duminică, 2 august 2015

Dolce Sport 2 HD, la Nextgen

Televiziunea Dolce Sport 2 HD a fost introdusă in grila digitală de televiziune operatorului Nextgen, pe canalul 197. Nextgen avea deja in grilă televiziunea Dolce Sport ( SD si HD), precum si Dolce Sport 2 in rezoluție standard (SD).


Dolce Sport 2 HD, care mai este prezent si in grila de IPTV a Telekom Romania ( introdus in noiembrie 2014 ), dar si la iNES, este versiunea în format High Definition a canalului Dolce Sport 2.

Dolce Sport 2 HD are in grilă inclusiv evenimente sportive din fotbal ( de exemplu meciuri din Liga 1 sau meciuri internationale ), volei, baschet, rugby, raliu, tenis si altele.


5 comentarii despre subiectul „Dolce Sport 2 HD, la Nextgen”:
Anonim

cand apare DS2 HD peDTH TELEKOM?

Anonim

cand o mai achizitiona spatiu pe satelit

Anonim

Incepand cu 1 septembrie vor fi adaugate la Telekom TV (cablu digital, iptv si dth) si NextGen canalele extreme sports, filmcafe ,amc, cbs reality, jimjam, megamax si minimax/c8.

Anonim

Ai sursa pentru informatiile din acest comentariu ? Sau a fost o intrebare ? Ori ai incercat sa lansezi un zvon? Ca nu pricep.

Anonim

Corect asteptam ceva vreo sursa ca asa de scris e usor

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor. Pentru discuții despre alte subiecte, utilizați funcția de căutare.


AKTA (52) Digi (414) Focus Sat (218) FREESAT (22) iNES (17) Nextgen (68) Orange (174) Telekom (261) UPC (230) Vodafone (47)