sâmbătă, 1 august 2015

TVR News a încetat emisia

Ieri, Societatea Română de Televiziune a solicitat la CNA retragerea licentei TVR News, canal care a incetat emisia astazi, 1 august 2015, la ora 00:00.

TVR News a fost inchis ca urmare a hotărârii CA al SRTV, emisa acum 10 zile. Conținutul programelor va fi preluat de alte canale tv publice, în contextul diminuarii cheltuielilor si al comasării Direcţiei Ştiri cu Departamentul Emisiuni şi Ştiri Sportive.

PS: Cautând o posibilă continuare a transmisiei live a canalului TVR News pe platforma TVR+, am descoperit TVR Moldova, care se poate viziona online in Romania, dand click AICI ( sincer, nu stiam despre aceasta posibilitate de a viziona in țara noastră TVR Moldova; bineinteles, aceasta posibilitate nu a fost introdusă astăzi). Poate ar fi interesant ca operatorii din Romania sa inlocuiasca, eventual chiar si temporar, TVR News cu TVR Moldova, ar fi mai bine decat sa transmită o simpla miră, mai ales că TVR Moldova difuzeaza si emisiuni de divertisment din arhiva TVR ).


8 comentarii despre subiectul „TVR News a încetat emisia”:
George

R.I.P TVR News 2012-2015.

Unknown

Pentru cei care au cartela pentru satelit de la tvr le merge si tvr moldova

Anonim

adevarat

Anonim

nu se poate introduce in grila deoarece TVR Moldova nu are de la CNA drepturi de a transmite in Romania

Anonim

Televiziunile care au licenta in alta tara nu trebuie sa ceara la CNA licenta pentru Romania, trebuie doar sa informeze CNA ca vor fi transmise pe teritoriul Romaniei, fara ca sa aiba CNA vreo aprobare de dat sau ceva de respins.

Anonim

Nu am inteles de ce TVR News nu a reusit sa devina un Digi 24 News!

Anonim

ca n-aveau audienta, de aia n-a devenit digi24 news, daca TVRurile erau posturile lu' Tzesari si vedeau ce audienta fac posturile lui le inchidea pe toate din 1990 :))

Anonim

Pentru ca nu mai da nimeni 2 bani pe stiri.Am stirile in direct pe telefon daca as fi interesat si fara comentariile celor ce le citesc. A trecut vremea televiziunii cum a trecut si cea a presei scrise.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile