duminică, 16 august 2015

Simona Halep, în finala Cupei Rogers

Este o finală a Cupei Rogers pentru care prea puțini ar fi putut sa banuiască, inca de la începutul săptămânii, care vor fi cele două jucatoare: desi locul 3 mondial, Simona Halep, era de asteptat sa ajunga in finala, prea putini s-ar fi gandit că o va infrunta pe jucatoarea de pe locul 20, Belinda Benčić.

Benčić a eliminat din competitie trei jucatoare din top 10 (pe Caroline Wozniacki, Ana Ivanovic și Serena Williams), în plus față de Eugenie Bouchard ( care a fost in trecut pe locul 5 ) și de Sabine Lisicki ( locul 24 ). Benčić este la apogeul carierei sale de până acum si are doar 18 de ani.

Pe de altă parte, nu este o surpriză faptul că Halep a ajuns în finală, jucand un tenis incredibil în această săptămână. În timp ce locul in clasament al româncei noastre o plasează ca favorită a finalei, Benčić a arătat că nu trebuie să fie subestimată.

Halep este nascută pe 27 septembrie 1991, iar Benčić pe 10 martie 1997, ambele jucatoare de tenis fiind dreptace. Cel mai bun loc din cariera lui Halep este locul 2, iar cel bun pentru Benčić este locul 20 ( obtinut pe 10 august 2015). Halep s-a mai intalnit o data cu Benčić, la Wimbledon 2014, cand românca a câștigat cu 6-4, 6-1.

Atât Halep, cât și Benčić vor lupta pentru a castiga primul lor trofeu Rogers Cup. Urmeaza o finala interesanta, ce va fi transmis duminică, 16 august 2015, de la ora 20:00, pe Dolce Sport 2.

UPDATE 17 august 2015: Simona Halep a pierdut finala turneului WTA de la Toronto (Canada), împotriva elveţiencei Belinda Bencic, abandonând în setul decisiv, la scorul de 7-6 (7/5), 6-7 (4/7), 3-0 în favoarea adversarei sale, după ce a acuzat probleme de sănătate.


7 comentarii despre subiectul „Simona Halep, în finala Cupei Rogers”:
Anonim

Sau nu!!!

Anonim

Sau nu ce ? Nu ai cuvinte suficiente sa te exprimi ? Ca nu inteleg ce vrei sa spui.

Anonim

A fost invinsa oricum ! Tipic ei !

Bogdan

Teatru de prost gust, de cate ori trebuie sa castige acel concurs alt concurrent ea se imbolnaveste. Prefera banii luati pana atunci in loc sa-si apare onoarea si sa le strice jocul organizatorilor

Anonim

Nu ai tu de unde sa stii, doar demonstrezi ca ai o imaginatie bogata, dar negativista. Asa pot sa imi imaginez si eu despre tine diverse chestii, dar oare sunt adevarate ? Asa ca mai bine ma abtin.

Bogdan

A mai fost in urma cu vreo 3 luni un astfel de campionat si tot la fel, s-a retras accidentandu-se. La fel o sa faca si-n viitor, suntem prea mici si prea de valoare ca sa castigam campionate mari.

Anonim

E cert ca nu are valoarea unor jucatori celebri, este prea devreme in urmatorii 2 ani, dar nici ce spuneti unii nu poate fi demonstrat. Important e ca este acolo si suntem mandri de asta. Daca echipa nationala de fotbal a Romaniei era pe locul 2 sau 3 in lume, adica sa zicem daca ajungea in finala mondiala sau macar in semifinale, cred ca erau demonstratii pline de bucurie si de entuziasm pe strazi. Dar asa, ca e vorba de o conationala performanta in tenis, nu e prea important... Mai bine sa criticam o perfomanta remarcabila de a ajunge in multiple finale, ca altceva ce avem mai bun de facut ? :(

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile