marți, 11 august 2015

BBC Earth, la Orange Tv

Operatorul Orange Tv Romania a introdus in grila de canale televiziunea BBC Earth, in versiune SD. Canalul de documentare a intrat  pe pozitia 414 in lista de canale a operatorului DTH mentionat.

BBC Earth a fost lansat in Romania pe 14 aprilie 2015, inlocuind in acel moment canalul BBC Knowledge si difuzând conținut premium non-fiction, de la serialele uimitoare de istorie a naturii pentru care rețeaua BBC este recunoscută la nivel mondial, până la documentare explozive, pline de adrenalină, care oferă perspective noi și surprinzătoare asupra planetei.


6 comentarii despre subiectul „BBC Earth, la Orange Tv”:
Anonim

In sfirsit ca au bagat si cei de la Orange Tv Dth BBC Earth in grila lor de programe ceia ce dureaza cam mult la dinsii canale noi in grila.

Anonim

Orange Tv ar trebuii sa introduca si canalele de filme HBO HD HBO COMEDY HD CINEMAX HD CINEMAX 2 HD CARTOON NETWORK BOOMERANG 1 MUSIC CHANEL HIT MUSIC CHANEL UTV HD DISCOVERY WORLD SI HORA TV.

Boggdan

Si platesti tu suplimentarea pe satelit ca sa vezi programele alea ? Daca ti-ar mai cere inca 10-15 lei la abonament pentru ele nu cred ca te-ai grabi sa le platesti ca sa le vezi. Au programe suficiente si de calitate ca sa mai fie necesare si altele

Mădălin

Bine că l-au introdus în final !

Mădălin

Așteptăm să mai bage ceva în grilă.

Anonim

pai si de ce nu l-au bagat in format HD?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile