miercuri, 5 august 2015

AMC a confirmat comanda a 15 episoade din doilea sezon al serialului “Fear the Walking Dead”

AMC Global, compania care distribuie canalul tv AMC, a anunţat astăzi într-un comunicat remis către HD Satelit că unul dintre cele mai aşteptate seriale ale anului, “Fear the Walking Dead” va avea 15 episoade noi în al doilea sezon, care se vor difuza în reţeaua AMC Global în 2016. Compania a comunicat recent că primul sezon va debuta simultan cu premiera AMC SUA, în toată lumea. În Romania serialul se va transmite în 24 august, de la ora 4:00, cu repetare în primetime, de la 23:00.

AMC Global s-a lansat la sfârşitul anului 2014 şi este prezent în peste 125 de ţări din America Latină, Europa, Asia, Africa şi Orientul Mijlociu.

Fear the Walking Dead, serialul-pereche al The Walking Dead, ne prezintă începutul apocalipsei cu zombi – o perioadă în care lumea s-a schimbat din motive necunoscute înainte ca oricine să fi putut înţelege ce se petrece, când viaţa, aşa cum am cunoscut-o, a fost tulburată şi s-a schimbat într-o manieră de neimaginat.

Acţiunea se petrece într-un oraş unde oamenii vor să scape de invazie, să-şi protejeze secretele şi să-şi îngroape trecutul. O întâmplare misterioasă ameninţă să tulbure stabilitatea fragilă instaurată de consilierul şcolar Madison Clark (Kim Dickens) şi profesorul Travis Manawa (Cliff Curtis).

Pentru a avea vreo şansă la supravieţuire, familia noastră disfuncţională trebuie fie să se reinventeze, fie să-şi accepte trecutul întunecat.

“Fear the Walking Dead” Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero, David Alpert sunt producătorii executivi ai “Fear the Walking Dead” şi David Erickson este showrunner-ul serialului produs de AMC Studios. Acţiunea serialului se desfăşoară în Los Angeles şi îi are în distribuţie pe Kim Dickens în rolul lui Madison, Cliff Curtis în rolul lui Travis, Frank Dillane în rolul lui Nick, Alycia Debnam-Carey în rolul Aliciei, Elizabeth Rodriguez în rolul Lizei, Ruben Blades în rolul lui Daniel, Mercedes Mason în rolul Ofeliei şi Lorenzo James Henrie în rolul lui Chris.

De asemenea, AMC a lansat un concurs in țara noastră, in care faci parte din "experimentul de 3 saptamani de raspandire a virusului zombi in Romania si poti castiga tricouri editie limitata Fear The Walking Dead, lanterne si sticle termo. Poti participa la experiment daca iti selectezi locatia pe harta si raspandesti virusul, infectandu-ti virtual prietenii ( raspandirea virusului nu este obligatorie ca sa participi la promotie). La sfarsitul celor 3 saptamani, vor fi alesi 20 de castigatori. Dupa ce-ti vei infecta prietenii, vei fi adaugat la lista inca o data." Concursul îl găsesti pe Faceebook, dând click AICI.

UPDATE 7 august 2015: Am mai primit urmatoarele informatii de la AMC:

Premiera mondială a noului serial “Fear the Walking Dead” va fi duminică, 23 august de la ora 21:00 ET/PT. Primul episod, cu o durată mai lungă, va debuta de asemenea, pe televiziunile AMC Global din lume simultan cu premiera din SUA, luni, 24 august de la ora 4:00 şi apoi se va redifuza în intervalul de primetime local, de la ora 23:00. În România, AMC va difuza serialul “Fear the Walking Dead” cu subtitrare de la început. Fiecare episod ce va urma se va transmite în direct simultan cu AMC S.U.A şi va fi redifuzat în primetime de la ora 23:00 pe întreg parcursul primului sezon de şase episoade. Finalul sezonului va fi pe 5 octombrie în ţările Europei Centrale şi de Est.


11 comentarii despre subiectul „AMC a confirmat comanda a 15 episoade din doilea sezon al serialului “Fear the Walking Dead””:
Anonim

Pacat ca nu exista AMC pe satelit la Digi.

Anonim

Pacat ca nu exisista AMC si pe reteua DTH TELEKOM TV ROMINIA ar trebuii introdus pentru ca este un canal foarte bun cu filme.

Anonim

Am primit un mesaj la telekom DTH refweritor la canalul AMC. ACEASTA VA FI INTRODUS PE 3 Septembrie

Anonim

salut. din cate se pare...acest canal de film ramane exclusiv la upc....asta e.

Cristy

Pacat ca nu exista AMC si an grila RCS & RDS !

Anonim

Cristi stai linistit ca va intra si la RCS ,AMC pentru ca sa negociat pentru cele doua tari Ungaria si Romania,la vecini a intrat mai repede la noi cred ca va intra in septembrie sau octombrie cand se aude ca va intra un nou post marca Digi.La vecini a intrat si pe Dth si pe CATV asa ca putina rabdare.O zi buna

Madalin

Cum sa fie exclusiv la UPC, ca eu il am si la Orange tv?

Anonim

Nu stie omul... AMC e la UPC, Orange Tv si la Focus Sat si parca e si la INES, AKTA si Canal S.

Anonim

telekom ce asteapta , food network l au bagat rapid

Anonim

la telekom si rcs nu mai au spatiu pentru frecventele digitale din cauza ca au multe frecvente analogice, grilele digitale sunt deja foarte incarcate si voi vreti programe noi in digital? convingeti clientii care folosesc inca analogic sa se duca sa-si ia decodoare digitale sd sau hd ca nu costa o groaza de bani in plus la abonament cum cred ei si din cauza carora se tin blocate frecvente cu programe analogice cand pe ele pot emite programe in digital. de aia nu se extend programele digitale si de aia upc a preferat sa reduca analogicul la 45-47 de programe ca sa poata emite-n digital peste 250 de programe

Anonim

aici e si vina operatorilor de cablu ca cer bani in plus cativa lei pentru digital predand in custodie decodorul acela. Pentru incurajarea digitalului ar trebui sa se elimine diferentele de pret intre abonamentul analogic si digital ca sa vada omul ca este in avantaj daca trece la digital. In felu acesta se elimina frecvente analogice si se introduce frecvente digitale cu multe programe la o calitate superioara analogicului.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile