vineri, 14 august 2015

Las Fierbinți, sezonul 8, din toamnă

Pro Tv a anunțat că în această săptămână au început în deja celebra localitate ialomițeană filmările pentru sezonul 8 al serialului "Las Fierbinți", ce va fi difuzat din toamna acestui an.


"Bobita, Dorel si Giani vor continua sa incerce sa rupa gura targului cu tot feluri de afaceri, mai mici sau mai mari. In acelasi timp, tovarasii de pahar Ardiles, Celentano si Firicel vor surprinde publicul cu situatiile amuzante. Vasile si Robi, vor avea grija de bunul mers al lucrurilor din localitate, in timp ce Aspirina si Gianina vor avea parte de peripetii surprinzatoare. Ne-am intors la treaba cu forte noi si hotarati sa rupem din nou audientele in aceasta toamna! Toata echipa e motivata, scenariile sunt geniale, vremea tine cu noi, deci sunt toate conditiile sa ne tinem de cuvant si sa aducem telespectatorilor un sezon spectaculos Las Fierbinti", au precizat realizatorii serialului.

Las Fierbinti este singurul serial cu 100% leadership in cele 99 de episoade difuzate in cele sapte sezoane. Sezonul 7, difuzat intre 11 martie si 28 mai 2015, a fost cel mai bun sezon dintre toate cele difuzate, audienta medie inregistrata la nivelul publicului comercial fiind de 12.5 puncte de rating si 28.4% share, mai menționează televiziunea Pro Tv.

Incepand cu 17 septembrie 2015, PRO TV va difuza sezonul 8 din Las Fierbinti, in fiecare joi, de la 20:30.


Un comentariu despre subiectul „Las Fierbinți, sezonul 8, din toamnă”:
Anonim

Nu prea mai au farmec, se stramba prea mult si comedie deloc

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile