joi, 17 septembrie 2015

Sezonul 8 din Las Fierbinți debutează astăzi cu episodul aniversar 100

Apreciat de mulți, criticat de alții, serialul de comedie românesc cu cel mai mare succes in ultimii ani in țara noastră, cel putin in privința audientelor, "Las Fierbinți" are in aceasta seara premiera de televiziune a sezonului 8, de la ora 20:30, pe Pro Tv si Pro Tv HD.

Acest prim episod al noului sezon este unul aniversar, cu numarul de ordine 100. Episodul va fi urmat de un altul, de la ora 21:30, fiiind practic un episod dublu. Pro Tv a lansat si un promo in care trei personaje emblematice ale serialului invita telespectatorii la distractie.


Las Fierbinti este singurul serial cu 100% leadership in cele 99 episoade episoade din sezoanele anterioare.

„Sarbatorim la inceputul sezonului 8, 100 de episoade. Sunt niste ani extrem de frumosi, in care am petrecut multe ore pe platourile de filmare, alaturi de o echipa minunata. Dar ceea ce conteaza cel mai mult si, totodata, bucura, sunt aprecierile pozitive ale publicului. Imi doresc sa le oferim in continuare telespectatorilor situatii surprinzatoare si umor de calitate.”, a spus Dragoș Buliga, regizorul serialului.

„Eu si Bobita va multumim din tot sufletul nostru dublu ca va uitati la noi si ca, de la sezon la sezon, sunt oameni noi care ne apreciaza pentru acest Las Fierbinti. (...) E un produs miraculos care face bine, aduce zambetul pe buze, atat românilor din tara, cat si celor plecati in afara”, a completat Mihai Bobonete (Bobiță).


2 comentarii despre subiectul „Sezonul 8 din Las Fierbinți debutează astăzi cu episodul aniversar 100”:
Anonim

A debutat ieri deoarece a debutat si X FACTOR.. Las Fierbinti era programat pentru joi, 24 septembrie.

Anonim

Pai si stirea e de ieri, nu e de azi :)

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile