marți, 14 iulie 2015

DoQ la Focus Sat

Canalul de documentare DoQ a intrat in grila operatorului de televiziune cu plata prin satelit Focus Sat, apartinand de UPC DTH ( în pachetul Mozaic Plus ).

Frecventa este aceeasi pe care era transmisa de aproximativ 3 ani televiziunea DoQ prin satelitul Thor 6, respectiv 11747, polarizare orizontala, SR 28000, FEC 5/6 ESS, DVB-S QPSK.

Televiziunea de documentare DOQ a anunțat inca din luna aprilie a 2015 va fi disponibilă în patru limbi, intre care si limba română, alaturi de maghiară, cehă și engleză.  Aceste piste audio sunt prezente la noul canal, dar nu exista emisiuni cu localizare audio in limba româna ( există localizare în română doar la promotionale, la emisiuni pe pista audio in română e sunet in engleză ) si nici subtitrare, cel putin deocamdata, pe frecvența menționată.

Televiziunea DoQ mai este transmisa si de operatorii de cablu digital UPC si Nextgen, de operatorul prin satelit Telekom Tv, precum si de Telekom tv prin protocol IP si Horizon Go.


3 comentarii despre subiectul „DoQ la Focus Sat”:
Anonim

Buna seara cei de la Comisaru . ro scriu ca a fost introdus DOQ in bazahttp://www.comisarul.ro/life/o-noua-televiziune-in-romania---video_510657.html

Anonim

Revin cu informatia corecta un user de la saitul RDI RO scrie ca DOQ este in Mozaic Plus cei de la Comisaru .RO au gresit.O ZI buna

Anonim

Confirm ca este in pachetul Mozaic Plus.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile