marți, 1 septembrie 2015

Pro Tv International, transmis necriptat prin satelitul Eutelsat 16A de la 16° Est

Televiziunea Pro Tv International a început să fie transmisă necriptat prin satelitul Eutelsat 16A de la pozitia orbitala 16° Est, pe frecvența 11303, polarizare orizontala, SR 30000, FEC 2/3, DVB-S2 8PSK ( necesită receptor HD, chiar dacă Pro Tv International este transmis în rezolutie SD ).


Prin acelasi satelit mai sunt transmise si alte canale romanești ( de exemplu cele ale TVR, Intact, Taraf, Etno si altele, precum si cateva canale din Republica Moldova ), dar si cele ale operatorului DTH Freesat România, ai carui abonati pot acum receptiona Pro Tv International, dacă scanează frecvența menționată anterior.

Pro Tv International mai poate să fie receptionat necriptat în Europa si prin satelitul Astra 5B de la 31,5° Est, prin care emite si DTH-ul Orange Tv ( frecvența 11934, polarizare verticala, DVB-S2 8PSK, SR 30000, FEC 2/3, deci tot cu receptor HD), dar si criptat ( cu abonament la operatorii DTH Focus Sat si Digi Tv, la 0,8 grade Vest ). De pe Hotbird 13 Est a fost eliminat ulterior.

UPDATE 10 februarie 2020: La data prezentei actualizări, datele de recepție prin Eutelsat 16A au rămas aceleași: frecvența 11303, polarizare orizontală, SR 30000, FEC 2/3, DVB-S2 8PSK, necriptat.

UPDATE 3 mai 2020: De astăzi încercați frecvența 11262.25 MHz, polarizare orizontală, SR 30000, FEC 2/3, DVB-S2 8PSK, MPEG-4.

UPDATE: Pro Tv International este transmis prin Eutelsat 16A pe o nouă frecvență: 12517, polarizare verticală, FEC 2/3, SR 18368, DVB-S2 QPSK, necriptat.


101 comentarii despre subiectul „Pro Tv International, transmis necriptat prin satelitul Eutelsat 16A de la 16° Est”:
Anonim

Super. E bine ca din ce în ce mai multe canale românești se grupează pe un satelit.

Anonim

De azi TCM este transmis 16:9 cu o noua sigla

Anonim

Salut, ce inseamna SNR si AGC (cu procente de 65 si 59) pe receiverul tau? Merci

Anonim

Putere semnal si calitate.

anthony

SNR = Signal to Noise Ratio - which means signal quality
AGC = Automatic Gain Control - which means signal strength
BER = Bit Error Rate - which shows the error rate of the signal.

So, SNR and AGC should be as high as possible.
BER should be as low as possible, like 0. It can be higher, if your other values are higher.

Anonim

se grupeaza mama .THOR e cel mai bun

Anonim

Ce îl face pe THOR „cel mai bun”? În principiu e bun oricare atâta timp cât are acoperire și semnal bun în România, să poată fi recepționat cu antene cât mai mici.

Anonim

Pe Eutelsat 16A pe frecvența 11303 nu există nici un Pro Tv International când scanez. Receptorul utilizat este Amiko A3. Dacă mă uit pe situl protvi.ro văd că se recepţionează pe ASTRA 1G şi pe Hotbird 6. Nici vorbă de Eutelsat 16A. Deci ?

Anonim

Deci regleaza-ti mai bine antena. Vezi ca e poza in stire cu receptia pe respectiva frecventa, ma surpinde ca nu ai observat-o.

Anonim

A aparut si pe King of sat astazi confirmarea ca a fost introdus pe 16 grade Est, deci ... :)

http://ro.kingofsat.net/pos-16E.php

Unknown

"Pe Eutelsat 16A pe frecvența 11303 nu există nici un Pro Tv International când scanez. Receptorul utilizat este Amiko A3. Dacă mă uit pe situl protvi.ro văd că se recepţionează pe ASTRA 1G şi pe Hotbird 6. Nici vorbă de Eutelsat 16A. Deci ? "

Astra 1G este vechiul satelit de la pozitia 31,5 E , acum e Astra 5B , pe protv.ro probabil nu este actualizat .

Anonim

Dispare de pe Hotbird 13E. Au anunțat și pe TV și pe site:

http://www.protv.ro/protv-international-receptie

Iată și mesajul de la TV, cu mai multe greșeli (satelit greșit, site greșit):

Imgur: http://i.imgur.com/pkqhPTG.jpg

Anonim

Corect era la ei pe site sa fie scris:

"Va informam ca incepand cu data de 30 septembrie 2015 va inceta emisia
Pro Tv International prin intermediul satelitului Hotbird 13E. Pentru a putea receptiona in continuare prin antena proprie de satelit canalul nostru de televiziune aveti la dispozitie receptia transmisiei necodate din satelitii Astra de la 31.5 Est sau Eutelsat de la 16 Est."

Anonim

Încă transmite pe Hotbird 13E :D Se pare că nu sunt la fel de prompți ca și cu oprirea transmisiilor analogice...

Unknown

La mn nu mai merge,,,sa intrerupt si nici macar nu il mai gasesc pe protv international..;(

Anonim

Nu il mai gasesti pe ce satelit, că nu ai spus de la cate grade Est nu il mai gasesti, adica pe 13 Est sau pe 16 Est nu il mai gasesti ?

Unknown

Pe 16 est nu gasesc nimic....iar 13est nu am....:(

Anonim

Dumitru, dar receptor HD ai ? Ca e transmis in DVB-S2, nu mai e in DVB-S. Chiar ACUM am verificat , Pro Tv International emite prin 16 Est exact cu datele de receptie din stire, functioneaza perfect cu antena de 90 cm.

Anonim

buna la mine in germania protv int de ieri nu mai merge si nul gasesc cine ma poate ajuta

Anonim

Trebuie sa reorientezi antena cu 3 grade mai spre Est si sa scanezi cu receptor HD ( cu receiver digital SD nu merge ) frecventa de mai sus din stire. Pe satelitul pe care esti acum, adica pe 13 est, nu mai emite.

Anonim

Cred ca sant multi in (Eurpa) Germania care au o problema cu aceasta schimbare, chiar si eu, deoarece am Reciver digital si nu HD. Trebuie lamuriri mai clare , mai vizibile pe pagina PROTV.Ro.
Ma costa si mult timp.

Anonim

Bine ca te-ai lamurit acum. Trebuie receptor HD, chiar daca Pro Tv International e SD, fiind transmis in DVB-S2, standard care nu este receptionat de receiverele SD, ci doar de cele HD. Oricum, puteai sa iti pui un semn de intrebare cand observai că nu poti seta DVB-S2 in receptorul tău, deci nu introduceai complet datele de receptie. Pro Tv nu este singurul care transmite in DVB-S2 canale SD, mii de canale tv fac acelasi lucru in toata lumea si acesta este trendul, deoarece ocupa mai putina banda de transmisie, deci costuri mai reduse, iar daca si codecul folosit este MPEG4 si nu MPEG2, economia este si mai mare, la aceeasi calitate. De asemenea, receptoarele SD nu inteleg nici codecul MPEG4. Un receptor HD costa chiar si doar 35-40 de euro, de exemplu Alma S 2130 HD.

Unknown

la mine nu merge locuiesc in italia am fc toti pasi de mai sus cum spuneti intra alte programe protv inern nici macar napare in lista de programe exista alta metoda ?

Anonim

1. Ai receptor HD ? Spune ce model, sa vedem daca intr-adevar este receiver HD.
2. Nu trebuie sa apara automat in lista de programe, trebuie sa scanezi tu manual, ca nu e inclus in lista de programe a vreunui operator pe acest satelit, e transmis independent.

Anonim

Locuiesc in Italia, Torino. Nu reusesc sa prind protv International. Ma puteti ajuta cu mai multe detali? Multumesc

Anonim

Pai nu ai nevoie de mai multe detalii, ci doar de ce scrie si aici: o antena orientata pe 16 grade Est, un receiver HD ( NU MERGE CU RECEIVER SD, nu mai incercati cu receiver SD ) care are posibilitatea de a scana exact datele de receptie din stire.

Unknown

eu am receiver sd dar tot nu merge :(...am incercat de toate dar nimic :(((

HD Satelit România

Am verificat chiar acum si receptia functioneaza perfect in acest moment, bineinteles, cu receptor HD compatibil DVB-S2. Imaginea receptiei este mai jos:

[img]http://3.bp.blogspot.com/-C7QQv0Jhty4/ViYVUNoUyNI/AAAAAAAArvs/Mjce4C1sxVc/s1600/pro%2Btv%2Binternational%2Bfrecventa.jpg[/img]

Anonim

Normal ca NU merge cu receiver SD, merge DOAR CU RECEIVER HD. Deci daca aveti receiver doar SD, nu merge, ca nu poti seta din meniu DVB-S2 cand scanezi la receiverele SD. Functioneaza DOAR DACĂ AI RECEIVER HD ( HIGH DEFINITION), cu tuner DVB-S2, nu doar cu tuner DVB-S simplu. Poate multi nu inteleg ce inseamna HD DVB-S2 si ce inseamna SD DVB-S, iar unii nu prea au antena foarte bine reglata sau suficient de mare pentru zona lor, in caz ca totusi au receptor HD si nu receptioneaza. Eu am incercat in Craiova, merge perfect cu receiver HD si antena de 90 cm.

Unknown

m am zapacit este HD dar degeaba

HD Satelit România

Lazăr, am verificat mai inainte, dupa cum vezi am publicat si o imagine cu receptia, in care se observă ora, data, satelitul si frecventa, nu e problema de la Pro Tv International, este transmis prin 16 Est, e ceva in neregula la sistemul tău de receptie... :(

Anonim

Dar eu cum pot să-mi fac proteveul

Anonim

Iti trebuie antena de 90 cm sau chiar de 120 cm, orientata exact catre satelitul de la 16 grade est, conectata la un receptor de satelit DVB-S2 HD sau televizor cu tuner DVB-S2, apoi scanezi acea frecventa 11303, polarizare orizontala, SR 30000, FEC 2/3, DVB-S2 8PSK si vei receptiona Pro Tv international necriptat prin satelit.

Geanina

Buna, am inteles ca am nevoie de reciver HD pentru receptionare, dar am o intrebare daca se poate , va rog, locuiesc in Liban si de ani buni am receptionat protv ul pe Hotbird,acum dupa schimbarea satelitului asi dori sa stiu pe care satelit pot prinde mai bine avand in vedere locatia mea, pe Astra sau Eutelsat ? Va multumesc anticipat

Anonim

Ai aici acoperirea teoretica pentru Astra 5B:

https://sat.ses.com/webservice/images/12073249

https://sat.ses.com/webservice/images/12073329

Se pare ca teoretic Astra 5B acopera cu semnal Libanul.

Iar aici ai acoperirea teoretica pentru Eutelsat 16A, se pare ca si acest satelit acopera cu semnal Libanul.

http://www.eutelsat.com/files/contributed/satellites/coverage/downlink/E16A_Ku-band_Europe_B_Downlink_Coverage.jpg

Daca reusesti sa receptionezi pe 16 Est, e mai avantajos, ca exista mai multe canale romanesti necodate la pozitia 16 est.

http://ro.kingofsat.net/pos-16E.php

Daca nu reusesti, incerci si pe Astra 5B de la 31,5 est, e satelit mult mai nou, chiar recent, comparativ cu Eutelsat 16A.

Geanina

Multumesc mult pentru raspuns

Anonim

Am antena orientata pe Hotbird si nu pot sa o misc pentru ca nu am voie, pot sa pun un alt lnb si care ar fi distanta laterala de la celalalt lnb pentru E utelsat 16? Precizez ca locuiesc in Torino. Multumesc

Anonim

Adaug, antena 90 cm.

Anonim

Poti sa pui, in focar secundar, dar nu stiu daca va fi semnal suficient, pentru ca si asa e cam la limita cu antena de 90 cm, iar in focar secundar va fi mai redus semnalul. Testeaza. Vezi ca LNB-ul trebuie sa fie cu un unghi de 3 grade diferit fata de cel pentru Hotbird 13 est. Ai nevoie de un suport multifeed pentru doua LNB-uri:

http://www.elstar.ro/?page=shop/flypage&product_id=796&category_id=26e4d4cac29350cb9e8bb6b7ded5bd54

Anonim

Multumesc

M

In Emiratele Arabe Unite???

Anonim

In Emiratele Arabe Unite nu cred ca se receptioneaza Pro Tv International prin acesti sateliti, cel putin nu dupa hartile teoretice cu semnal pe care le-a postat cineva mai sus.

Anonim

Sunt in Italia , am instalat Sky si asta pt a viziona si ProTv dar nimic pe canalul 559 îmi toat arată ca nu semnal. Ce ar trebui sa fac ma puteți lămuri va rog!

Anonim

Pai nu mai este transmis Pro Tv international pe satelitul unde este Sky Italia. Acel DTH Sky Italia este transmis pe satelitii de la 13 grade est, iar la finalul stirii scrie ca Pro Tv a fost eliminat de pe Hotbird 13 Est. Ce trebuie sa faci este sa iti orientezi antena pe 16 grade est. Bineinteles, nu vei mai recpetiona SKY. Sau mai ai versiunea sa iti montezi inca un LNB dublu, cu diferenta 3 grade, conectat printr-un comutator diseqc, ca sa receptionezi si 16 grade est, cu aceeasi antena, dar scanand separat satelitul 16 grade est, cu frecventa din stire, daca receptroul perimite asa ceva in meniu. Daca nu permite, nu mai ai nevoie de comutatorul diseqc, dar ai nevoie de un alt receptor HD DVB-S2 de satelit ( sau televizor cu tuner DVB-S2, poate ai deja, nu stiu... ) si un cablu separat. Iti recomand sa apelezi la un instalator de antene, daca nu esti familiarizat cu acesti termeni tehnici.

ro.mario

Buna,sant in Italia Catania si nu mai vad PRO TV int.de cand sa schimbat frecvenza si nu reusesc sa dau de el ,ce sa fac?

Anonim

Nu mai este transmis Pro Tv international pe acest satelit, scrie mai sus ce trebuie sa faci, citeste comentariile anterioare. Trebuie antena orientata pe alt satelit, adica pe 16 est sau inca un LNB adaugat cu diferenta de 3 grade, receptor HD si abia apoi scanata noua frecventa de pe noul satelit.

bavaria

Buna,am avut ars rotorul(motorasul)si de cand am luat unul nou nu mai prind rtv.Am invartit la el,de numai si nimic.Mentionez ca celelalte programe se vad toate in afara de romania tv.Care ar putea fi cauza.

Anonim

Acum Romania Tv e transmis necodat doar pe satelitul Thor 6, unde e Focus Sat si Digi Tv, pe frecventa 12456 vertical DVB-S QPSK SR 28000 FEC 7/8. Pe Eutelsat 16 est nu mai e RTV.

Anonim

Vreau sa stiu cum prind protvi in londra,pana acuma am avut circumferinta dishului la 60cm si prindea si tvri si protv acum am schimbat dishul la 80,dar nue o problema ca pot sa pun 90 sau mai mare dar cum prind aici,asta e problema. va rog sa-mi raspundeti.Multumesc.

Anonim

Daca te referi la satelitul de pe 16 grade Est, atat Pro TV international cat si TVR International sunt transmise in DVB-S2 MPEG4. Deci in primul rand verifica daca ai receptor HD, ca nu mai pot sa fie receptionate aceste canale cu receptor SD. Ai lista cu toate frecventele de pe satelitul Eutelsat 16 grade est in linkul urmator. Tot canalele pe care le vezi in lista ca sunt necodate si ca au mentionat DVB-S2 la frecventa prin care sunt transmise se receptioneaza doar cu receptor HD cu tuner DVB-S2:

http://ro.kingofsat.net/pos-16E.php

Anonim

Cine zice k PE 16 est nu e protv intl ala nu stir Sa instaleze o antena satelit 11303H30000 fecul protv I

Anonim

Am citit comentariile de doua trei ori inainte sa'mi cumpar decoder HD. Ei bine azi mi'am luat acest decoder (TS3010HD) m`am uitat pe ambalaj si suporta tot ce am citit pana acum. Dar nu gasesc protv`ul asta, zici ca l-au bagat pe frecvente secrete. Rog pe cineva care se pricepe sa ma ajute, pt ca jur mi-am pierdut rabdarea. Precizez ca sunt in italia si ca am cautat pro`tv pe ambii sateliti. Multumesc anticipat.

Anonim

Receptorul tau corespunde din punct de vedere tehnic receptiei Pro Tv international pe 16 grade Est, ca pe 13 grade nu are rost sa mai cauti, ca nu mai este. Ai gasit alte canale necodate de pe 16 grade est, de exemplu Taraf Tv HD ? Ca daca nu ai gasit Taraf Tv HD, inseamna ca nu ai antena bine reglata pe 16 grade est...

Anonim

Antena este pozitionata pt satelitul Hotbird. Dar am vazut ca am semnal si pt Astra31G si Eutelsat16E. Gasesc nenumarate canale tv pe eutelsat inclusiv TVR international, dar nici vorba de protv.. Cred totusi ca o sa chem un specialist care se pricepe la antenele parabolice. Multumesc pt raspuns. Sarbatori fericite!

Anonim

Nu se poate ai semnal pe alti sateliti, daca antena este orientata pe 13 grade si nu pe cel care trebuie receptionat, adica pe 16 grade, decat daca ai mai multe LNB-uri montate la antena. Deci intr-adevar, prima data orienteaza antena catre 16 grade est sau mai monteaza un LNB si apoi incearca sa scanezi. Chiar este bine sa apelezi la un instalator, la antenele de satelit nu este la fel ca la receptia cu antena de camera sau antena Yagi, aici e vorba de milietri la reglaj si de imposibilitatea receptiei simultane a mai multe pozitii orbitale cu un singur LNB. TVR International il receptionezi probabil de pe Hotbird. Sarbatori feicite !

Anonim

Este RTV pe Eutelsat 16 grade în pachetul Freesat, dar este codat.

Anonim

Nu spuneam despre Romania TV, ci despre TVR International, sunt televiziuni diferite si oricum nu spuneam ca nu ar fi TVR International si pe 16 Est. Ideea e ca nu are cum sa receptioneze doua pozitii orbitale in acelasi timp si in aceeasi pozitie a antenei, decat daca are mai multe LNB-uri.

Unknown

buna seara,am o rugaminte la voi daca se poate,nu mai vad protv international in italia si sunt abonat la sky,cum trebuie sa fac exact ca daca schimb frecventa nu mai prind celelalte posturi.am reciver hd,ce trebuie sa fac exact????

Anonim

Trebuie sa orientezi antena pe alt satelit, adica 3 grade mai spre est, adica la 16 grade Est, că altfel nu merge... Desigur, nu va mai functiona SKY.

Unknown

SAU PUI UN MULTIFEED UN LNB CU 3GRADE.....SCHIMBI DOAR LNB....NU MISTI ANTENA

Anonim

Doar daca are receptorul compatibilitate DiSEqC si poti seta asta din meniu...

Anonim

ajutatima va rog cum sa istalez eutelsat16e sa pot viziona protv itr unt in moldova nisporeni cum pot viziona protv

Anonim

Pai instalezi antena pe satelitul de la 16 grade est, montezi la ea receptorul tau DVB-S2 si scanezi frecventa din stire. Aici aici parametru de orientare a antenei pentru Chisinau:

http://www.satlex.de/en/azel_calc-params.html?satlo=16.0&user_satlo=&user_satlo_dir=W&location=47.01%2C28.85&la=47.01&lo=28.85&country_code=md&diam_w=75&diam_h=80

Anonim

am montato mam chinuit vrio doua zile si nam semnal pe frecvetele de pe eutelsat16 cum pot so instalez ,pe ce frecventa pot casi semnal mai usor casa pot instala eutelsat16 sa pot vedea protv si celelaste rominesti de pe eutelsat16

Anonim

multumesc dar nu prea inteleg cei aici:
http://www.satlex.de/en/azel_calc-params.html?satlo=16.0&user_satlo=&user_satlo_dir=W&location=47.01%2C28.85&la=47.01&lo=28.85&country_code=md&diam_w=75&diam_h=80

Anonim

Pai acela e un link, ii dai copy si paste in bara de adrese de la browserul de internet.

Daca nu stii sa il accesezi, dai click AICI si vezi gradele de orientare a antenei cu schema. Ai nevoie de o busola, un raportor si multa rabdare...

Anonim

incerc da nu e primese,gaesc hodbid13 si misc putin spre astra 31 si nimic

Anonim

Anonim, antena se regleaza la milimetru, nu o misti mai multi centimetri o data... O montezi pe Hotbird, asta daca esti sigur ca e Hotbird si nu ai gasit alt satelit, apoi o misti 2 milimetri spre Est, scanezi cateva frecvente cu canale necodate de pe 16 Est, iar daca nu gasesti niciun program de pe 16 Est, iar o misti inca doi milimetri spre Est, iar scanezi cateva frecvente de pe 16 est si tot asa , pana gasesti niste canale de pe 16 Est... Daca nu reusesti, eu zic sa apelezi la un instalator, nu prea are cum sa te ajute cineva online sa reglezi antena fizic, mai mult decat datele de reglare pe care ti le-am prezentat in linkul de mai sus ... si bineinteles, verifica daca ai receptor cu DVB-S2, ca altfel te chinui degeaba.

Aici ai frecventele de pe 16 Est: Este un link catre o lista de frecvente:

http://ro.kingofsat.net/pos-16E.php

Anonim

bine mulumesc,mam interesat si receptoru meu se pare ca nui dvb-s2,el se numeste;opticum 80x premium,dar trebuia sa le pind pe cele care sunt dvb-s, realitatea....

Anonim

Nu le receptionezi nici pe acelea din cauza ca nu ai orientat antena pe 16 est... Eu zic ca chemi un instalator local de antene, va regla antena in 10 - 30 minute si nu sunt tarife prea mari, ci echivalentul transportului pana la tine acasa, plus pretul a vreo 2 kilograme de mezeluri... Nu are rost sa pierzi zile intregi in incercarea de a regla singur antena...

Unknown

Dilema pe eutelsat 16 est
11512V, sr: 29950, fec: ¾ (TVR-urile) se prind ok
12643V, sr: 13200, fec: ¾ (B1) se prind ok
12709H, sr: 5166, fec: 2/3 (Super TV si TV7) se prind ok
Dar
11303H, sr: 30000, fec: 2/3 (Pro TV International) nu vrea de loc, detin 2 receptoare ambele find HD (DVB-S2/MPEG-4
Ca si TP(transpoder) nu afiseaza nimic la Q/S, restul sunt ok 80/65-80 variabil in functie de TP
Care ar fi cauza si solutia
multumesc

Anonim

E o frecventa problematica si trebuie sa aveti antena orientata mai bine. De exemplu, cand pe celeleatle transpondere aveti calitate la semnal de 80%, pe asta cu Pro Tv international aveti 40%. Eu am calitate 98% pe alte transpondere, pe asta am de abia 50-55%. Sper ca ati inteles ideea: antena mai mare, LNB mai bun, orientare mai buna si nu vei avea probleme in receptia acestui transponder cu Pro Tv international.

Unknown

Antena este ce de la tek(cred ca e de 80cm), dar cu siguranta lnb-ul este de toata jena(DSL-52/NF=0.5/Gain= 55dB) voi schimba lnb-ul.

F.G.

Cam mica si antena, era mai bine de minim 90 cm... Ca LNB iti recomand LNB Inverto Black Ultra Single, costa 45 lei, dar diferenta este semnificativa fata de un LNB cu 20 lei mai ieftin si care teoretic ar avea aceleasi caracterisitici. Acesta are Conversion Gain de 60 dB min, Noise Figure de 0.2dB (0.7dB max). Per total, cred ca e cu 10% mai performant decat un LNB ieftin similar ce are aceleasi caracteristici si cu vreo 20% mai bun decat al tau. Insa acei 20% cu siguranta vor face diferenta, vei trece de pragul minim de receptie. Acest model il gasesti la mai toate magazinele de componente satelit din Romania. Desigur, exista si modele mult mai scumpe de LNB-uri, dar diferenta de pret nu corespunde performatei suplimentara ( adica nu merita 200 lei in plus pentru un LNB de top, care are totusi un castig suplimentar de doar inca 5 % fata de acest model Inverto). Parerea mea e ca LNB Inverto Black Ultra Single ofera cel mai mare raport intre performanta / pret.

F.G.

Am verificat, acum pe frecventa asta cu Pro Tv international am semnal 53% si calitate 65%, antena offset de 90 cm, cu LNB modelul pe care ti l-am recomandat. Pro TV international functioneaza cursiv, fara nicio intrerupere.

Unknown

Azi am testat cu inverto black ultra single, in sfarsit a intrat si acel TP, dar mai trebuie sa reglez la "sange" antena, sa scot maxim de semnal.Incerc sa fac rost de o antena mai mare.

Anonim

Ce shanse am sa receptionez macar chiteva din cnalele enumerate de voi mai sus cu un receptor simplu ?
Nu e HD e mai vechi receptorul.

Anonim

Cu un receptor digital care nu e HD poti sa receptionezi doar pe cele becriptate care au in lista specificat DVB-S ( nu si cele DVB-S2 ) si nu sunt MPEG4.

Anonim

BUNA.Spunete-mi Va rog cum pot gasi canalul PRO TV INTER LOCUIM LA PARIS.Va Multumesc anticipat

Anonim

Pro Tv International il receptionezi la Paris cu antena de satelit de minim 90 cm, orientata la pozitia 16 grade Est, conectata la receptor digital HD DVB-S2, iar apoi scanezi frecventa de mai sus.

Anonim

Buna este cineva care a reusit pana la urma sa gaseasca pro tv i pe noile frecvente? am 3 zile decand ne chinuim sa il gasim si nu reusim, stam la BRUXELLES? antena e de 120cm, receptor "trueview hd matrix 7" DVBS2

Anonim

Da, eu il receptionez si dupa cum se vede, multi altii inaintea ta au postat ca le receptioneaza. Iti recomand sa apelezi la un instalator de antene de satelit, care iti va regla antena in 10 minute. Stiu, costa, dar daca nu reusesti, nu ai alta solutie. Aceasta este deja frecventa veche, din septembrie 2015.

Tarzan

Am receptor MEDIA LINK ML-1200S CU DVB-S2 si full HD. Nu i-mi intra noule frecvente de protv international nici pe astra-5 nici pe eutelsat 16. Am incercat toate posibilitatile de cautare. I-mi intra alte postura hd si sd dar protv international un. Locuiesc in Spania.

Tarzan

Am receptor Media Link ML- 1200S full HD cu DVB-S2 si am incercat toate posibilitatile sa prind protv international din Spania.Am semnal 89 % cu 98 % calitate , i-mi intra alte programe pe astra 5 si eutelsat 16 dar rominii nu. !!!!!!

Anonim

Pot sa fie multe cauze la tine:

- antena prea mica pentru aceste frecvente in Spania
- LNB de slaba calitate, insuficient ca si castig de semnal pentru semnalul slab al acestor frecvente in Spania
- LNB rotit putin incorect sau antena putin dereglata, dar cu efect negativ in receptie pe aceste frecvente cu semnal slab etc.

Anonim

Chiar acum am scanat din Romania si este semnal pe aceasta frecventa, se receptioneaza Pro Tv international perfect, fara nicio intrerupere, cu antena de 90 cm si LNB Inverto Black Ultra, reglate cat am putut eu de bine :)

Unknown

Pro TV International se poate receptiona la liber pe doi sateliti -Eutelsat w2 16*est si Astra 5B 31,5* est cu conditia aparatul sa fie HD.

Anonim

Buna pentru cei cu digi tv contract in ROMANIA antena instalata in Spania la fel afecteaza? Multumesc

Anonim

Satelitii si frecventele lor sunt aceeasi pentru toata Europa.

Unknown

Am scanat aseara se prinde ProTV int pe Eutelsat 16°E foarte bine.

Anonim

pt Emiratele Arabe Unite ai sanse sa receptionezi Pro TV International cu antena mare dar nu ai nici o sansa sa receptionezi canalele freesat. Uite in Qatar, cu antena 1.65m si LNB Ultra Black, eu am semnal 80% pt ProTV international insa este mm mic pentru freesat (60-70% Pro TV dar 40-50% pt TVR). roaga-l pe un indian sa verifice daca prinde si in functie de asta se alege cu o comanda. NB daca ai prieteni sarbi intreaba-i pe ei de nivelul semnalului

Anonim

pt Emiratele Arabe Unite ai sanse sa receptionezi Pro TV International cu antena mare dar nu ai nici o sansa sa receptionezi canalele freesat. Uite in Qatar, cu antena 1.65m si LNB Ultra Black, eu am semnal 80% pt ProTV international insa este mm mic pentru freesat (60-70% Pro TV dar 40-50% pt TVR). roaga-l pe un indian sa verifice daca prinde si in functie de asta se alege cu o comanda. NB daca ai prieteni sarbi intreaba-i pe ei de nivelul semnalului

Anonim

Salutare ! Care Din aceste doua receivere este compatibil cu Eutel16A , Intentionez sa Prind Pro TV International 16:9 ...
Primul : http://www.mivarom.ro/catalog/product_info.php/receptor-satelit-dvb-smart303-p-10149
Al Doilea : http://www.mivarom.ro/catalog/product_info.php/receptor-satelit-dvb-smart404-p-10150
Sau mai bine merg pe un : https://www.receptoare.ro/receptor-de-satelit-amiko-mira/

Eu Vreau : Diseq , FTA , Mpeg-4 / h264 / DVB-S2

Anonim

https://www.receptoare.ro/receptor-de-satelit-amiko-mira/

Anonim

Toate cele trei receptoare sunt compatibile cu receptia Pro Tv International necodat. Iti recomand Amiko, deoarece e un producator mai cunoscut decat celelelate doua.

Unknown

Eu locuiesc in Syria.cum pot prinde Pro TV international?

Anonim

Poti doar prin internet in Siria... Prin satelit nu se poate receptiona Pro Tv International in Siria.

Gaby Stone

Ma ajuta si pe mine cineva.
Am o antena de 90 cm. Un Lnb universal si un TV cu tuner DBS2.
Am reusit sa mut antena pe Eutelsat si prin canalele roman esti din gama TVR. Calitate seminal 98. Putere semnal 90.
Nu reusesc sa prind poaturile intact si poaturile Pro de pe celelalte 2 transponder.
Mentionez ca nu ma pricep si am facut totul dupa cum am citit pe Internet.

Anonim

Pai posturile tv ale Intact si cele ale Pro Tv ( cu exceptia Pro Tv International) sunt posturi codate pe acel satelit. Daca ai introdus corect toate datele de scanare, inclusiv modulatie, SR etc., iar antena spui ca e orientata optim, ar trebui sa le gaseasca la scanare, dar NU VEI AVEA nici imagine, nici sunet, din cauza ca sunt criptate, nu sunt transmise la liber. Gasesti aici datele de receptie:

https://en.kingofsat.net/pos-16.0E.php

Anonim

@Gaby Stone daca vrei sa vezi decodezi canalele PRO TV, Prima si Antenele pe Eutelsat 16 iti trebuie o cartela tvr si un abonament freesat. Cartela costa 50 de lei si abonamentul pe un an 100 de lei. In total 150. Aici ai mai multe detalii: https://www.freesat.ro/

HD Satelit România

De astăzi încercați frecvența 11262.25 MHz, polarizare orizontală, SR 30000, FEC 2/3, DVB-S2 8PSK, MPEG-4.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile