vineri, 17 iulie 2015

DTH-ul Sky Deutschland trece complet la DVB-S2 și se pregătește pentru 4K Ultra HD

SES a anuntat că operatorul Sky Deutschland, lider pe piata DTH din Germania si Austria, a asigurat o capacitate suplimentară pentru emisie Ultra HD prin satelitii ASTRA de la pozitia orbitala 19.2° Est.

"În încercarea de a oferi clienților cea mai bună experiență inovatoare de televiziune, vom investi în Ultra HD. Acordul cu SES ne garantează capacitatea de transmisie, astfel încât să putem continua dezvoltarea si lansarea ofertei 4K", a declarat Holger Ensslin de la Sky Deutschland.

"Suntem incantati de parteneriatul cu Sky Deutschland, care porneste pe drumul către lumea Ultra HD. Cea mai buna modalitate de a difuza continut Ultra HD este cea prin sateliți. Spre deosebire de alte infrastructuri, sateliții pot livra programe Ultra HD eficient si în cea mai bună calitate disponibilă, printr-o singura transmisie, în toată țara. Împreună cu raza extinsa a semnalului satelitilor de la 19,2 grade Est, conținutul Ultra HD al Sky Deutschland va fi ușor accesibil tuturor gospodăriilor din Germania și Austria, ce receptionează televiziune prin satelit", a declarat Ferdinand Kayser, Chief Commercial Officer la SES.

Operatorul de televiziune cu plată Sky Deutschland dorește de asemenea să optimizeze și utilizarea capacității transponderelor satelitilor Astra de la 19.2, pentru a câștiga mai mult spațiu pentru noi canale.

Astfel, în noaptea de 17 spre 18 noiembrie 2015, toate transponderele de pe Astra 19,2 Est ale Sky Deutschland vor trece la modulație DVB-S2, iar toate canalele SD vor fi emise în MPEG-4. În același timp, unele canale vor fi transferate pe alte transpondere.

Si operatorii de cablu care receptioneaza canalele Sky Deutschland prin satelitii Astra vor beneficia modificări, care le vor permite să distribuie mai multe canale în modulatie QAM 256 prin rețelele lor. Operatorii de rețele prin cablu trebuie să-și adapteze head-end-urile la noua configurație, până in ziua tranziției. Sky Deutschland deja informează despre noile modificari pe diversii operatori care preiau canalele sale prin satelitii Astra 19,2 Est.


Un comentariu despre subiectul „DTH-ul Sky Deutschland trece complet la DVB-S2 și se pregătește pentru 4K Ultra HD”:
Anonim

ca si noi romanii sa avem UHD trebuie sa scoatem bani din buzunare, lucru care romanul nu-l prea face, se multumeste cu 25-30 lei la cablu/luna si daca-i da liga 1 si telenovele este cel mai fericit

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile