marți, 16 iunie 2015

Toate canalele AMC Networks vor trece la HD în Slovacia ?

Compania AMC Networks, care operează mai multe canale de televiziune, a anunțat că va difuza toate canalele sale în înaltă definiție (HD) in Slovacia, dar fara Dolby Digital, precizeaza zive.sk: "Dolby Digital nu este încă planificat. Nu a existat nicio cerere pentru acest serviciu din partea unui operator sau telespectator", a spus managerul PR al AMC Networks, Ondřej Vacha.

AMC Networks opereaza in Slovacia canale SD ca Minimax, Megamax, TV Paprika, Spektrum Home, AMC și Film + . Versiuni HD există în prezent în Slovacia pentru canalele Spektrum, Sundance Channel, Sport1 și Sport2.

Sursa citată a solicitat informatii privind data când canalele companiei AMC Networks vor fi disponibile în rezoluție HD, dar a primit doar raspunsul că toate canalele vor fi disponibile in High Definition în câteva luni.

AMC Networks a declarat de asemenea că vor fi transmise in continuare si versiunile SD: "Piața funcționează mai mult in SD, iar raspandirea HD nu este completă, încât nu putem sa difuzăm semnalul numai în HD. Astfel, în ​​plus față de HD, vor rămâne si versiunile SD", a mai declarat pentru sursa citată reprezentantul companiei.


6 comentarii despre subiectul „Toate canalele AMC Networks vor trece la HD în Slovacia ?”:
Anonim

La noi vor "trece" direct in 4K! ;)))))))

Anonim

Asa am auzit si eu ,dar numai la portocala;)))))))) Sunt in negociere cu ei,bine inteles negocierea va tine 20 ani;)))))) Cu prietenie ...... restul il cunoasteti voi ,analize.... si super analize....... departamentul stiintei si imaginatiei .

Anonim

ar fi bine.

Anonim

la telekom nici sd inca nu merge bine ,hd poate va fi in viitor . ma refer la dth

Anonim

Cred ca trec si in Romania la HD !

Anonim

poate la cei cu loc pe satelit

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile