luni, 14 septembrie 2015

Telekom România: noi abonamente de voce și date mobile

Telekom Romania a lansat noi abonamente de voce si date mobile. Preturile includ TVA.

Mobil XS la 7,95 Euro/lună: minute nelimitate in Telekom, minute nelimitate in retea, 50 minute internationale in zona 2, 200 minute/SMS nationale/minute internationale in zona 1, SMS-uri nelimitate in retea, 200 MB trafic de date inclus.

Mobil S la 9,95 Euro/lună: minute nelimitate in Telekom, minute nelimitate in retea,  100 minute internationale in zona 2, 300 Minute/SMS nationale/minute internationale zona 1, SMS-uri nelimitate in retea, 300 MB trafic de date inclus.

Mobil Voce M la 14,95 Euro/lună: minute nelimitate in Telekom, minute nelimitate in retea,  200 minute internationale in zona 2, 1000 Minute/SMS nationale/minute internationale in zona 1, SMS-uri nelimitate in retea, 750 MB trafic de date inclus.

Mobil Date M la 14,95 Euro/lună: minute nelimitate in Telekom, minute nelimitate in retea,  200 minute internationale in zona 2, 500 Minute/SMS nationale/minute internationale in zona 1, SMS-uri nelimitate in retea, 1,5 GB trafic de date inclus.

Mobil L la 19,95 Euro/lună: 100 minute in Roaming UE incluse, minute nelimitate in Telekom, minute nelimitate in retea,  300 minute internationale in zona 2, Minute/SMS nationale/minute internationale nelimitate in zona 1, SMS-uri nelimitate in retea, 2 GB trafic de date inclus, 100 MB trafic de date in Roaming UE inclus.

Mobil XL la 24,95 Euro/lună: 700 minute in Roaming UE incluse, minute nelimitate in Telekom, minute nelimitate in retea,  700 minute internationale in zona 2, Minute/SMS nationale/minute internationale nelimitate in zona 1, SMS-uri nelimitate in retea, 3 GB trafic de date inclus, 700 MB trafic de date in Roaming UE inclus.

Mobil XXL la 39,95 Euro/lună: 1000 minute in Roaming UE incluse, minute nelimitate in Telekom, minute nelimitate in retea,  1000 minute internationale in zona 2, Minute/SMS nationale/minute internationale nelimitate in zona 1, SMS-uri nelimitate in retea, 4 GB trafic de date inclus, 1 GB trafic de date in Roaming UE inclus.


14 comentarii despre subiectul „Telekom România: noi abonamente de voce și date mobile”:
Anonim

ce scoruri au Telekom de aia fug clienti la Digi

Anonim

Da, dar Telekom au si semnal bun, plus trafic de date inclus de 200 MB - 4GB, iar la cel mai scump, au 1000 de minute in roaming U.E. inclus si 1GB date tot in roaming U.E. Eu sunt abonata si la Digi si la Telekom, fiecare cu avantajele si dezavantajele lui. As prefera Digi daca ar avea semnal, dar asa sunt nevoita sa tin si abonamentul de Telekom, nu am ce face cu cel de Digi cu semnal bun doar in anumite zone, degeaba au minute si net mult la Digi fara semnal. Poate in alte zone este, nu contest, dar la mine la parinti, la 20 km de municipiu resedinta de judet, cand stau in weekend, nu am. Doar cand merg in oras la munca si la apartament am. Poate pe viitor, cand isi maresc si ei semnalul, dar acum raman si la Telekom, pentru weekend si nu numai.

Anonim

Cu aceste preturi Telekom-ul lui Becker nu atrage noi clienti. Viteza pe net e pe locul 4. Digi defileaza pe boulevard. Tinerii nu vin LA Digi pt ca nu primesc sms-uri in abonament. Dar pt grupa 30-60 de ani Digi e OK.

Anonim

Exact ce spuneam si eu, fiecare au avantajele si dezavantajele lor. De aceea pastrez abonamente la ambele firme, iar la parinti le-am facut doar pe Telekom, ca din pacate Digi nu are semnal deloc la ei la tara.

vali

Conform ANCOM, in cazul persoanelor juridice, Telekom este principalul furnizor de internet fix din regiunile din jumatatea estica a Romaniei, cu exceptia Bucurestiului, iar RCS este lider in jumatatea de Vest a tarii si in Bucuresti:

https://statistica.ancom.org.ro:8000/sscpds/public/files/90

Tot conform unui studiu ANCOM, doar 3% dintre abonati la internet mobil spun ca vor sa migreze catre un alt operator, ceilalti abonati nu prea au de gand. Se pare ca lumea e multumita sau captiva la actualul operator ori inerta sau lenesa. Acum inteleg de ce nu exista foarte mare concurenta intre companii, oamenii sunt multumiti cu ceea ce au, iar chiar daca ar fi lansate super oferte, nu ar atrage decat 3-5% din abonatii altor firme, mai mult ar beneficia cei actuali, care oricum sunt multumiti in proportie de peste 95%..

https://statistica.ancom.org.ro:8000/sscpds/public/files/91

Anonim

Admin HDSatelit,
Telekom Fix ofera posibilitatea de a adauga pana la 4 sim-uri suplimentare la un pachet magenta one,cu numai 23 de lei.
Vezi ca ai multe stiri de publicat de la Telekom Romania.
ex (noul pachet Picture Box,telefoane in rate ect).

Anonim

Dau cu minute in zona 1 si zona 2 voi a-ti citit unde puteti folosi munutele din zona 1 si din zona 2? daca nu uite aici

https://www.telekom.ro/product/mobil-xs/postplan851/

cititi rubrica bine de stiut

Eu la ora actuala sunt la Telekom pe cartela dar niciodata nu voi face greseala sa ma abonez desi de cand folosesc telefomia mobila am fost abonat Orange 2 ani cu prelungire alti doi dupa care am renuntat la ei si am trecut la Cosmote pe vremea aceea am stat 2 ani si la ei si am renuntat de tot ca cele mai bune beneficii le ai la cartela.
Inainte nu era asa cine avea abonament era cel mai tare dar in ziua de azi la cartela sunt mult mai multe optiuni si mai bune decat la abonament de activat iar in plus nu te doare capul vrei sa te multi la alt operator te muti frate fara dureri de cap nu sa stai legat de operator ca mai ai contract nu stiu cat timp sau ca ai facut prelungire

Cei de la digi Mobil incearca marea cu sarea ei au ofertele cele mai tari de bubuie piata dar cu semnalul frate sunt praf cu exceptia oraselor mari unde au acoperire buna si merge bine si telefonia ca semnal si datele mobile dar in restul locatiilor sunt slabe deoarece nu ai semnal sau te conectezi pe roamingul lui Vodafone cu care au cei de la Digi Mobil contract si ai semnal cat de cat dar tot slab merge nu mai vorbesc de date mobile ca e la fel totul. Pai ce astia de la Vodafone credeti ca pe infrastructura lor sa ii lase pe astia de la Digi Mobil sa isi faca de cap? Nici vorba.
Pana cand nu investesc ei in releele lor proprii sa detina ei semnal bun si acoperire mare nu fac mare branza dar ca serrvicii oferite si ca preturi la abonamente sunt cei mai tari si BRAVO LOR . JOS PLARIA RDS.

Unknown

oferte de 2 euro la digi e mai buna decat prima de 7.95,unde este oferta ?

Anonim

Nu e oferta speciala, sunt doar noi abonamente, desigur, cu marele si elementarul avantaj al existentei semnalului, asa cum spune majoritatea.

Florin

Noi canale Telekom TV Web&Mobile:
-Dolce Sport 2 HD
-Mooz RO
-Nick JR
-GINX
-Comedy Central
-Paromount
-TCM
-Film BOX
-Film Box Plus
-Nat Geo Wild
-Nat Geo Wild HD
-MTV Rocks
-VH1 Classic
-AXN HD.

Anonim

Dar ofertele noi de la Orange vs de T le-ati vazut?

https://www.orange.ro/abonamente/orange-me/index.html

HD Satelit România

Se discută deja de mai multe zile despre noile oferte Orange:

http://hdsatelit.blogspot.ro/2015/09/orange-noi-abonamente-tablete-si.html

Să revenim ontopic, la discuțiile despre Telekom România.

Goos

La Digi ai acum cu 3 euro pe luna anonament cu convorbiri nationale si internationale nelimitate si internet nelimitat (asa am eu, ca mi0am facut 4 abonamente pt. toata familia).
Astia de la Telekom nu ofera asta nici la 40 de euroi pe luna.
Chiar se poate face vreo comparatie ?

Anonim

E mai bine la Orange cu 500 minute nationale si sms-uri nationale nelimitate la 8 euro. Iar Orange e peste toti miticii.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile