sâmbătă, 26 septembrie 2015

Digi Sport 4, noua televiziune RCS RDS, din 1 octombrie 2015

RCS RDS lansează pe 1 octombrie 2015 al patrulea canal de sport. Noua televiziune va avea denumirea de DigiSport 4.


Anuntul lansării Digisport 4 ( de fapt un teaser ) a fost difuzat pe canale ale operatorului RCS RDS.

In acest moment, cele trei canale Digisport sunt disponibile atat in versiunea HD, cat si in versiune SD. Primul canal Digisport a fost lansat in luna iulie a anului 2009.

UPDATE 30 septembrie 2015, ora 19:30: DigiSport 4 a inceput sa emita in teste, in reteaua de tv cablu digital a companiei, in locul televiziunii TVR News.

UPDATE 9 octombrie 2015, ora 15:00 - Digisport 4 a inceput sa emita prin satelit la Digi Tv, cât si prin Digi Online. Detalii găsiți AICI.


125 de comentarii despre subiectul „Digi Sport 4, noua televiziune RCS RDS, din 1 octombrie 2015”:
Anonim

va fi SD pe satelit si HD si SD pe cablu

Unknown

Va fi sd sau hd pe satelit?

Cristy

eu cred ca va fi HD !

Anonim

Pe satelit nici digi 3 nu e HD, cred ca nici digi 4 nu o sa fie

Anonim

Trebuie introdus si pe DIGI ONLINE

Anonim

Bravo lor, mai ales daca va fi HD pe cablu.
Pacat ca lipsesc meciurile de CL si EL.

Dar cine stie, poate pana la urma Dolce le va imparti drepturile cu Digi.

Anonim

Sper sa nu fie liga a 2-a pe Digi Sport 4. Abonatii vor mai multe meciuri din campionate puternice, in direct si cursele cu motoare, nu liga a 2-a sa ocupe tot spatiul. Daca fac asa greseala, mai bine nu-l lansau.

Anonim

Pai de ce, daca nu esti interesat tu de Liga 2, ca ai aflat probabil ca si asta vor difuza, crezi ca altii nu sunt interesati si de astfel de meciuri ? Eu de exemplu nu sunt DELOC interesat de meciurile din strainatate, poate doar daca joaca cumva cu vreo echipa din Romania in vreo competitie internationala, in rest schimb instant canalul. Este o lege simpla a firii: nu iti place, schimbi canalul, nu spui ca nu trebuiau sa il lanseze, poate altii sunt interesati, trebuie sa fi ingaduitor pentru diversitate si pentru pasiunile altora.

Anonim

salut...s-a auzit un zvon de acuma cam 2 saptamani ca le-ar introduce (digisport 4).....ne bucuram si te asteptam in ambele versiuni si SD si HD, din cate am auzit, rcs-rds va introduce in data de 1 octombrie si alte canale tv..stie cine mai multe ? ce canale va introduce ? , este adevarata informatia ? multumesc

Anonim

aleceva mai stie decat sa introduca numai digi sport

Anonim

O sa revina si posturile Discovery ;) :))

Anonim

Buna dimineata primul meci pe digi sport4 va fi un meci din liga a 2 cel al Rapidului pe langa ds4 va mai intra si TNT pe cablu Digital si/sau analogic.

Anonim

Lumea cere calitate, cu asta am spus tot. Poti sa compari liga a 2-a cu meciuri din Spania ,Italia sau Franta?

Anonim

Eu nu sunt lumea, eu sunt eu si am preferintele si pasiunile mele personale, care nu sunt la fel cu cele ale restului lumii. Pe mine ma intereseaza de o mie de ori mai mult un meci televizat de Liga a 2-a decat un meci din Spania sau Franta. Pentru mine competitiile internationale de fotbal prezinta interes ZERO barat. Daca vreau spectacol, ma joc online FIFA 16, iti garantez ca pentru mine e mult mai interactiv si mai senzational decat transmisia tv a unui meci international in care nu joaca o echipa romaneasca. Trebuie sa fiti ingaduitori si cu dorintele altora, de exemplu cu ale mele, care doresc Liga 2, din cauza ca orasul meu nu are echipa in Liga 1. Asa cum eu accept sa fie difuzate meciuri internationale, desi nu le urmaresc, asa trebuie si altii sa accepte Liga 2, chiar daca nu o vor urmari. Asta inseamna o societate civilizata, in niciun caz o societate intoleranta la pasiunile altora, despre care crezi ca nu ar fi bune, daca nu au calitatea meciurilor echipelor din alte tari. E vorba si de altceva aici, nu doar de calitatea jocului, e vorba de bucuria de a vedea echipa locala favorita cand joaca in deplasare.

Anonim

Excelent , transmisiile ligii 2 este mult asteptata de multi suporteri , in primul rand rapidistii , si dupa parerea mea , calitatea fotbalului din liga doi , nu este mai jos cu mult fata de liga unu ! Cunoscatorii stiu ce vorbesc . Bravo Digi !

Anonim

Si eu sunt rapidist, dar meciurile din liga a 2 a sa fie date pe la 11, 13. La 19, 20 sau 21, sunt meciuri de o calitate superioara. Nu liga a 2-a, calitate proasta cu 10 suporteri
In agar de asta, se numeste Digi Sport, nu Digi fotbal.

Anonim

Deci cei de la deranjamente nici ei nu stie dar ii facut deja anuntul ca pe 1 octombrie se lanseaza, aia habar nu au pentru ca ei is cu tehnicu daca iti pica netu sau cablu nimic mai mult.

Anonim

Ce sa inteleg, n-au mai lansat DigiInfo vor lansa DigiSport4? Pe ala il anuntau din vara si pe acesta il lanseaza in cateva zile? Ce or sa bage pe el ca si asa DigiSport3 este slabut. Digisport 1 si 2 sunt baza pe baza de sport. O sa ajungem sa avem 100 de programe marca Digi in grila de programe. Mai bine ar lasa 2 programe de sport bune decat 4 de slaba calitate

Anonim

Digi Info a fost amanat cu 6 luni. Canalele Digi nu sunt slabe, sunt foarte bune.

Anonim

Nici nu stii cate drepturi au cei de la Digi Sport, chisr daca au si pierdut din ele. Doar cand te gandesti ca au achizitionat campionatele de fotbal, al Frantei, Italiei si Spaniei, adica 30 de meciuri pe etapa, iti dai seama ca au. Ca sa nu mai zic de baschet, volei, handbal, Formula 3, IndyCar, MotoGP, Nascar, Audi TT Cup, DTM, atletism, box, judo etc.. Poate te-am lamurit.

Anonim

4 canale de sport si champions league pe......... DOLCE!!!!!

Anonim

Pe astia nu i lamuresti asa usor,nu are rost sa le tot explici,clar ca i binevenit digi sport 4 is multe transmisii si nu numai din fotbal din toate sporturile si se suprapun si nu le putem vedea,asa se rezolva multe probleme de meciuri de fotbal si altele.Ar fi bun si 2-4 meciuri din liga 2 cu valori apropiate de liga 1,ar fi bun sa dea pe Rapid,Uta,Fc Brasov,Gaz metan medias etc.Sa zice ca sunt din jud.Arad si as vrea sa vad echipa favorita adica pe Uta cum facem?asa ca ar fi binevenita liga 2 si urmarita de multi.

Anonim

TNT CÂND SE LANSEAZĂ ÎN ROMÂNIA?

Anonim

Mutati-va la Dolce pentru Champions League si vedeti MotoGP, Ligue 1, Serie A, IndyCar, DTM, Nascar si multe altele pe internet. :) In format SD.Daca esti abonat RDS, poti sa vezi prin telekomtv si Champions League.

Anonim

Tnt se lanseaza luni 5 octombrie iar frecventa care emite partajat cu cn se va elimina tot din 5 octombrie

Anonim

Buna seara TNT se lanseaza pe 6 octombrie nu 5 ,si ar trebui ca pana atunci sa intre la RCS Digital si Analog asa au spus reprezentanti TNT pe pagina lor de facebook ca sa semnat contractul cu Digi pe Digital dar si pe Analog.Pe DTH a intrat TCM mai repede

Anonim

Daca RCS a semnat contractul cu TNT cred ca va intra de joi 1 Octombrie

Anonim

Pe digi satelit când se emite TNT?

Anonim

S-a confirmat oficial !!!!

Din 1 octombrie, un nou canal de sport, Digi Sport 4, va difuza 24 de ore din 24 competiţii sportive de top, interne şi internaţionale. Digi Sport 4 va fi disponibil în pachetele din grila de televiziune analogică şi digitală prin cablu DIGI TV ale RCS & RDS, fără costuri suplimentare la abonament.

Telespectatorii vor urmări la Digi Sport 4 cele mai importante evenimente sportive ale anului şi vor trăi, alături de favoriţii lor, momentele unice oferite de meciurile din Serie A, Ligue 1, La Liga, campionatele de fotbal ale Braziliei, Argentinei, Scoţiei sau Belgiei.

„Scopul canalelor Digi Sport este acela de a le oferi fanilor competiţii sportive variate şi în exclusivitate. Din 1 octombrie, spectacolul campionilor continuă, iar telespectatorii noştri vor avea posibilitatea să urmărească sportul favorit şi pe Digi Sport 4. Din acest an difuzăm, săptămânal, TOATE meciurile etapei din campionatul spaniol şi cel italian”, spune George Dobre, redactor-şef Digi Sport.

Lansarea Digi Sport 4 face parte din strategia companiei de a oferi utilizatorilor săi conținut TV variat și de calitate. Noul canal vine să completeze gama de conținut media pe care RCS & RDS îl furnizează: știri, informații echilibrate și interviuri în exclusivitate, cele mai noi producții cinematografice, documentare educative, dar și conținut muzical.

„Digi Sport difuzează zeci de competiţii sportive. Vorbim despre cele mai bune canale TV de sport din România, cu un conţinut complet şi complex. Transmitem meciurile din Preliminariile EURO 2016 si Cupei Mondiale 2018. Pentru următorii 3 ani difuzăm, ÎN EXCLUSIVITATE, campionatul de fotbal al Italiei, Serie A, pe cel al Franţei, Ligue 1. De asemenea, la Digi Sport pot fi urmărite TOATE partidele din Liga 1, Cupa Ligii şi Cupa României. Aşadar, apariţia unui nou canal, Digi Sport 4, era necesară. El va aduce telespectatorii mai aproape de competiţiile pe care îşi doresc să le urmărească”, spune George Dobre, redactor-şef Digi Sport.

Din portofoliul Digi Sport nu lipsesc competiţiile naţionale şi cupele europene de handbal, baschet şi volei, precum şi turneele de tenis ATP 1000 şi WTA. Cursele de MotoGP, DTM, Nascar şi IndyCar sunt şi ele disponibile EXCLUSIV pe Digi Sport.

Sursa: http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Sport/Stiri/Digi+Sport+cel+mai+mare+furnizor+de+competitii+sportive+din+Roma

Anonim

in concluzie pe satelit nu va fi ??

Anonim

Domnule anonim va fi DSP4 si pe DTH doar ca ei nu sau mai deranjat sa spuna acest lucru.Ai abonament la DIgi DTH? Daca da ia spune mi sunt sau nu toate posturile propi pe DTH sau nu? it-i raspund eu da, deci logic va fi si DSP4.TNT se lanseaza pe 6 Octombrie si pe DTH

Anonim

Se va cumpara si CL / EL, asa cum s-a cumparat si Liga 1. La costuri mai mici, sa nu se scumpeasca abonamentul...

Anonim

Si eu am acelasi feeling.
Telekom mizeaza pe faptul ca momentan detin exclusivitatea si cine vrea CL si EL se vor muta la ei.
Dupa ce se linistesc lucrurile, cred ca vor da drepturile si celor de la RDS.

Anonim

Nu cred ca au voie in contract. Aici nu e Liga 1 ;).

Unknown

Stie cineva daca pe 1 octombrie vor fi adaugate alte posturi hd prin satelit in afara de digisport4?

Anonim

Va salut. Auzisem ca vor lansa si un canal de divertisment cu numele Digi One stiti ceva detali de ultima ora ....??. Se aude ca la acest canal poate va face o emisiune si Mihai Gainusa de la cronica carcotasilor ...

Unknown

stie care va pe ce pozitie intra digisport 4 pe digital

Anonim

Inca nu se stie abia maine la pranz se introduce digisport 4 va mai intra tnt 24 si un inca un program

Anonim

Anonim - 29 septembrie, 2015, ai auzit niste zvonuri, nu e nimic oficial legat de Digi One, sunt doar niste minciuni care le-au imprastiat niste publicatii importante asa zis serioase pe net, perpetuand niste informatii false neverificate. Exista planuri sa se lanseze un post generalist al RCS, dar NU se va numi Digi One.

Unknown

ce fel de progam nu sti

Anonim

Mirel Zudor - pe pozitia 69 iar pe 70 o sa fie SuperOne =)). Ce mai aberati pe aici, nu cred c-o sa fie TNT in grila RCS

Anonim

"momente unice oferite de meciurile din Serie A, Ligue 1, La Liga, campionatele de fotbal ale Braziliei, Argentinei, Scoţiei sau Belgiei."

Anonim

Las ca o sa urmeze si CL si EU de la primavara.
Se intampla la fel ca si cu Liga 1.

O sa vrea Dolce sa-si injumatateasca cheltuielile.

Anonim

pe satelit nu va fi dg4

Marian

Sunt un abonat rds DTh din 2006 si am tot inghitit atitia nai cu asteptarile ptr reciver HD si acum cind am ne-a luat cireasa de pe tort cu tot cu blat...din cauza ca nu mai vedem un meci de champion ligue la digi...
Doar aseara am vazut Barca Vs Bayern pe Sport .ro (in loc sa il vad pe HD pe unul din programele Digi sport...)
De bascalie....
Am ajuns sa ma uit pe tv Online sa vad un meci de CL......Varza cu ou...
Parerea mea este ca de cit sa ai 4 posturi de sport si in niciunul sa nu difuzezi Cl mai bine 2 si de super clasa.
DIGI fii tu insuti ca acum 2 ani ...cu multe meciuri tin toate ligile inclusiv Premier League,CL, El,etc...
Asta vreau fratilor ,succes

Anonim

Pe mine nu ma interseaza deloc CL... sper sa difuzeze meciuri de box ori tenis. Nu stiu de ce va place doar fotbalul.

Anonim

Cred ca dolcesport 4 HD o sa apara in locul eurosportului HD =)) de la anul

Anonim

Orice canal nou e binevenit.

Unknown

barca -leverkusen era pe sport ro hd aseara

Anonim

A intrat digisport 4 sd in loc de tvr news.

Anonim

si la rds hunedoara este deja bagat digisport4 si merge sa vedem de marti daca se face separarea tnt de canalul de desene

Anonim

si la rosiori pe digital

Anonim

E doar partiala, ca n-au bagat decat varianta SD si lumea cam astepta HD :)

Anonim

vrem canale hd macar sa avem calitate la imagine

Anonim

ar fi bine sa transmita premier league

Anonim

tnt hd?

Anonim

Pe dth nu a intrat

Anonim

Pe cablu a intrat, deci s-a lansat.

Anonim

Pai unde scrie ca va fi si prin DTH ? Cititi inca o data comunicatul pe care l-a postat cineva mai sus:

"Digi Sport 4 va fi disponibil în pachetele din grila de TELEVIZIUNE ANALOGICA SI DIGITALA PRIN CABLU."

Eu nu vad ca scrie ceva de DTH, degeaba tot intrebati despre satelit, cititi si voi ce comenteaza si altii. Asa ca lansarea e completa, asa cum au anuntat in comunicat. Daca spuneau ca va fi si pe satelit si nu il bagau, eram de acord ca e partiala lansarea. Asa e totala, conform comunicatului.

Anonim

Digi sport 4 frecventa 322 Mhz Rds digital Bucuresti.

Unknown

la alba pe 23 digital aan loc la tvr news

Anonim

la Timisoara.....nu s-a introdus pe analogic....

Anonim

Pe dth nu. Niciodata

Anonim

La Cluj s-a introdus pe analogic de ieri.

Unknown

Si pe satelit

Anonim

PE SATELIT NU ESTE-DGS 4...........

Unknown

Deci digisport4 nu o sa fie pe satelit?

Anonim

Hal de prezentare cu digi sport 4. Pe satelit nu, pe analogic nu, hd nu.. Rapid nu.

Anonim

Pe analogic e, cel putin in unele locatii.
Era ok daca luau ceva in plus si sa anunte cu surle si trambite lansarea DS4.
Asa mai bine-l lansau si ne anuntau dupa.

Anonim

Daca il anuntau dupa lansare, de ce nu l-au anuntat din timp, ca era lumea curioasa. Daca il anunta din timp, de ce il anunta din timp, ca e lumea nerabdatoare.

Au anuntat doar ca va fi pe cablu si atat. Nu au anuntat ca va fi HD si nici ca va fi pe satelit de la 1 octombrie 2015.

Dar va fi si pe satelit in SD si va fi si pe cablu in HD. Dar nu azi, ci mai tarziu, in viitor, chiar daca nu au anuntat asta.

Anonim

DIGI4 SD,TNT PE 6 OCTOMBRIE LA RDS!

Alexyss

Digi Sport 4 confirm si eu ca este in locul TVR news.

Unknown

Buna....mam uitat de curios pe site-ul de la rcs-rds la grila de programe pe satelit si acolo e trecut digi sport 4.....deci ce sa credem......poate va fi si pe satelit

Anonim

va spun eu la mine e doar pe digital

Anonim

La Ramnicu Vâlcea nu se recepționează. Și tot pe RDS-RCS sunt...

Anonim

pai ai decodor

Unknown

TNT LA RDS CIND VA INTRA IN GRILA DIGITALA

Anonim

nul baga deloc va spun eu

Nichifor

E introdus deja. :) Sau te referi la satelit ? Daca esti Nostradamus, poate te cred, altfel nu stiu cum ai putea tu sa prevezi viitorul.

Anonim

credeti ca va baga tnt 24 24 ore pe cablu

Anonim

Nu cred ca va intra TNT pe RCS cablu va fi partajat cu CN ca si pana acu,pentru ca pe RCS ii dor in cot de dorintele abonatilor si cum s-au batut joc de propriu canal DSP4 asa va face si cu TNT.

Anonim

Am sunat la RCS si mi-au spus ca o sa bage TNT 24/24 maine de la 3 la 2.

Anonim

Este o gluma ?sau ai tastat gresit ai vrut sa scri de la 2 la 3 vas ruga sa nu mai glumiti si sa scrieti corect daca stiti ceva concret.O zi buna

Anonim

stie cineva sigur daca maine intra la rcs tnt 24/24 ?

Unknown

TNT va emite în HD?

Anonim

nu sa stie nimic

Anonim

Schmbarea canalul TCM în TNT se face la ora 7.00 dimineaţa?

Anonim

la rcs rds a intrat tnt pe cablu?

DTH Fan

TNT emite deja in HD, pe satelitul Hot Bird 13B de la 13 grade est, frecventa 12284, polarizare orizontala, DVB-S2 8PSK, SR 27500 FEC 3/4, in pachetul Polsat, cu sunet in romana si poloneza. Depinde de operatorii din Romania daca il preiau sau nu.

Anonim

O sa apara TNT in grila RCS&RDS diseara la 8, 8 si ceva... FIX

Anonim

- La 8 fix.
- Gogule, 8 si ceva...

PRESTIGIO

La RDS canalele se introduc după ora 16.00.
Nu este momentul pentru acuzații. Poate sa fie transmis chiar HD.

Anonim

TNT este în poloneză la Telekom

Anonim

Bine ca e... nu-i rau si-n poloneza. La altii nu e inca deloc. :)

Anonim

Prestigio stai linistit ca la RCS ai sa vezi TNT tot dupa ora 22 daca sau batut joc de lansarea luiDSP4 care este doar pe digital si partial pe analog la ce sa te astepti sa introduca TNT dupa ora 16.Im-i place ca esti optimist

TNT&RDS

Răbdare și tutun..doar anonim

Anonim

Domnule TNT and RCS si pentru cei care spera sa fie introdus TNT le spun urmatoarele 1 RCS nu are timp de asemenea prosti sa numit alt meneger acesta este Mihai Dinel 2 Isi maresc lefurile cei din administratie net 1000 lei pentru fiecare membru din consiliu asa ca cei care,spera sa intre TNT sa asi ia gandu O zi buna

Anonim

O sa apara TNT si AMC pe RCS zilele astea

Anonim

Buna gluma cu AMC si TNT la RCS nu mai crede nimeni este adevarat ca in Ungaria AMC a intrat de mult dar acolo abonati sunt respectati

Anonim

ar putea rds sa dea un comunicat sa lamureasca problema oricum rusine rusine!!!!!!!!

Anonim

Sigur ca da, asteptati comunicatul.
Nu vad ce e de lamurit, dar ma rog... asteptati.

Anonim

Cu Amc-ul era zvon ca intra de anu trecut din 5 noiembrie 2014 mai e un pic si pe 5 noiembrie se face 1 an

Anonim

Sa ii comunice lui de ce nu a intrat si pe satelit de la 1 octombrie, ca el asa isi imagina ca va fi si nu s-au adeverit prezicerile lui :).

Unknown

apare de la ora 10

Unknown

apare de la ora 10

Anonim

la rds hunedoara nu cred ca au auzit astia de tnt 24 ore tot asa merg astia cu desene pina la ora 22 si de la 22 baga filmele

Unknown

Pe satelit e deja tnt dar sd

Unknown

Si e 24 ore

Unknown

Cand vizionam tcm-ul erau reclame care ziceau ca schimba numele din tcm in tnt

Anonim

TNT 24 de ore nu va fii in anul acesta in grila de cablu RCS-RDS din ianuarie se spune ca sunt unele sanse sa intre si pe cablu la RCS-RDS surse chiar din interiorul Rcs-Rds

Anonim

da, TNT e partajat CN!!!

Anonim

Digi sport 4 pe satelit !!! eu am platit abonamentul pana la sfarsitul anului in avans ! de ce banii mei nu merg si pe satelit?

Anonim

Probabil va fi si pe satelit, dar nu acum, ci in viitor, peste o luna, peste un an, cine stie. Tu platesti ceea ce primesti, nu ai contract cu RCS prin care ei se obliga sa iti introduca noi canale periodic, ci platesti niste servicii de care beneficiezi la un moment dat. Eu daca am platit la Orange pana la sfarsitul anului, trebuie sa ma supar ca nu introduc ei si canalele lor Orange din Franta ? Nu mi-au promis asta cand am facut contractul cu ei, degeaba le platesc eu in avans, nu pot emite asemenea pretentii. Asa si la RCS astia, nu au o astfel de obligatie, ar fi bine ca unii dintre voi sa analizati mai obiectiv obligatiile operatorilor si drepturile abonatilor. Oricum, cred ca va fi si pe satelit, Digisport 4 fiind unul dintre canalelor lor, deci au tot interesul.

Anonim

tnt e de la 22 ,07

Anonim

Iata ca se misca ceva si pe satelit National Tv Etno Tv Taraf tv au fost criptate pe vechia frecventa merg acum doar pe 11900 cea cu DSP3.Pe vechia frecventa se fac teste .O sa revin cu informati

Anonim

de ce arata TNT 24 din 24 n toate pachet la RCS RDS ???????????????

Anonim

Pe satelit este 24/24. Oricum, pe cablu si satelit "arată" TCM, nu TNT, iar pe websiteul lor nu scrie expres ca e 24/24, ci doar că este in pachet, si chiar este, doar că nu 24/24 si pe cablu.

HD Satelit România

Digisport 4 a inceput sa emita prin satelit la Digi Tv, cât si prin Digi Online.
Detalii găsiți AICI.

Unknown

au bagat pe satelit DS4.dar au scos postul Eurosport Romania cel care transmite Premier league.:(
Mai poate verifica cineva pe satelit daca e asa?

brO

salut ce sa intamplat cu digisport 4 ca nu mai e in grila mai este
sau e scos

Emil Raevschi

Este in grila DIGISPORT 4 atat versiunea SD cat si versiunea HD, pe cablu digital si analogic DIGI ROMANIAnu este scos. poate la tine in zona a fost modificata frecventa si pozitia in grila

brO

si mai pot vedea digisport 4 daca e pe alta frecventa eu sunt pe analogic

brO

sunt prin rcs-rds si nustiu daca pot sa vad digisport 4 trebe sa au o autocautare la tv ca sa daca daca il am

brO

sall eu dece nu mai pot vedea DigiSport 4 ca cateva zile nu il mai am si cum la modoficat din grila ca am dat si autocautare si nimic nu este :(

Anonim

Suna la Relatii Clienti si intreaba si tu sa iti trimita o echipa sa vada ce probleme ai acolo la tine...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile