marți, 4 august 2015

IDA TV, la UPC

Televiziunea IDA TV a intrat in grila operatorului UPC, pe pozitia 60, in versiune SD. IDA TV a obținut licența la inceputul anului trecut, nișa televiziunii fiind una de arhitectură și design, o modalitate de comunicare si informare pentru cei interesaţi de arhitectură. IDA TV va transmite programe producţie proprie in procent de 30%, precum şi de la alți producători, in proportie de 70%, iar grila va conține programe de divertisment (65%), programe de informare ( doar 10%), programe educative şi culturale (5%) şi publicitate (20%).

La momentul obtinerii licentei, reprezentantii IDA TV au precizat că este foarte important modul de difuzare a materialelor video la IDA TV, explicand că programele vor transmise în format High Definition (HD). IDA TV transmite de mai mult timp in teste a iNES, in versiune HD, dar nu este inclus inca in grila oficiala.

Notă: Introducerea televiziunii în grila UPC ne-a fost anunțată de colegul de hobby _-KALMAN-_.


Un comentariu despre subiectul „IDA TV, la UPC”:
Anonim

Chiar am ramas surprins placut de cei de la UPC , cu acest canal tv.Sunt abonat UPC si desi mai au multe de introdus in grila tv e bine ca la ce va timp vin cu ceva nou.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile