miercuri, 2 septembrie 2015

Digi Play GRATUIT până la sfârșitul anului 2016, pentru unii clienți RCS-RDS; 5 lei/lunar pentru ceilalți abonați.

Până pe 31 decembrie 2016, abonatii noi sau existenti la Digi Net Fiberlink 300/500/1000, dar si abonatii noi la Digi Mobil vor beneficia gratuit de serviciul Digi Play, dacă vor activa Digi Play in perioada 2 septembrie - 31 decembrie 2015. Cei care nu se incadreaza in cel putin una dintre conditiile de mai sus, beneficiaza de o reducere de 10 lei, daca se aboneaza in aceeasi perioada, adica vor plati 5 lei lunar TVA inclusă (anterior era 15 lei). Conform RCS RDS, beneficiaza de promotie si cei care au avut activ Digiplay in luna august 2015.

Utilizatorii trebuie sa se inregistreze si sa activeze serviciul in Contul Meu Digi ( digicare.rcs-rds.ro/#/digi-online9 ), iar cei care au deja cont in aplicatia Digi Online vor putea sa acceseze Digi Play cu datele de conectare existente. Serviciul este disponibil pe 5 dispozitive si 2 stream-uri simultane pentru fiecare utilizator. Serviciul poate fi dezactivat oricand pe parcursul unei luni, dezactivarea intrand in vigoare incepand cu data de 1 a lunii urmatoare.

Apoi accesezi digi-online.ro/digiplay, te loghezi si alegi filmul pe care doresti sa il vizionezi ( necesită Nagra Media Player instalat: de exemplu, pentru Windows, arhiva de la adresa web de mai jos trebuie descarcată, dezarhivata si apoi rulat fisierul .exe rezultat: http://www.digi-online.ro/html5nagravod/prod/NagraQA_plugin.cab ).

Digi Play ofera peste 850 de filme si peste 2500 de episoade de seriale, plus productii marca Digi.


Există de asemenea aplicatia DigiOnline, care permite accesul la DigiPlay prin intermediul telefoanelor, tabletelor si a altor dispozitive cu Android minim 4.0 si IOS minim 7:

Digi Online / Digi Play Android
Digi Online / Digi Play iPhone, iPod Touch si iPad

Să recapitulăm. Beneficiezi de Digiplay gratuit, dacă îndeplinești cel puțin una dintre următoarele condiții:

- esti abonat nou Digimobil sau ...
- esti abonat nou la internet Fiberlink de minim 300 MB sau ...
- esti abonat vechi la internet Fiberlink de minim 300 MB sau ...
- ai avut Digiplay activ în luna august 2015.

Daca nu indeplinesti cel puțin una dintre aceste condiții, nu primești DigiPlay gratuit, ci cu 5 lei / lunar.

Pentru a beneficia de promoție, trebuie activat DigiPlay înainte de sfârșitul anului 2015.


32 de comentarii despre subiectul „Digi Play GRATUIT până la sfârșitul anului 2016, pentru unii clienți RCS-RDS; 5 lei/lunar pentru ceilalți abonați.”:
dintre-noutati blog - manChi TV - incerc dulciuri scump vs ieftin taste test review

Și dacă nu am achiziționat vreun abonament vreodată la DIGI play, îl pot accesa gratuit de acum? Am net de 300 MBps

Anonim

Daca esti client RDS RCS cu Net de 300 MB, poti.

Anonim

Foarte tare, dar mare pacat ca nu au aplicatie pentru televizoare Samsung si LG. Eu pe monitor la PC, pe tableta si pe telefon nu ma uit la filme, ci doar exclusiv pe tv. Deci asteptam aplicatia pentru televizoare, ca pentru inceput pe LG (netcast si webos ) si Samsung. Hai RCS, ca se poate, nu e mare investite crearea unei astfel de aplicatii pentru o firma ca RCS !!!

Cristy

asta este o veste foarte buna !

Anonim

Daca sunt abonat vechi DigiMobil (deci nu nou inchiat), dar nu am internet 300, oare mai primesc gratuit serviciul ?

Anonim

Eu nu inteleg care e criteriul de incadrare in promotie. Trebuie sa ai Fiberlink 300 minim + Digi Mobil sau doar una dintre servicii? Trebuie sa fii client nou sau nu?

Anonim

* unul dintre servicii

Anonim

La ce rezoluție sunt redate filmele și serialele?

Cristy

HD

Unknown

Dragilor, treaba e simplă şi o redau punctat.

Primeşti GRATUIT până în 31 decembrie 2016 dacă:
1. Eşti client DigiNet Fiberlink 300/500/1000
2. Contractezi abonament NOU DigiMobil
3. Ai avut luna august activ DigiPlay

Primeşti cu 5 lei până în 31 decembrie 2015 dacă:
1. Nu te încadrezi mai sus dar trebuie să ai activ MINIM 1 serviciu ca să îţi poţi crea cont prin DigICare (excepţie prepaid)

Anonim

Salut, daca am cablu + net fiberlink 100 + un abonament la digi mobile facut in luna februarie ma incadrez?

Unknown

"Anonim - 02 septembrie, 2015
Salut, daca am cablu + net fiberlink 100 + un abonament la digi mobile facut in luna februarie ma incadrez?"

NU.
5 lei/lună până la finele lui 2015.
Treci la net la pachetul 300 sau 500 sau 1000 şi atunci va fi moca până în decembrie 2016.

Unknown

Abia acuma au bagat fibra optica in Ineu, Jud.Arad :( Pana prin iarna nu ii da drumu ( pana termina de bagat in tot orasul) :( Am fost chiar saptamana trecuta sa intreb cand pot trece la fiberlink 500 si au zis ca prin iarna. GG RDS :(

Unknown

@Paul - 5 lei pentru contentul DigiPlay e o nimica toată.
Cheer up ;)

Unknown

Ma multumesc cu HBO GO pana in iarna :)) Prea multe deja, platesc 88 lei pe luna ( internet + telefon fix national + tv full + maxpack si digi film + stick de internet (care nu e gratuit ca nu am net de minim 300) :D Deci eu zic ca sunt destule... pana la anu cand trec la digi mobil :P :))

Unknown

@Paul - Dar pentru stick plăteşti oricum minim 10 lei. De ce puşca mea nu faci upgrade pe DigiNet Fiberlink 300 (stick-ul va intra în custodie) ?! Diferenţa e aceeaşi (nu o să observi financiar) şi îţi activezi şi DigiPlauy moca.

Unknown

Eu ce am zis mai sus Bogdane? :)) Eu vreau sa fac de 500 da nu dau ei drumul pana in iarna :( Pana termina sa bage fibra in tot orasu ( mai precis la case) ca la blocuri ii bagata fibra din 2009 :)) Si daca trec la 500 stiu ca am stick-ul gratuit ( momentan 15 lei) si digi play :))

Unknown

Eh ai făcut referire direct la 500 şi mă gândeam de ce nu 300.
Şi al 300 e stick-ul gratuit.

fany

@ anonim cu "Daca sunt abonat vechi DigiMobil (deci nu nou inchiat), dar nu am internet 300, oare mai primesc gratuit serviciul ?"

NU, nu primesti.

Deci, ca sa primesti gratuit, fie esti abonat nou la Digi Mobil, fie ai net de minim 300 mb ( la net, care poate sa fie vechi sau nou, nu conteaza), fie ambele. Altfel nu primesti gratuit, ci cu 5 lei pe luna.

Anonim

Mie în cont îmi apare Fiberlink 2. Abonamentul ăsta oare ce echivalent are în oferta actuală? Se încadrează la Digi Play gratuit?

Anonim

Pai mi se pare ca Fiberlink 2 il poti trece la viteza de 300 MB pentru suma modica sau chiar gratuit, nu mai stiu exact daca e oferta valabila, dar trebuie sa faci cerere din contul de Digi care, plus prelungire contract 1 an, si atunci beneficiezi si tu de DigiPlay gratuit, , avand net de 300 MB. Dar repet, nu sunt sigur. Mai bine uita-te la tine in cont si vezi la ce abonament de internet poti trece la acelasi pret sau plus o suma mica :

https://digicare.rcs-rds.ro/#/store2

Unknown

"Anonim - 02 septembrie, 2015
Mie în cont îmi apare Fiberlink 2. Abonamentul ăsta oare ce echivalent are în oferta actuală? Se încadrează la Digi Play gratuit?"

NU!
Fă upgrade pe DigiNet Fiberlink 300 și după ce apare activ ca pachet (adică 1 a lunii următoare) activează-ți DigiPlay și ai moca până în decembrie 2016!

Anonim

Serviciul nu este si pentru Smart TV-uri asa cum este hbo go, cine credeti ca mai sta la miezul nopti sa se uite la filme pe laptop sau tableta, este mult mai usor cand vrei sa cauti ceva sa o faci direct pe tv.
Asta este si motivul pentru care am renuntat la el, acum ca este moca o sa-l reactivez insa de folosit probabil ca o sa-l folosesc rar si foarte rar.

Unknown

O mică corecţie la ce am spus mai sus:

Pentru cei care activează DigiPlay în perioada 2 septembrie - 31 decembrie 2015 şi vor achita 5 lei, promoţia va fi până la finele lui 2016! (nu 2015)

Mersi!

Anonim

Mi se pare o prostie : ori dai pe gratis la toti abonati ori nu. Platesc 100 ron pentru serviciile RDS (tv, internet 200, 4 x digi mobil, fix) si nu am access gratis :( .

Anonim

Anon daca ai internet 200 vezi ca adevenit automat 300 si ai Digi Play gratuit

Unknown

"Anonim - 03 septembrie, 2015
Mi se pare o prostie : ori dai pe gratis la toti abonati ori nu. Platesc 100 ron pentru serviciile RDS (tv, internet 200, 4 x digi mobil, fix) si nu am access gratis ."

Nu mai există 200.
Ai 300 cum a zis și cel de după tine.
Sună la Relații Clienți să vezi ce pachet ai!

Iasmin

Ce rezolutie au filmele 720p sau 1080p ? ms :)

Anonim

Nu ai cum sa verifici, dar probabil e maxim 720p, oricum cu mult peste SD, se vad foarte bine filmele.

Unknown

Se pare ca , începând cu 1 septembrie 2015, CHROME /PC nu mai
accepta pluginurile NPAPI ,pe OPERA merge

Anonim

S-a anuntat de o jumatate de an ca nu se mai accepta, din cauza ca exista mari probleme de securitate la aceste pluginuri NPAPI. E timpul ca furnizorii de continut sa ofere accesul prin alte modalitati, mult mai sigure.

Anonim

Prelungita oferta (conform link de mai jos) pana la 29 februarie. Astfel ca beneficiaza de ea si abonatii Fiberlink 100 care trec la Fiberlink 300 acum in ianuarie.

https://digicare.rcs.../#/digi-online9

Digi Play - oferta speciala!
Promotional, fara costuri, daca esti abonat sau te abonezi la unele servicii Digi!

Acum te poti bucura fara limitari de filmele si continutul Digi Play, serviciul SVOD disponibil pe platforma Digi Online! Daca esti abonat sau te abonezi la Fiberlink 300, Fiberlink 500 si Fiberlink 1000 sau daca te abonezi la Digi Mobil primesti Digi Play fara costuri suplimentare* pana la 31 decembrie 2016!
Si cu numai 5 lei lunar daca esti abonat la oricare alt serviciu Digi.
Inca nu ai activat un cont Digi Play? Beneficiezi de oferta promotionala daca iti activezi un cont pana la 29 februarie 2016.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile