sâmbătă, 17 octombrie 2015

16 posturi de radio Pro FM în aplicația Digi Online

După cum bine a observat mortu.eu, RCS RDS a introdus în aplicația Digi Online pentru Android posibilitatea de a asculta posturi de radio. Sunt prezente 16 din cele 23 posturi de radio pe care PRO FM le oferă online.

Posturile de radio disponibile online in aceasta aplicatie sunt: PRO FM, MUSIC FM, DANCE FM 89,5, PRO FM '80s, PRO FM '90s, PRO FM Black, PRO FM Chill Out, Pro FM Gold, PRO FM Hot, PRO FM Love, PRO FM Number 1 Hits, PRO FM On The Beach, PRO FM Reggae, PRO FM RO si PRO FM Soft Rock.


Versiunea aplicatiei care ofera aceasta posibilitate este 4.1.9 si a fost lansata pe 14 octombrie 2015. A fost introdus de asemenea modul Potrait. Cu o mărime de aproximativ 18MB si un număr estimat de instalari cuprins intre 500.000 - 1.000.000, aplicatia Digi Online rulează pe dispozitive cu Android minim 4.1.

Pentru a obtine gratuit un cont Digi Online, trebuie sa ai un abonament la servicii de televiziune si de internet fix de la RCS-RDS.


9 comentarii despre subiectul „16 posturi de radio Pro FM în aplicația Digi Online”:
Anonim

Am încercat, se aude clar, porneste redarea unui radio aproape instant.

Unknown

Iete că e de bine. Ieri când am intrat în DigiOnline erau 9, acum sunt 16.
Am editat și la mine pe blog după ce am citit la voi (care la rândul vostru m-ați menționat pe mine)

AMIN :)

Anonim

Muzica buna, imi place.

Anonim

RCS ofera asta daca ai tv+ internet fix de la ei! nu s-au gandit la abonatii digi satelit. unii dintre ei pur si simplu nu pot avea acasa la ei internet digi

Anonim

Da, asa e, este doar pentru aboantii cu net fix. Poate ar trebui sa gaseasca o solutie tehnica, dar cred ca daca ar oferi si la alti abonati, de exemplu de la Digi Tv satelit fara net RCS, deci care au net de la alte firme, s-ar face imprumut de conturi, ca mi se pare ca merge pe 5 dispozitive simultan. Atunci multi ar renunta la serviciile RCS, daca de exemplu s-ar abona la Telekom sa vada Dolce Sport si ar avea gratuit de la un amic cont de Digi Online, pentru Digi Sport. Tine cont ca sunt vreun milion de abonati RCS, asta ar insemna teoretic alte 4 milioane de abonati cu net de la alte firme care ar vedea canalele Digisport si alte canale gratis.Tu ce rezolvare tehnica vezi, fara a diminua facilitatea de a vedea pe mai multe dispozitive serviciul Digi Online ?

Anonim

Se schimba canalele de radio intr-o jumatate de secunda , buffering aproape insesizabil ! Bravos !

dfs

Eu mi-am dat contul de digionline si digiplay la inca 2 persoane care au numai net fix de la ei. Sunt verii mei, cum sa nu le dau si inca 2 decodoare HD ca sa prinda MaxPackul =))

dfs

Scuze rectific, au televiziune si stick mobil

Anonim

Si canale noi cand? Bagati 15 programe de radio, in loc sa faceti un lucru bun: posturi tv. :)

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile