sâmbătă, 4 iulie 2015

Digi Mobil: 300 MB trafic internet prin roaming național Vodafone, până pe 31 august, apoi 200 MB, până pe 31 decembrie 2015

Cantitatea de date prin roaming national Vodafone s-a triplat ( a crescut de la 100 MB/lună la 300 MB/lună) la operatorul Digi Mobil, apartinând de compania RCS RDS. Dupa ce se consumă cei 300 MB, serviciul de date prin Roaming Naţional este sistat până luna următoare, dar serviciile de voce prin roaming national Vodafone functioneaza in continuare, ne anunță Mortu's Blog, care ne mai reamitește si că Digi Mobil este o reţea exclusiv 3G, ce rulează în benzile de frecvenţă 900, respectiv 2100MHz.

Digi Mobil a activat roamingul național de date prin Vodafone acum aproape un an, pe 17 iulie 2014, pentru a oferi servicii de date si in zone neacoperite cu semnal Digi Mobil. La acel moment, când limita prin roaming national era de 100 MB, RCS-RDS emitea un comunicat oficial in care preciza că te poti conecta la internet in roaming national daca ai un abonament de telefonie mobila Digi Mobil care include internet mobil si dacă ai activata optiunea de Date Mobile in roaming in telefonul tau (majoritatea telefoanelor au deja activata aceasta optiune).

UPDATE 6 iulie 2015: Oferta este valabila promotional în perioada 6 iulie -31 august 2015, inclusiv pentru persoane juridice, anunta oficial compania intr-un comunicat de presă.

De asemenea, limita de trafic de date mobile in roaming national va fi ulterior, pana la 31 decembrie 2015, de 200 MB/luna pentru toate abonamentele Digi Mobil din gama Optim si Complet, fara costuri suplimentare pentru clientii la serviciul de telefonie mobila.

"Vom continua sa investim in dezvoltarea ariei de acoperire a retelei de comunicatii mobile, dar si in imbunatatirea calitatii serviciilor mobile pentru a ajunge in scurt timp la performantele pe care le avem pe segmentul de servicii fixe de telecomunicatii", a declarat Valentin Popoviciu, director de dezvoltare RCS & RDS.


18 comentarii despre subiectul „Digi Mobil: 300 MB trafic internet prin roaming național Vodafone, până pe 31 august, apoi 200 MB, până pe 31 decembrie 2015”:
mradu

e bine, dar nu e suficient!

Cristy

respect digi mobil !

Anonim

e foarte bine.aveti rabdare ca digi mobil este pe un drum bun.

Anonim

Dr spune-mi tu @mradu, ce situatie este la Vodafone si Orange?

Anonim

Ieri in Alba Iulia pe la 16 nu megea nici reteaua lor si nu ma puteam conecta nici pe Vodafone.Cartela de Vodafone de pe alt telefon mergea normal.
Eu cred ca mai au mult de lucru.Daca nu a-si pun reteaua la punct cat de curind nu stiu daca mai prelungesc cu ei.
5€ abonamentul la digi +5€ cartele Vodafone =10€ La banii astia primesc nelimitat in Vodafone si 800 de minute nationale si internationale si am semnal peste tot fara sa umblu cu doua cartele.
E destul de enervant cand ai nevoie de telefon sa nu il poti folosi.

Anonim

Bravo digimobil !!!

Anonim

Unde poti sa ai incredere cat de cat este in orasul Bucuresti. :) Sunt sigur ca aici merge cel mai bine Digi-ul di ntoata tara. Dar pentru orase mai micute, nu stiu daca se merita. :)

Anonim

Stai linistit anonim ca au acoperire decenta in toate orasele decente :D

Stefan

Au acoperire in orase cat de cat oudoor , cand ai iesit din orase adio semnal DM , sa nu mai vorbim de semnalul indoor , intr-un cuvant mai au de investit enorm in acoperire

Anonim

Trebuie sa n-ai toate tiglele pe casa sa investesti in acoperire 3G cand viitorul este 4G si se fac teste in 5G. De aceea au ales parteneriatul cu Vodafone pe partea de roaming national atat de voce cat si si de date

Claudiu

Doar ce au devenit accesibile terminalele compatibile 3G, si au aparut si modele non-smartphone, tu vrei sa nu se mai investeasca in 3G ? In momentul de fata, Digi nu are licenta pentru 4G, iar 3G-ul pe care il au il extind foarte lent si prost. Intai sa faca pasul la DC-HSPA+ si apoi sa treaca la 4G, sa investeasca in capacitatea retelei (la 6 dimineata prind vreo 8-9Mb, iar pe la pranz 3-4 Mb !). Si apoi, dupa ce au ajuns cu 3G-ul cel putin la nivelul Vodafone, sa il upgradeze la 43,2 Mb (DC-HSPA+) si abia apoi sa treaca la LTE. LTE ce in momentul de fata nu se pot efectua apeluri voce, deoarece nu este implementat VoLTE (Vodafone, in momentul de fata, e singurul care il are), te arunca pe 3G sau 2G cand efectuezi sau primesti un apel. 5G-ul e in stadiu Alpha pana si in tara mama. Eu spun sa ne concentram pe ce avem momentan, sa il perfectionam, si apoi sa ne gandim la alta tehnologie.

Anonim

O ciudatenie, in zona comunei Mircea Voda din judetul Braila, exista acoperire cu semnal maxim Roaming National DigiMobil in schimb Vodafone abia daca are semnal. Probat pe mai multe telefoane ca m-am gandit sa nu fie vreo eroare din telefon. La fel partial si-n zona Oprisenesti/Braila
Pentru Claudiu, sa fii investitor in asa ceva nu cred ca ti-ar conveni sa bagi bani intr-o tehnologie veche in raport cu 4G doar de dragul clientilor care cumpara terminale 3G. Au luat decizia optima cu acest Roaming National

Unknown

Salut băieţi. Vin cu detalii:

Comunicat de presa RCS RDS
http://www.rcs-rds.ro/comunicat?id=419

Completari:

S-a marit de la 100MB la 200MB pana la data de 31.12.2015 cu mentiunea ca PROMOTIONAL perioada 06 iulie - 31 august 2015 clientii vor beneficia de 300MB de date in Roaming National.

HD Satelit România

Am completat, mulțumesc ! :)

Anonim

Prefer Vodafone cu nelimitat minute,mesaje nationale ,1GB net , 150 international mobil in UE la 8 euro(TVA inclus) decat Digi cu 1000 de probleme in mediul rural.

Anonim

La comentat toti sunteti buni. Puneti miina la treaba

Anonim

semnalul,ce facem cu semnalul,deci....

Anonim

Pai daca e vorba de roaming prin Vodafone, e vorba de semnalul Vodafone. Nu are Vodafone semnal? Ca nu inteleg. Roamingul de date national nu foloseste semnalul Digi Mobil. Oricum, mie nu imi trebuie, ca eu am semnal la Digi mai bun decat la toti, si in lift am 4 linii.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile