marți, 4 august 2015

IDA TV, la UPC

Televiziunea IDA TV a intrat in grila operatorului UPC, pe pozitia 60, in versiune SD. IDA TV a obținut licența la inceputul anului trecut, nișa televiziunii fiind una de arhitectură și design, o modalitate de comunicare si informare pentru cei interesaţi de arhitectură. IDA TV va transmite programe producţie proprie in procent de 30%, precum şi de la alți producători, in proportie de 70%, iar grila va conține programe de divertisment (65%), programe de informare ( doar 10%), programe educative şi culturale (5%) şi publicitate (20%).


La momentul obtinerii licentei, reprezentantii IDA TV au precizat că este foarte important modul de difuzare a materialelor video la IDA TV, explicand că programele vor transmise în format High Definition (HD). IDA TV transmite de mai mult timp in teste a iNES, in versiune HD, dar nu este inclus inca in grila oficiala.Notă: Introducerea televiziunii în grila UPC ne-a fost anunțată de colegul de hobby Kalman2007.


Un comentariu despre subiectul „IDA TV, la UPC”:
Anonim

Chiar am ramas surprins placut de cei de la UPC , cu acest canal tv.Sunt abonat UPC si desi mai au multe de introdus in grila tv e bine ca la ce va timp vin cu ceva nou.

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor. Pentru discuții despre alte subiecte, utilizați funcția de căutare.


AKTA (52) Digi (414) Focus Sat (218) FREESAT (22) iNES (17) Nextgen (68) Orange (174) Telekom (261) UPC (230) Vodafone (47)