luni, 10 august 2015

Nat Geo People, în România din 1 septembrie 2015

Televiziunea Nat Geo People se lanseaza in Romania din data de 1 septembrie 2015, completand portofoliul de canale ale companiei in țara noastră, din a cărui componență mai fac parte National Geographic Channel si Nat Geo Wild.

Nat Geo People este un canal de lifestyle care oferă programe incitante, in special privind locuri și oameni fascinanți: "Sărbătorim tot ce înseamnă mâncare bună, povești de călătorie și momente uimitoare de viață alături de protagoniștii noștri carismatici. Este cel mai nou brand din familia NGCI și aduce privitorilor povești adevărate și impresionante ale unor oameni reali din diverse colțuri ale lumii, explorând călătoriile emoționante și experiențele acestor indivizi fascinanți, ale căror vieți ne uimesc și în care ne identificăm deopotrivă."

Televiziunea Nat Geo People este destinata in special publicului feminin si se va lansa in țara noastră prin intermediul companiei Telekom Romania.


9 comentarii despre subiectul „Nat Geo People, în România din 1 septembrie 2015”:
Anonim

Nat Geo People este rebrandingul pentru Nat Geo Adventure, care deja a fost inlocuit la operatorul Sky pe Hotbird.

Anonim

Asa e, dar in Romania nu era nici Nat Geo Adventure.

Anonim

Am acces la versiunile NGP din Italia și Turcia și, ca să fiu sincer, nu consider canalul ăsta ceva ieșit din comun. Peste 80 la sută din content reprezintă emisiuni de tip factual. În rest, emisiuni culinare și, rar, ceva documentare despre țări și culturi. E ca un fel de History Channel pentru femei.

Anonim

Nu conteaza ce va fii cu noul canal dar mie imi place canalul acesta foarte mult mai ales ca am auzit de acest canal de vreo citeva luni.

Anonim

nat geo canale de calitate .pacat ca telekom dth le da doar sd

alfa_alfa

Aţi uitat să menţionaţi că Telekom îl va introduce în grilă la lansare.

Anonim

Sau poate nu ai citit stirea pana la capat ? :)

Anonim

Nat Geo People va fi disponibil și abonațiilor Telekom TV Satelit?

Anonim

La Orange Tv va fi?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile