miercuri, 15 iulie 2015

estiVALUL Digi cu peste 16000 premii

RCS-RDS a lansat campania "estiVALUL Digi", ce are sloganul "Lasa-te purtat de distractie!" si se desfasoara pana pe 6 septembrie, pe o plaja amenajata special in Mamaia, langă hotelul Ovidiu.

Respectiva plajă devine astfel un loc pentru distractii, unde poti castiga peste 16000 de premii, oferite de RCS-RDS si Huawei pentru cei care vor participa la diverse activitati:

- intre orele, 08:00 - 17:30, in fiecare zi, un maraton (din august intre orele 19:30 si 23:00).
- zone de fitness, fotbal, volei, popice pe plaja, inot cu salteaua, karaoke sub duș, jocuri pentru copii si curse de masinute.
- zona "Test Technology", unde participantii vor putea sa testeze serviciul de telefonie mobila Digi Mobil si aplicatiile Digi Oriunde si Digi Online, precum si smartphone-uri Huawei P8 si P8lite.
- zonă de testare a serviciului de internet fix Digi Net, plus acces gratuit la internet WiFi
- program de inviorare sustinut de un antrenor profesionist din echipa "Gimnastica de dimineata" ( fitness, dar si activitati individuale si in echipa).
- in zona Digi Film, in luna august, vinerea si sambata, intre orele 21:00-23:00, proiectii de filme din selectia Festivalului International de Film Transilvania (TIFF).
- concrete in aer liber, in luna august, organizate de Utv si ProFM

Digi24 HD va transmite direct de la plaja jurnalul de vacanta "estiValul Digi", de luni pana duminica, de la 09:00, 12:00 si 16:00.

De asemenea, chiar daca nu te afli inca pe plaja, poti intra in tombola estiValul Digi si poti castiga o plimbare cu ski jet-ul sau un smartphone Huawei. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi datele tale in formularul de AICI, apoi sa introduci, in pasul urmator, codul pe care il primesti imediat prin SMS pe numarul de telefon cu care vrei sa te inscrii in tombola. ( Atentie! De acesta vei avea nevoie la ridicarea premiului, ca dovada a participarii tale la tombola ). Daca esti castigator iti ridici premiul de pe plaja Digi (zona hotel Ovidiu), in termen de 5 zile de la informarea prin SMS ca te afli printre castigatori.


Un comentariu despre subiectul „estiVALUL Digi cu peste 16000 premii”:
corect

concrete in aer liber

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile