duminică, 6 septembrie 2015

Prima Tv și Kiss Tv, transmise necriptat printr-o nouă frecvență a satelitului Intelsat 12 de la 45° Est

Televiziunile românesti Prima TV și Kiss TV au schimbat frecventa de receptie prin intermediul satelitului Intelsat 12 de la poziția orbitala 45° Est, locatie care este utilizata si pentru distributia celor doua canale catre operatorii de cablu din România. Bineinteles, receptia celor doua televiziuni prin intermediul acestui satelit este posibilă si de pentru pasionati, transmisia fiind necriptată.

Ceilalti parametrii de receptie rămân identici, cu exceptia schimbarii frecventei, care inainte era 11523. Noua frecventa este 12559, polarizare verticala, SR 5787, FEC 3/4, DVB-S / QPSK, FTA ( necriptat ).


12 comentarii despre subiectul „Prima Tv și Kiss Tv, transmise necriptat printr-o nouă frecvență a satelitului Intelsat 12 de la 45° Est”:
Anonim

Prima nu-si anunta insolventa? Acum vad ca se lanseaza pe alta frecventa

dany

Prima Tv nu isi anuntase insolventa, ci altii cerusera asta, e diferenta totala intre a cere chiar televiziunea insoventa sau falimentul si a cere altii, dar fara sa aiba succes. Probabil tu ai citit prin anumite publicatii informatia ca Prima Tv a cerut insolventa sau falimentul, dar acea informatie era falsa, din cauza ca probabil au vazut acei ziaristi un dosar pe siteul justitie romane si au citit doar titilu dosarului, dar fara sa mai studieze ca Prima Tv invoca un articol prin care se opunea falimentului, nicidecum ca televiziunea cerea asa ceva. Prima Tv nu a cerut asa ceva, creditorii au cerut asa ceva si Prima Tv s-a opus, ei se judeca, nu e nimic defintiv. Si oricum, chiar daca ar fi fost asa, ce legatura are cu mutarea tehnica pe alta frecventa ?

Anonim

Domnule Dany Prima tv Chiar sa cerut insolventa la tribunalul Bucuresti a avut termen pe 3 Septembriehttp://www.capital.ro/prima-tv-si-a-cerut-insolventa-trasnitii-isi-cer-banii-in-instanta.html si da ai dreptate acest lucru nu ii impiedica sa emita pe alta frecventa

Anonim

S-a amanat judecarea pana in 26 noiembrie 2015:

http://portal.just.ro/3/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=300000000657213&id_inst=3

Anonim

nu asi pune o antena pe Prima ,findica nu mai ie niciun progtam tv ,daca era pe THOR mai iera ceva.Sa dus pe un satelit pustiu

Anonim

Asa este, Thor e singurul satelit existent ! Daca nu e pe Thor, nu conteaza, asa e ? Ce pasionati de receptie satelit exista in Romania, care nu au un amarat de motor HH, cu care sa roteasca automat, in maxim 30 secunde, antena de pe Thor pana pe Intelsat 12, daca vor cu adevarat sa receptioneze anumite canale necodate ? :)

Anonim

eu nu stiu dece nu se pun pe 16 grade unde mai sunt si alte programe la liber mai ales ca si pro tv international sau intors iaras cum era odata cu max tv,bravo lor pro tv int.flutur

Unknown

Normal ca transmit pe un satelit,,pustiu,,pt ca interesul lor nu e ca toata lumea sa ii receptioneze la liber ci in platforme contracost.

Unknown

normal arfi ca prima tv sa fie libera pe eutelsat 16 east va multumesc

Anonim

da aveti dreptate trebuie vazuta daca nu nare nici o audienta trebuie sa o mutati pe eutelsat 16 est va multumesc

Anonim

Ce sa întâmplat de nu mai emite pe Intelsat 12? Stiu ca era vorba sa transmită pe alt satelit, dacă e asa, pe satelitul celalalt nu o sa merg

Laurentiu

Citește AICI ( CLICK ), cele două televiziuni s-au mutat pe alt satelit.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile