luni, 6 iulie 2015

MediaPro, agent internațional pentru drepturile de televizare a meciurilor din primele două divizii ale fotbalului spaniol

Reprezentantii primelor doua ligi de fotbal din Spania au incheiat un parteneriat cu Mediapro, care devine astfel compania ce va distribui drepturile internaționale de televizare a meciurilor echipelor de fotbal din prima și a doua divizie spaniolă. Astfel, drepturile de televizare pentru meciurile din aceste competitii sunt acum negociate centralizat si nu cu echipe individuale.

MediaPro a avut anterior drepturi pentru 38 din cele 42 de echipe din prima și a doua divizie. Conform noului acord, Mediapro va acționa în calitate de agent internațional pentru drepturile de televizare a meciurilor tuturor echipelor din cele doua divizii spaniole.

Javier Tebas, președintele La Liga, a declarat că se așteaptă să se obțină pentru drepturile internaționale suma de 600 de milioane euro si nu doar de 400 milioane euro, cât se câștiga conform contractelor anterioare.

Liga spaniolă a respins săptămâna trecută oferta Telefónica pentru drepturile de televizare internațională, ce asigura plata unei sume de 450 de milioane euro.

Acordul dintre liga spaniolă și MediaPro a fost incheiat pe fondul unui concurențe puternice pentru televizarea fotbalului spaniol, cu potentialul unei alianțe intre Mediapro și Al Jazeera / Bein Sport pe de o parte si Telefónica ( deține drepturile de televizare internă a meciurilor cluburilor cheie, inclusiv Barcelona) pe de alta parte. Bein Sport este de asteptat sa lanseze in Spania in curând, înlocuind canalul GolT, ce este operat de Medipro, un grup media spaniol fondat în 1994 în Barcelona, cu o reprezentare teritorială largă, cu birouri în Barcelona, Madrid, Bilbao, Sevilla și Gerona, dar si cu o puternică extindere internațională, cu reprezentanțe in Lisabona, Miami, Paris, Buenos Aires, Abu Dhabi, Qatar, Bruxelles, Londra, Rio de Janeiro, Singapore și altele.


13 comentarii despre subiectul „MediaPro, agent internațional pentru drepturile de televizare a meciurilor din primele două divizii ale fotbalului spaniol”:
allenatore

in romania cine transmite?

Anonim

Pai drepturiile de televizare pentru Liga Bbva sau vandut doar in Spania e centiune de cateva zile pana sa va stii cine difuzeaza in Romania Dolce sau Digi

Anonim

Sa speram ca la Digi, La Liga ar fi cam singurul lucru care i-ar mai salva dupa ce au pierdut Champions si Europa League.

Anonim

Pai daca de abia de acum se stie cu cine trebuie negociat, de abia de acum urmeaza sa se necogieze si pentru transmisia in Romania si in alte tari a meciurilor din Spania. De aia nu se stia cine transmite in ROmania, ca i-au pus spaniolii pe pauza pe straini si inclusiv pe romani, pana se hotarau spaniolii ce firma sa castige si deci sa negocieze ! Acum ca se stie, televiziunile din Romania vor negocia cu Mediapro astia.

Anonim

@Anonim - 6 iulie 2015, 16:55, de ce doar digi, ceilalti nu merita sa vada si ei meciurile din Spania, trebuie neaparat sa se aboneze la un provider care ofeta mai multe canale in maghiara de cat in romana? Dolce Sport este transmis de toti operatorii de cablu (in afara de rcs si upc)

Anonim

La Digi Tv Romania satelit sunt 75 de canale romanesti si maxim 17 maghiare. Mie 17 nu mi se pare mai mare decat 75. Tie ti se pare ? lol

Anonim

@Anonim - 6 iulie 2015, 17:49 asa e in capitalism, cine da banu ala are dreptul... nu va mai plangeti atata, daca vrei sa vada toata lumea du-te in N.Koreea, acolo toata lumea este egala.

George

La Liga din august la Dolce Sport

Anonim

La Liga din august doar la Orange :)

Anonim

La Liga din august doar la Taraf tv

Anonim

doar pe net

Unknown

De unde stii ca va fi la Dolce, Geroge?

Anonim

Abia astept sa vad cine ia Primera, ca sa stiu daca imi reziliez contractul cu Dolce...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile