vineri, 5 iunie 2015

Vodafone, în discuții cu Liberty Global pentru un schimb de active

Vodafone Group a confirmat, intr-o declaratie prezentată la London Stock Exchange, ca răspuns la speculațiile presei recente cu privire la o potențiala tranzacție, că este în discuții cu Liberty Global, într-un stadiu incipient, pentru un schimb de active.

"Nu există nici o certitudine că va avea loc o tranzacție și nici cu privire la ce active vor fi implicate în cele din urmă. Vodafone nu este in discutii cu Liberty Global privind o unificare a celor două companii", a declarat compania.

In ultimul timp au existat diverse zvonuri si tatonări, pe care presa internationala le-a interpretat fie ca intentii ale Vodafone de a cumpara Liberty Global sau invers, fie ca intentii de fuziune a celor doua companii.

Ambele companii sunt prezente si in țara noastră, una prin compania de telecomunicatii Vodafone Romania, cealaltă prin UPC si Focus Sat.

UPDATE 9 mai 2018: Vodafone a confirmat printr-un comunicat de presă achiziția UPC România. DTH-ul Focus Sat nu este inclus în tranzacție. Mai multe detalii găsiți AICI.


3 comentarii despre subiectul „Vodafone, în discuții cu Liberty Global pentru un schimb de active”:
Anonim

Nu era vorba ca cei de la UPC cumpera DCS AKTA?

Anonim

Ce legatura are ce spui tu cu stirea asta? Tu daca vrei sa cumperi castraveti, nu mai poti face schimb de timbre ? Ca nu pricep.

Anonim

upc romania trebuie sa aiba 1.000.000 de abonati la cablu...una din cerinte; nu-i poate face decat cumparand akta

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile