miercuri, 16 septembrie 2015

Telekom România a lansat oficial televiziunea digitală prin cablu DVB-C

Discutam anul trecut ( detalii aici ) despre oferta de televiziune prin cablu a companiei Telekom Romania, dar care era mai mult in teste, nefiind anuntata public lansarea acesteia.

Acum oferta DVB-C a devenit publică si contine trei pachete:

- Televiziune L ( 133 de canale, dintre care 18 canale HD; 64 de canale TV pe care le poţi urmări live pe tabletă şi smartphone cu aplicaţia Telekom TV );

- Televiziune M ( 108 canale, dintre care 13 canale HD, 55 de canale TV pe care le poţi urmări live pe tabletă şi smartphone cu aplicaţia Telekom TV );

- Televiziune S ( 85 de canale, dintre care 8 canale HD, 39 de canale TV pe care le poţi urmări live pe tabletă şi smartphone cu aplicaţia Telekom TV ).

Mai jos gasiti grila pentru cel mai mare pachet, respectiv Televiziune L ( grila pare sa nu fie actualizata, deoarece de exemplu contine canale care nu mai există, cum ar fi TVR News ).

Cele trei pachete de televiziune prin cablu de la Telekom Tv au inclus un receiver HD interactiv.

Decriptarea receptiei este posibila si prin intermediul unui modul CI+. Modulul CI+ se foloseşte împreună cu un card de vizionare Telekom TV pentru recepționarea şi decodarea canalelor TV din grila de Cablu Digital. Perechea Modul CI+ /Card de Vizionare se pot utiliza doar dacă televizorul tău este certificat CI+ (Common Interface Plus) şi are tuner digital de cablu (DVB-C).

Se ofera soluție de multiroom gratuită, mai exact cablu analog gratuit la fiecare produs digital, cu canale regionale şi locale incluse.

Abonarea la acest serviciu, precum si obtinerea inforamtiilor privind aria de acoperire se pot realiza prin apel la numarul de telefon 021.9890.


17 comentarii despre subiectul „Telekom România a lansat oficial televiziunea digitală prin cablu DVB-C”:
alexdonc

În acest caz, Next Gen - încă nu se calibrează accordingly?

Anonim

Sunt la inceput si din pacate nu au reteaua dezvoltata asa ca ofera aceste servicii la un numar minim de abonati.

Unknown

Care sunt preturile celor trei pachete tv ?

Anonim

Nu sunt anuntate, probabil din cauza că difera de la o zona la alta. Suna la 021.9890 si le vei afla, daca serviciul asta e disponibil in zona ta.

Anonim

Sau poti cauta direct pe site la o adresa anume ce servicii sunt disponibile.
Cel mai probabil trebuie sa mai iei si alte servicii de la ei, de aceea nu ofera detalii despre pret.

Anonim

Grila IPTV este mai bogata :D

Anonim

am sunat nu ajung nicaieri, doar o melodie naspa

Anonim

https://www.telekom.ro/fix/acoperire/ verificati daca aveti serviciile disponibile

Unknown

Agent vânzari Telekom preiau cereri pentru instalare: internet, telefon, televiziune, IPTV, cablu TV, antena satelit de la Telekom.
Beneficiaza de cele mai bune oferte si programe.
Abonamente Telekom se fac prin telefon, nu va mai deplasati la sediu nostru, echipa tehnica vine la adresa cu toate actele necesare!

Comenzile se fac zilnic la numarul de telefon afisat pe websiteul http://mytelecom.ro/

Anonim

Care este mai avantajos din pt de vedere al calitatii imaginii?
Tv interactiv sau cablu digital?
Multumesc anticipat!

Anonim

Vrei sa intrebi intre IPTV si Cablu Digital ? Cablul digital are de obicei imaginea mai buna, dar nu e regula absoluta, depinde de bitrate-ul cu care sunt transmise canalele prin unul sau altul dintre medii. Am vazut canale pe IPTV, dar nu la Telekom, ca nu am, care erau transmise cu peste 10 MB/ secunda bitrate, si se vedeau mult mai bine decat pe cablu digital ... Insa eu prefer cablul, la IPTV mi se pare ca sta mai mult devine imaginea clara, parca face un fel de bufering. Macar la cablu digital ai o pauza cu negru intre comutarea canalelor, la IPTV, desi apare imaginea mai rapid, e ceva ca o ceață 1-2 secunde, la schimbarea canalelor.... Poate depinde si de softul receiverul, nu am testat receiverul de le Telekom.... Daca te abonezi, sa ne spui cum e. Oricum, vezi ca asta e receptor interactiv de cablu, probabil o combinatie intre cablu si IPTV, nu imi dau exact seama cum sta situatia.

Anonim

CU MILIONUL DE CLIENTI DE LA DTH CE FACETI? SPUNETI CA NU MAI AVETI SPATIU PE SATELIT PTR HD ASTA INSEAMNA CA IN VECI PURURI NU VOR FI CANALE HD MAI MULTE FRUMOASE PERSPECTIVE AVETI CU BANI NOSTRI

Anonim

Milionul la DTH Telekom ? :)) Cred ca nu au in total toate DTH-urile din Romania un milion de abonati.

Anonim

telekom 1 milion de abonati
digi tv 600 de mii de abonati
focussat 310 mii de abonati
orange tv 300 de mii de abonati

practic segmentul antenelor de satelit are o gramada de abonati.

Anonim

De unde ai scos acesta date, din imaginatie ? Vreau sa vad sursa de unde stii tu ca Telekom are 1 milion de abonati la DTH, cand de fapt are, conform comunicatelor oficiale, 1,39 milioane IN TOTAL de abonati la toate serviciile TV (DTH, IPTV si Cablu):

http://economie.hotnews.ro/stiri-telecom-18481212-rezultatele-telekom-romania-trimestrul-trei-din-2014-veniturile-fix-stagnat-mobil-atat-veniturile-cat-numarul-clienti-scazut.htm

Unknown

Are cineva o grila cu canalele DVB-C de pe Telekom si continutul multiplexurilor din grila? N-as vrea sa scanez toate canalele din nou daca vreau sa bag doar 2-3 canale.

Anonim

Doar grila, pentru a face comparatie, că frecventele pe cablu difera de la o zona geografica la alta....

http://hdsatelit.blogspot.ro/2014/10/grile-tv-operatori-cablu-tv-digital-dth.html

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile