vineri, 11 septembrie 2015

Orange: Tablete și telefoane în rate pe factură, noi abonamente ( Orange Me, Orange Share, Orange Family, Orange Pro )

Orange Romania a anuntat că noua poziţionare a brandului este centrată în jurul a 9 teme ce corespund nevoilor esenţiale ale clienților, cărora Orange le răspunde prin produsele și serviciile oferite: Familie, Acasă, În mişcare, Distracţie, Beneficii, Stare de bine, Tarif, Tehnologie, Afaceri.

De asemenea, a fost lansata si o nouă semnătură a brandului, „It’s all about what matters to you”, pe care compania o prezinta ca "o nouă identitate vizuală, care explică modul în care serviciile Orange le pot face viaţa mai uşoară clienţilor".

O alta noutate este un nou portofoliu de abonamente și servicii, smartphone-uri şi tablete la 0 euro şi în rate, precum şi baterie Power Up cadou.

Astfel, din 14 septembrie 2015, clienții Orange vor avea la dispoziție o gamă simplificată de abonamente de voce și internet.

Acestea înlocuiesc abonamentele Cangur, Panteră şi Colibri:

- Abonamentele de bază Orange Me, dedicate serviciilor de voce, și Orange Net, pentru internet, care şi includ mai multe resurse, precum și smartphone-uri sau tablete la 0 euro

- Pachetele Orange Share şi Orange Family, care vin cu beneficii la nivel individual sau la nivel de familie pentru cei care folosesc mai multe servicii:
    - Abonamentele Orange Share, pentru cei care folosesc atât un telefon, cât şi o tabletă, cu beneficii în plus și trafic de internet ce poate fi folosit în comun pe cele două dispozitive
    - Orange Family, adresate familiilor cu nevoi diferite de comunicare, ce-şi pot configura pachetele potrivite pentru a beneficia de apeluri nelimitate, trafic dublu de internet pe mobil sau reduceri în familie: Oferta Senior si Oferta Junior.

- Orange Pro, abonamente individuale dedicate micilor întreprinzători, cu mai multe resurse, ce răspund nevoii de optimizare și dezvoltare a afacerilor. În plus, companiile mici şi mijlocii ce aleg abonamentele Orange Pro beneficiază de ofertele Orange Share şi Orange Family

Abonaţii Orange cu vechime mai mare de un an vor putea cumpăra smartphone-uri şi tablete şi în rate, cu plata direct pe factura Orange.

Pentru a se putea baza pe o conectivitate neîntreruptă, la achiziţionarea oricărui smartphone 4G ei vor primi cadou o baterie externă Power Up, pe care, atunci când se descarcă, o vor putea înlocui oricând cu o baterie plină la orice magazin Orange.

Programul Orange Thank You aduce beneficii noi pentru a răsplăti loialitatea clienților cu mai multe puncte, acordate acum şi pentru acţiunile din mediul digital. La aniversare, aceştia vor fi sărbătoriți cu reduceri la accesoriile preferate achiziţionate din magazinul online în funcție de vechimea în rețea, și-și vor putea alege bonusul preferat: minute naționale, internet sau roaming. Totodată, interacțiunile clienților în mediul online, precum plata online a facturii, reîncărcarea unui cont PrePay sau comenzile din magazinul online sunt de acum recompensate, mai anunta compania.

De asemenea, Orange anunta in premieră apel 4G prin tehnologia VoLTE și în curând apel Wi-Fi utilizând tehnologia VoWiFi. Detalii gasiti AICI.

UPDATE 14 septembrie 2015: Orange a relansat websiteul orange.ro cu un nou aspect si a detaliat noile oferte.

Ce condiții trebuie să îndeplinesc pentru a putea plăti produsele în rate pe factura Orange?

Pentru a te bucura de plata în rate pe factura Orange, trebuie să îndeplinești următoarele condiții:

Să ai un abonament Orange cu o vechime de cel puțin 12 luni
Să nu fi avut abonamentul suspendat pentru neplată în ultimele 12 luni
Să îți prelungești contractul cu o perioadă cel puțin egală cu numărul de rate
Să ai un abonament compatibil, din portofoliul lansat după 14 septembrie 2015

Ce pot cumpăra în rate?

Poți cumpăra o gamă variată de dispozitive:

Telefon în 6 sau 12 rate cu activarea unui abonament nou sau prelungire de abonament
Tabletă în 6, 12 sau 24 de rate prin activarea unui abonament de internet sau prelungire de abonament

Câte produse pot achiziționa în rate?

Numărul produselor achiziționate în rate variază în funcție de valoarea lor, precum și de valoarea serviciilor pe care le ai în prezent. Poți afla mai multe detalii în orice magazin Orange.

Pot să îmi cumpăr un telefon în rate și să beneficiez și de punctele Thank You sau programul Buy-Back?

Achiziția de produse în rate este compatibilă cu toate beneficiile și ofertele speciale, inclusiv cu programul Buy-Back sau Orange Thank You.

Pot să îmi cumpăr un produs în rate și să plătesc un avans?

Atunci când cumperi produse cu plata în rate pe factura Orange poți achita orice avans dorești. Astfel vei putea alege o rată lunară mai mică sau un număr mai mic de rate.

Cât costă produsele achiziționate în rate?

Prețul produselor în rate diferă conform serviciului ales și conține un adaos, în funcție de numărul ratelor. În secțiunea Calculator (accesibilă în curând) poți selecta produsul dorit, serviciul și numărul de rate, iar noi îți calculăm valoarea lunară a ratei. Calculul estimativ realizat prin intermediul calculatorului de rate online este orientativ și nu are valoare contractuală. Pentru o ofertă personalizată, te așteptăm în magazinele Orange.

E nevoie sa plătesc ceva pe loc atunci când aleg să cumpăr în rate?

Este posibil să ți se solicite plata unui avans atunci când achiziționezi produse în rate. Avansul se percepe în funcție de vechimea în rețea și istoricul tău de plată.

Pot să plătesc ratele în avans sau să le reeșalonez?

La orice Orange shop sau în magazinul online poți achita ratele în avans. Poți achita parțial una sau două rate, situație în care ți se scurtează numărul lor fără să faci pauză de la rate, sau integral.
Reeșalonarea ratelor nu este posibilă.

Unde pot vedea situația ratelor mele?

Rata se regăsește lunar, pe factura de servicii în secțiunea sumar de plată.
Valoarea ratei, situația centralizată a plăților precum și scadențarul lor se poate vedea în contul tău online, dar poți afla aceste informații și în Orange shop sau la departamanentul Relații cu Clienții.

Ce se întâmplă dacă voi întârzia cu plata?

În situația în care vei întârzia cu plata facturii Orange, ce include serviciile lunare și rata, abonamentul poate fi suspendat și se vor percepe penalități de întârziere pentru suma restantă. Dacă factura este neachitată în a 25-a zi de la data emiterii, serviciul poate fi desființat. În acest caz, datele personale vor fi introduse într-o bază de date ce va putea fi utilizată de Orange în relațiile comerciale cu ceilalți operatori de telefonie mobilă sau fixă, precum și în orice baze de date referitoare la debitori.

Pot transfera contractul de rate către altă persoană?

Când vrei să schimbi titularul de abonament și ai rate în derulare, este necesar să achiți contravaloarea acestora în avans. La fel, dacă vrei să renunți la serviciile de abonament înainte de terminarea ratelor, va fi necesar să achiți contravaloarea ratelor în avans și serviciile.

 Abonamentele Orange Me 

Orange Me 8

500 de minute naționale,
dintre care 100 de minute sunt și internaționale
300 MB trafic de internet național
Nelimitat minute și SMS-uri în rețea
Nelimitat SMS-uri naționale
Cu 8 euro/lună

Orange Me 11

1000 de minute naționale,
dintre care 200 de minute sunt și internaționale
600 MB trafic de internet național
Nelimitat minute și SMS-uri în rețea
Nelimitat SMS-uri naționale
Cu 11 euro/lună

Orange Me 13 Deezer

500 de minute naționale,
dintre care 100 de minute sunt și internaționale
2 GB trafic de internet național
nelimitat internet nelimitat în Deezer
Nelimitat minute și SMS-uri în rețea
Nelimitat SMS-uri naționale
Cu 13 euro/lună

Orange Me 14

Nelimitat minute și SMS naționale
1,2 GB trafic de internet național
300 minute internaționale
Cu 14 euro/lună

Orange Me 17

Nelimitat minute și SMS naționale
2 GB trafic de internet național
600 minute internaționale
Cu 17 euro/lună

Orange Me 20

Nelimitat minute și SMS naționale
2,5 GB trafic de internet național
600 minute internaționale
Cu 20 euro/lună

Orange Me 25

Nelimitat minute și SMS naționale
3,5 GB trafic de internet național
250 MB anual în roaming
600 minute internaționale
250 minute sau SMS anuale în roaming
Cu 25 euro/lună

Orange Me 30

Nelimitat minute și SMS naționale
4,5 GB trafic de internet național
500 MB anual în roaming
600 minute internaționale
500 minute sau SMS anuale în roaming
Cu 30 euro/lună

Orange Me 42

Nelimitat minute și SMS naționale
5,5 GB trafic de internet național
1000 MB anual în roaming
600 minute internaționale
1000 minute sau SMS anuale în roaming

 Abonamentele Orange Young 

Daca ai între 14 și 35 de ani, înscrie-te în programul Orange Young și-ți poți crea propria ofertă, cu ajutorul configuratorului Orange.


 Pachetul Orange Share 

Combină un abonament de voce împreună cu unul de internet și ai bonus 50% trafic de date pentru abonamentele Orange Net. Poți folosi traficul de internet inclus în abonamente pe toate dispozitivele tale: telefon, tabletă, wearable sau modem. Oferta include telefon Microsoft Lumia 640 cu Orange Me 14, plus tableta Lenovo Tab 2 A8-50 + cu Orange Net 15 si mai mult net între dispozitivele tale: 7,2 GB internet. Pretul este de 29€/lună și 0€/telefon și tabletă.


 Pachetul Orange Family 

Combină mai multe abonamente Orange într-un pachet Orange Family și primești mai multe beneficii, pentru întreaga familie.

1. Dacă ai cel puțin două abonamente de voce Orange Me și un abonament Orange Net în pachetul de familie, primești:
 - Dublul traficului de internet inclus în abonamentul Orange Net
 - Minute naționale nelimitate sau 1 GB trafic de internet pentru fiecare abonament de voce

2. Combină cel puțin două abonamente de voce Orange Me și un abonament Orange TV, Fix pentru acasă sau Home Pack în pachetul de familie și ai:
 - Reducere la abonamentul Orange Fix sau Home Pack
 - Minute naționale nelimitate sau 1 GB trafic de internet pentru fiecare abonament de voce

3. Alege cel puțin 3 abonamente Orange Me în pachetul de familie și ai:
 - Bonus de minute în roaming dacă cel puțin unul dintre abonamente este minim Orange Me 25
 - Minute naționale nelimitate sau 1 GB trafic de internet pentru fiecare abonament de voce

4. Dacă ai cartele Orange PrePay, poți adăuga și aceste numere în pachetul Orange Family. Vei beneficia de:
 - 5% reducere la reîncărcarea programată cu credit sau cu opțiune a contului PrePay, de minim 4 euro credit, efectuată de pe abonamentele din familie
- Minute naționale nelimitate pe fiecare număr PrePay înregistrat, cu o opțiune activă și validă de minim 6 euro credit
- Dublul traficului de net inclus în opțiunea de internet a numărului PrePay înregistrat, dacă acesta are activă și o opțiune de internet


 Orange Home 

Net Duo: 100 GB trafic de internet fix, 8 GB trafic de mobil, 25 GB spațiu de stocare în Orange Cloud si echipamente dedicate, la 18€ / lună.

Home Pack 16: Cu abonamentul Home Pack 16 ai:, la 16 euro / lunar, TVA inclusa
- 75 GB trafic de internet la viteze 4G
- Convorbiri nelimitate cu 4 numere favorite Orange
- 400 de minute naționale și internaționale către rețele fixe din UE sau rețele fixe și mobile din SUA și Canada
- 25 GB spațiu de stocare în Orange Cloud
- Trafic de internet gratuit între orele 00:00 și 7:00, cu opțiunea Happy Night
 Control asupra costurilor tale, cu opțiunea Cost Control
- Instalare rapidă, fără cabluri
- Router Wi-Fi și telefon fix inclus

Fix pentru acasă oferă apeluri nelimitate cu numerele favorite Orange, minute incluse către reţele naţionale, reţele fixe din UE şi retele fixe şi mobile din SUA şi Canada; uşor de instalat, fără cabluri, disponibil oriunde în aria de acoperire Orange, o singură factură pentru fix şi mobil.

- Fix pentru acasă 4 ( 4 euro lunar ) include 150 minute către orice rețea fixă națională și orice număr mobil Orange, catre reţele fixe din UE, fixe şi mobile din SUA şi Canada si 2 numere favorite Orange. După terminarea minutelor şi mesajelor scrise incluse ai următoarele tarife speciale: in retelele nationale la 0,05 euro, către numere mobile Orange la 0,099 euro, în alte reţele mobile naţionale la 0,18 euro.

 - Fix pentru acasă 6 ( 6 euro lunar ) include 200 minute către orice rețea națională și catre reţele fixe din UE, fixe şi mobile din SUA şi Canada si 4 numere favorite Orange. După terminarea minutelor şi mesajelor scrise incluse ai următoarele tarife speciale: in retelele nationale la 0,037 euro, către numere mobile Orange la 0,074 euro, în alte reţele mobile naţionale la 0,18 euro.


6 comentarii despre subiectul „Orange: Tablete și telefoane în rate pe factură, noi abonamente ( Orange Me, Orange Share, Orange Family, Orange Pro )”:
Anonim

In fine, vin si ei cu ceva bun. Bine, sa vedem si detaliile.

Anonim

stie cineva ce modele au ? sau numai maine anunta ?

Anonim

Canale de Filme Muzica Desene Documentare cind o sa mai introduceti.

mary

Anonim, subiectul acesta este despre tablete si telefoane, nu are legatura cu Orange Tv. Oricum, probabil nu stie nimeni cand vor introduce noi canale.

Legat de subiect, s-a aflat ce modele de tablete au ?

Anonim

Ai tabletele pe pagina lor

Anonim

Are altcineva documentare mai multe decat Orange?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile