marți, 21 iulie 2015

Filmbox a cumpărat noi filme pentru canalele sale din România și Ungaria

Filmbox a anuntat ca a achizitonat noi filme pentru canalele sale din Romania si Ungaria.

"Titlurile achiziționate de la Freeman au o distributie superba și actori de top de la Hollywood, cum ar fi de exemplu The Humbling (2014), o drama cu Al Pacino sau Homesman (2014), cu Tommy Lee Jones si Hilary Swank. FilmBox este va difuza de asemenea Code of Honor, cu actorul de acțiune Steven Seagal", anunță SPI International.

Contractul oferă companiei SPI drepturi de difuzare pentru peste 40 de titluri. FilmBox va începe difuzarea acestui conținut în luna octombrie 2015.

"Recentele achizițiii de la Freeman vor consolida în mod semnificativ avantajul competitiv al canalele noastre FilmBox din Ungaria și România", a declarat Berk Uziyel, director executiv al Filmbox International Ltd.

"Unele dintre titluri sunt foarte recente și vom fi mândri să le transmitem in premiera pe canalele noastre", a mai precizat Uziyel.

Filmele vor fi difuzate in special pe canalele FilmBox Extra din România și FilmBox Premium din Ungaria.

UPDATE 30 septembrie 2015: Denumirile au fost schimbate în FilmBox Premium și FilmBox Extra HD și în România. Imagini și detalii găsiți AICI.


2 comentarii despre subiectul „Filmbox a cumpărat noi filme pentru canalele sale din România și Ungaria”:
Anonim

La noi pe satelit cand vom avea aceste posturi.Aici ma refer la Filmbox,Filmbox Family,Filmbox Plus,Filmbox Extra....

Anonim

Pai sunt deja pe satelit in romaneste astfel de canale si chiar sunt transmise si de unii operatori DTH de la noi, mi se pare ca de Focus Sat si parca unele si de Telekom Tv si de Orange Tv.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile