vineri, 28 august 2015

Știrile Pro Tv, studio nou de duminica aceasta

Stirile PRO TV vor avea de duminica aceasta, de la ora 19:00, un nou studio, cu decor nou, ajutat de tehnologii de ultima generatie, capabile sa ofere o experienta vizuala interactiva.

Pro Tv precizează că noul studio va fi "unic in România" si că va revolutiona prin modul de prezentare a subiectelor, beneficiind de o noua interfață, video wall-uri care permit afisarea fotografiilor, textelor si a transmisiunilor live, ecrane interactive, dar și de o grafică nouă, minimalistă si modernă.


6 comentarii despre subiectul „Știrile Pro Tv, studio nou de duminica aceasta”:
Anonim

interesant, dar sa vedem daca ne va surpinde noua cosmetizare, sa vedem cat de inedita va fi noua grafica, chiar o sa urmaresc, daca nu uit :)

Anonim

Digi 24 transmite de ceva timp in astfel de studiouri. Oricum, binevenita initiativa, poate vor vedea si marile televiziuni de stiri si vor trece macar in format 16:9.

Anonim

Care "mari televiziuni de stiri" ? Te referi la cele care sunt finantate politic si manipuleaza constant masele prin moderatori si invitati subiectivi si nepregatiti ? N-au nevoie de HD sau macar 16:9, publicul lor nu a auzit de asa ceva... analogicul si tv-ul cu ecran patrat sa traiasca !

COMAN LUCIAN MARIUS

este ora 17 .astept cu foarte mare curiozitate aceasta premiera a stirilor pro

Anonim

Ora 20 si 24 .a fost o schimbare in bine.studio ,grafica,texte,culori foarte reusite .sa vedem daca si celelalte tv-uri fac schimbari.

Anonim

e mai naspa ca cel de dinainte, e atat de colorat de parca am fi in tara lu' sandy bell

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile