vineri, 28 august 2015

Liga 1 e acum și la TVR, Liga 1 nu mai e la Antena 1

ISB Media Holding LTD, deţinător al drepturilor de televizare pentru Liga I, a anuntat printr-un comunicat oficial că începând cu a noua etapă a sezonului 2015 – 2016, televiziunile TVR şi TVR HD vor difuza cel puţin un meci din Liga 1 în fiecare săptămână, ca urmare a unui acord negociat săptămâna aceasta. Astfel, meciuri din Liga 1 vor putea fi vizionate de către microbiștii români prin intermediul canalelor de televiziune publice, inclusiv in format HD.

O surpriză, confirmată de asemenea oficial prin acelasi comunicat, este incetarea raporturile contractuale cu Antena 1, in privința difuzarii de meciuri din Liga 1.


9 comentarii despre subiectul „Liga 1 e acum și la TVR, Liga 1 nu mai e la Antena 1”:
Anonim

E bine, puteau sa transmita totusi mai multe meciuri pe TVR, macar 4-5 pe etapa, 1-2 sunt cam putine. Antena 1 cica nu i-a fi convenit audienta meciurilor. Sunt curios daca mai raman Look TV si Look Plus la Antena Play, probabil ca nu mai raman.

Anonim

Este negociat doar un sezon.

Anonim

deci prima optiune trece de la antene la tvr...

Anonim

nu mi se pare bine ca in prima optiune sa transmiti doar steaua asa cum a facut antena 1.sunt si alte echipe care joaca fotbal

Anonim

E vreo echipa in Romania care joaca fotbal ?

Anonim

Normal, uita-te la Viitorul de exemplu, se transmite FCSB in fiecare etapa pentru audiente...

Anonim

si ce inseamna FCSB ca am mai vazut si la alte echipe sa-u nu stiti sa pronuntati TOT numele

detrax

Ideea este că dacă nici tu nu ai talent la gramatică, nu e bine să îi cerți pe alții că scriu prescurtat. "Sa-u" tu crezi că e interesant să faci flame ?

Bogdan

FCSB - Fostul Club Steaua Bucuresti :)
Cine crede ca-n Romania avem fotbal de calitate se imbata cu apa rece. Cu niste patroni pusi pe capatuiala, fotbalisti care se distreaza 24 de ore din 24 sa nu credeti ca vreodata o sa ne mai calificam sau sa castigam vreun campionat international de acest profil

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile