții despre alte subiecte, utilizați funcția de căutare.


AKTA (52) Digi Mobil (39) Digi Tv (314) Focus Sat (218) FREESAT (22) iNES (17) Nextgen (68) Orange (173) Orange Tv (102) RCS-RDS (402) Telekom Romania (226) Telekom Tv (199) UPC (228) Vodafone (45)