luni, 28 septembrie 2015

Vodafone și Liberty Global au renunțat la negocieri

Vodafone a confirmat că a renuntat la discuțiile cu Liberty Global ( ce deține UPC ) cu privire la un posibil schimb de active intre cele două companii. Discutiile au fost confirmate pe 5 iunie 2015, iar in acel moment, Vodafone specificase că nu era cert că va avea loc o tranzacție intre cele doua companii. Tot in aceeasi luna, președintele Liberty Global ( John Malone ) mentionase că exista o posibilitate de colaborare cu Vodafone în Europa de Vest si precizase că un acord între cele două companii putea crea o "valoare enormă pentru acționari, dacă am putea colabora".

Comunicat oficial Vodafone


Insa acum alta a fost concluzia: "Am studiat din punctul nostru de vedere și nu există sinergii substanțiale care ne-ar ajuta să găsim o modalitate de a colabora sau de a combina activele companiilor", a precizat Malone.


Un comentariu despre subiectul „Vodafone și Liberty Global au renunțat la negocieri”:
Anonim

Deci pana la urma nu au ajuns la niciun rezultat. Cred ca Vodafone se orienteaza sa isi lanseze propriile servicii de televiziune prin cablu si de internet broadband, poate considera ca e mai bine asa, fara fuziune.

Trimiteți un comentariu

  ☑ Am citit și accept Regulamentul comentariilor. Pentru discuții despre alte subiecte, utilizați funcția de căutare:


Cele mai citite articole în ultimele 7 zile

Cele mai citite articole în ultimele 30 zile

AKTA (51) Digi Mobil (39) Digi Tv (311) Focus Sat (215) FREESAT (22) iNES (16) Nextgen (68) Orange (173) Orange Tv (102) RCS-RDS (402) Telekom Romania (225) Telekom Tv (197) UPC (225) Vodafone (45)