miercuri, 9 septembrie 2015

Deutsche Telekom, acord cu Harmonic pentru tehnologie de distribuție video

Harmonic, unul dintre liderii mondiali în infrastructura de distribuție video, a anuntat astazi printr-un comunicat oficial că societatea a incheiat, pentru Europa de Est și de Sud, un contract cu Deutsche Telekom, pentru a ajuta la furnizarea de noi servicii tv avansate. Prin gama de soluții complete de la Harmonic, afliatii companiei Deutsche Telekom vor fi capabili să livreze sute de canale tv prin protocol IP și OTT, utilizand mai puțină lățime de bandă, cu un cost total de exploatare redus și calitate video ridicata.

Afliatii Deutsche Telekom din Europa de Est și de Sud se alătură astfel unei liste tot mai mari de furnizori de servicii din întreaga lume, care se bazează pe soluțiile scalabile și flexibile ale companiei Harmonic, pentru a livra o calitate video superioara către abonați. Soluțiile oferite de Harmonic includ de asemenea toate aplicațiile video importante, inclusiv transmisii HD și Ultra HD, inserarea de publicitate, video la cerere și livrarea de continut pentru mai multe ecrane.

"Suntem încântați să colaboram cu un lider în tehnologia pentru televiziune digitală și să beneficiem astfel de experiența la nivel mondial pe care Harmonic a obtinut-o de mulți ani", a spus Thomas Staneker, șeful International TV Service Center de la Deutsche Telekom din Ungaria.

"Prin implementarea soluției complete de la Harmonic, afiliatii Deutsche Telekom din Europa de Est și de Sud vor transforma cu adevărat modul în care transmit conținut", a declarat Ian Graham, vice-presedinte de vanzari, Harmonic EMEA.


Niciun comentariu despre subiectul „Deutsche Telekom, acord cu Harmonic pentru tehnologie de distribuție video”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile