joi, 9 iulie 2015

Digi Mobil a lansat promoția „Vino cu prietenii!”

RCS & RDS desfasoara in perioada 9 iulie - 31 august 2015, in magazinele proprii, promotia de vara "Vino cu prietenii!", destinata clientilor noi Digi Mobil, prin care acestia pot beneficia de reduceri de 50% la plata abonamentelor, pana la 6 luni, anunță compania intr-un comunicat de presă.

Promotia "Vino cu prietenii!" se adreseaza persoanelor fizice care incheie in perioada mentionata, unul sau mai multe abonamente din gama Optim 2, 3, 5 sau Optim Nelimitat si/sau Complet 2, 3 sau 5, pe o perioada de 24 de luni.

La contractarea unui abonament de telefonie mobila, clientul va primi automat pentru fiecare SIM (maxim 2), o reducere de 50% la abonament pentru primele doua luni de la activare si doua vouchere cu coduri de reducere, pe care le poate oferi prietenilor care doresc sa se aboneze la Digi Mobil.

Totodata, toti clientii care au primit voucherele cu coduri de reducere si contracteaza la randul lor un abonament Digi Mobil vor beneficia de reducerea de 50% la abonament pentru primele doua luni si de doua vouchere pentru a aduce in retea alti prieteni.

Prin activarea voucherelor pana la 31 august 2015, abonatul va beneficia timp de doua luni de o reducere de 50% pentru fiecare prieten adus in reteaua Digi Mobil, astfel ajungand sa primeasca o reducere de 50% la abonament pentru 6 luni.

Promotia "Vino cu prietenii! este disponibila doar in magazinele proprii.


9 comentarii despre subiectul „Digi Mobil a lansat promoția „Vino cu prietenii!””:
Anonim

toate bune si frumoase,da cu semnalu ce faceti....cu semnalu....roamingul vodafone este alta poveste...da cu semnalu...aveti atatea reclamatii si raspuns ne-ma...rezolva-ti cu semnalul si o sa fie belea,parerea mea.

Anonim

Se monteaza antene mai puternice in toata tara. Au montat si la mine, acum de ex am semnal full, acum o luna de abia aveam o linie. Deci, rabdare, cred ca deja monteaza in toata tara, incepand cu orasele mari si municipiile, sunt constienti si ei ca trebuie sa faca asta cat mai repede, in maxim 1 an sa fie acoperita toata tara..

mradu

anonim, anonim...dar unde au montat antene noi? in ce oras, sat...? ce comparatie faci tu? o linie cu semnal full? cine ti-a spus tie de maxim 1 an? si de cand a inceput anul ala, ca era obligatoriu anul trecut sa aiba retea si in 900 MHz...

Anonim

Nu inteleg ce nu intelegi. Acum o luna aveam o linie pe telefon, acum am 5 linii, maxim pe telefonul meu. Informatia ca monteaza antene mai puternice am avut-o inainte de a se imbunatati semnalul si iata ca s-a confirmat, ca la mine s-a imbunatatit semnalul. Informatia mi-au oferit-o cei de la tehnic din zona de la RCS, cand am fost sa schimb un receptor. Daca la mine s-a adeverit, inseamna ca informatia a fost corecta la mine. Tot atunci mi-au oferit informatia ca RCS monteaza antene in toata tara, ca informatia e publica, cica s-a dat si comunicat privind extinderea si pot sa mi-o ofere ca informatie si au mai spus ca ei cred ca in maxim un an se acopera cu semnal full toate orasele importante si municipiile din tara. Asta e informatia pe care mi-au dat-o, asta am scris-o in comment. E greu de inteles sau doar cauti sa faci flame ?

Anonim

14 prieteni? 2 ani??:))) Reducere de 2 lei, ei in timp isi vor scoate banii.

Anonim

E o promotie, daca te intereseaza si poti sa te incadrezi, o incerci. E vorba de maxim 2 prieteni, nu de 14.

Anonim

Cam slaba aceasta campanie..

Cristy

digi mobil este pe un drum bun dar trebuie sa avem rabdare !

Anonim

toti operatori de telefonie se intrec in oferte,care de care mai jmechere ,dar la semnal sunt praf toti ...........semnal tata ,semnal .....

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile