miercuri, 16 septembrie 2015

Update firmware KAON NA1000HD : 00.00.00.33 / 00.00.00.36

RCS-RDS a lansat un update de firmware pentru receptoarele KAON NA1000HD utilizate pentru serviciul Digi Tv Romania.

Noul firmware are versiunea 00.00.00.33 si in principal rezolva unele buguri anterioare.

Changelog neoficial:

- A fost rezolvata o eroare la led-uri: acum este verde cand e pornit si rosu cand receptorul este oprit

- Au fost adaugate optiuni pentru EPG si subtitrarea in mai multe limbi

- A fost rezolvata problema inchiderii programate, acum se poate dezactiva.

- La detaliile si informatiile despre fluxul video al unui canal, pe langa faptul ca iti prezinta rezolutia, afiseaza si standardul de comprimare, de exemplu Video : H.264 1920x1080 (interlace).

To be completed...

Momentan se pare ca posibilitatea realizarii updateului a fost oprita. Este posibil sa fie lansata o noua versiune. Cei care au efectuat updateul este recomandabil sa incerce sa conecteze temporar receptorul prin Euroscart, daca e imaginea neagra sau sa opreasca alimentarea de la reteaua electrica si sa incerce repornirea si conectarea prin HDMI.

Notă: Acest changelog, informatiile si imaginile au fost furnizate de un coleg din comunitatea de Facebook a  HD Satelit, orice alte completari sau corectări sunt binevenite.


UPDATE 17 septembrie 2015A fost lansat un nou update, versiunea 00.00.00.36, care repară buguri ale versiunii de ieri.

UPDATE 2 august 2020Un nou update, versiunea 40, pentru acest receptor - Detalii găsiți AICI.


35 de comentarii despre subiectul „Update firmware KAON NA1000HD : 00.00.00.33 / 00.00.00.36”:
Anonim

pentru cei cu probleme la update

incercati sa faceti din nou update manual !

1. Selectati canalul 55 (Music Channel)
2. Scoateti alimentarea STB-ului
3. Tineti apasat butonul CH+ (sageata in sus, butonul din stanga) de pe panoul frontal si introduceti alimentarea (butonul se tine in continuare apasat)
4. Dupa ce LED-ul VERDE va deveni ROSU, se ia degetul de pe “CH+” si se tine apasat butonul “POWER” (Standby, Pornire). Acesta se va tine apasat 10 secunde.
5. STB-ul va incepe actualizarea ce va dura ~ 3 minute dupa care va reporni si toate canalele vor functiona.

Unknown

Deja au lansat s/w:00.00.00.36

Unknown

Daaaa confirm si eu dar e fff naspa fata de versiunea anterioara.....dureaza o vejnicie pana se deschide un canal dupa ce se face comutarea de pe un canal pe altu

Unknown

Mai are cineva aceste probleme?

Anonim

Da, am si ieu aceleasi probleme ,doar ca nu astept chiar o vesnicie pinä deschid un program,dar intradevar se deschid acum putin mai incet ca inainte la versiunea veche.

Anonim

Pe zi ce trece updet-urile astora de la RCS-RDS sunt tot mai proaste.

Unknown

S-ar putea sa ma insel dar cred ca s-a lucrat la acest update si pe partea de receptie a semnalului. La versiunea veche aveam in zona mea 70% semnal si 58-60% calitate. Dupa update la ver. 36 am o imbunatatire de 5 - 10 sau chiar mai multe procente in receptia semnalului de la antena. Sunt tare curios daca au observat si alte persoane acest lucru, sau nu :) .

Anonim

asa este,dar cred ca s-a lucrat doar la partea grafica a semnalului !

si e de la update-ul versiunii 00.33

Unknown

Daca e doar la partea grafica a semnalului ............... ma lasa rece. Astept o furtuna nasoala, poate si putina grindina :) ca sa imi dau seama daca e doar "grafic" sau poate real.... Oricum este loc de mai bine la acest receiver, cel putin pe partea de soft...

Anonim

Bun si update-ul asta decat deloc. As vrea totusi sa vad implementatata tehnologia Nagra Anycast Connect, in care sa ai un sigur device care decodeaza totul si sa-ti poti folosi continutul pe orice dispozitiv la tine in casa.

Anonim

mult mai bun softul nou stii cand este pornit stb sau oprit poti sal programez sa nu se opreasca automat

Unknown

Buna confirma cineva ca taraf tv pe satelitul Eutelsat w16 nu mai are imagine numai sonor?..... ca doara este la liber

Anonim

E defectiune tehnica, e doar sunet si ecran negru, cu o banda verde verticala in stanga.

Anonim

a observat cineva ca dupa update nu mai poti bloca un canal de la vizionare ...chiar daca pui lacatelul el se acceseza fara sa bagi o parola

Anonim

Buna tuturor. La mine nu mai merge functia PVR. Am incercat totul, inclusiv resetare implicita, controlat si formatat hard drive pe PC. Cind cuplez hard drive la cutie satelit, apare imediat optiunea de formatare, dau ok si in citeva secunde apare "forma failed". Am incercat de mai multe ori. Asadar, deocamdata cel putin, functia PVR nu mai merge. Are cineva vreo idee sau solutie? Am contactat si RDS dar pana vor raspunde dumnealor....Merci anticipat!

Anonim

Ai incercat si alt hard-disk ? Poate e problema la tine, nu ceva general. Am patit si eu la fel cu un receptor Dolce si cu alt hard-dsik a functionat, se defectase hard-diskul. Poate sa mai fie si defect de la USB-ul receptorului.

Adi

Da, am incercat 3 hard drive-uri diferite (2 portabile si unul "desktop" cu alimentare proprie) si 3 USB sticks. Nu merge decat un stick de 32GB, nimic peste aceasta capacitate. Sunt deja destul de sigur ca RDS a blocat si limitat cumva prin software sa fie asa. Mai ales ca tocmai am revenit dintr-o calatorie in RO unde am schimbat cutiuta cu una noua (aceeasi denumire si functii, insa mai mica) si rezultatul este EXACT acelasi! Atita pierdere de vreme de pomana... Daca cineva gaseste vreo solutie, va rog postati. Multumesc si numai bine.

Anonim

Ai formatat in EXT3 respectivele hard-diskuri sau stickuri USB ?

Adi

Le-am formatat pe TOATE in mod identic cu dispozitivul Kaon NA 1000HD si doar un stick, cle cu capacitatea cea mai mica, functioneaza. Rementionez ca pana pe la finele OCt. 2015, a functionat tot/orice am conectat la Kaon, la inceput un stick de 64 GB si apoi un hard drive portabil Toshiba Canvio de 1TB pe care il folosisem fara probleme pret de cateva luni, cand dintr-o data, in Oct. 2015, nu a mai fost recunoscut de Kaon. Evident am pierdut (nu am am mai putut viziona) nimic din toate inregistrarile existente pe Toshiba hard drive. De aceea suspectez ca RDS a avut un firmware/software update in Oct. 2015 care (intentionat sau nu) automat a schimbat functia PVR. Faptul ca noua cutie KAON pe care am luat-o si incercat-o da rezultat identic, intareste aceasta supozitie. Multumesc!
PS: mentionez ca am incercat si formatarea a 2 dintre hard drive-uri pe PC in EXT3 - cu acelasi rezultat. Multumesc din nou.

Anonim

Probabil e un bug, ar trebui sa le trimiti din contul tau de Digicare un mesaj pentru echipa care se ocupa de updateuri firmware.

Adi

Le-am trimis mai multe mesaje....au sugerat si ei sa incerc si alte harduri, iar in ultimul au oferit sa schimbe dispozitivul, ceea ce am si facut....din pacate cu acelasi rezultat. Dv. folositi functia PVR pe acest Kaon na1000hd?

Anonim

Pfff.. Eu sunt abonat la alt operator, incercam sa te ajut cu diverse sugestii generaliste...

Adi

MUltumesc oricum pt. sugestii si pt. ca a-ti incercat!

Mai e cineva care a avut experiente similare cu a mea?

Anonim

Cu ce ai formatat hard-disk-ul in EXT3 prin intermediul PC-ului ? Cu Partition Master Free de la EaseUS ai incercat ?

http://download.easeus.com/free/epm.exe

Adi

Am folosit MiniAide FAT32 Formatter (merge si EXT3). Incerc si sugestia dv. (interface la programe arata identic) si raspund apoi. Multumesc.

Unknown

pe ce canal se mai face update-ul de soft pentru Kaon NA1000HD ?

Laurentiu

Vezi daca mai e valabila frecventa de aici:

https://hdsatelit.blogspot.ro/2014/04/frecventa-update-firmware-kaon-na-1000.html

Anonim

pt cei pasionați au apărut pozele pentru modelul Kaon NA 9240 HD, de la Digi !

https://forum.softpedia.com/topic/250949-digi-tv-numai-aici-despre-probleme-intrebari-i-informaii-nou-tlc-e-i-discovery-channel/page__st__23796

o zi buna !

Lucian v

Ce format de fisiere media pot fi redate de pe USB ul KAonului asta? Am incercat MKV si nu merge... In manual nu am gasit nimic... Formatul pe care il creeaza el (PVR) e necunoscut de Windows etc...

Anonim

Format .avi SD si .divx SD ai incercat ?

Luciano

Nu am incercat...dar e penibil ca nu stie MKV doar e receiver HD

Anonim

Nu e obligatoriu sa fie capabil sa redea .mkv un receptor tv, nu aceasta e functia lui de baza.

Exista vreun receptor de la Telekom, Orange etc care stie sa redea mkv? Poti sa dai un exemplu, ca sa inteleg comparativ de ce e penibil ca acest receptor nu reda mkv, ca functie auxiliara ?

Nu cred ca rolul acestor receptoare oferite de catre operatori este acela de media player pentru containere multimedia precum mkv.

Anonim

Salut, am o problema cu acest decodor si anume imi raman aprinse ledurile rosu+verde si nu ma functioneaza nimic nici din telecomanda nici cu acces di panoul frontal. Stie cineva cum se poate face un reset cu ajutorul butoanelor din panoul frontal?
Am incercat procedura descrisa la prima postare din aceasta pagina dar nu functioneaza!!
L-am scos si di priza pentru mai multe zile sau ore si nimic...e mort!
Va multumensc.

Anonim

Pai nu functioneaza din cauza ca nu mai functioneaza nici panoul frontal, deci nu mai primeste comanda de la acele butoane. De ce te chinui cu el, cand il poti duce la ei la sediu si iti vor da altul in locul lui ? Sau esti in strainatate ? Ca atunci e nasol, trebuie sa il trimiti in tara.

Anonim

A incercat cineva un stick USB 3.0 de 256gb pe decodorul KAON NA1000HD ?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile