luni, 19 octombrie 2015

Activare factură electronică RCS-RDS: Extrageri cu premii 50 de telefoane si 50 de abonamente Digi Mobil

RCS-RDS oferă prin extrageri săptămânale care au loc in fiecare vineri cate 10 telefoane Allview E3 Living și 10 abonamente gratuite de telefonie mobila Optim Nelimitat. In total vor fi 50 de telefoane si 50 de abonamente Digi Mobil valabile1 an de la activarea premiului. Dupa trecerea acestei perioade, abonamentul se poate prelungi contracost sau se poate renunța.

Caracteristici telefon: 4G TDD, 2600 MHz, banda 38; 3G; Timp in stand-by: pana la 230 ore; Baterie: 1850 mAh; Timp in convorbire: pana la 528 min; Altele: Bluetooth 4.0, GPS, Wi-Fi, Wi-Fi hotspot; Cameră: 8 MP, Cameră frontala 2 MP cu led flash; Memorie RAM: 1 GB; Memorie internă: 8 GB; Procesor: Quad Core 1 GHz; Rezolutie; rezolutie: 854 x 480 px; ecran: 4,5" IPS; Sistem operare: Android 5.1; Sim: Dual SIM.

Pentru a participa la concurs, trebuie sa intri in contul tău de abonat RCS-RDS ( Digicare ) si sa activezi factura electronică ( alegi din meniul din stanga "Facturi", apoi "Factura mea Digi" si apoi apesi butonul "Activez factura electronica si intru in concurs"). Dupa activare vei primi factura in email in contul tău Digicare, dar nu o vei mai primi pe suport tipărit. Campania se desfasoara in perioada 16 octombrie - 20 noiembrie 2015. Prima extragere va fi pe 23 octombrie, iar ultima pe 20 noiembrie 2015. Castigatorii vor fi afisati pe websiteul companiei. Premiile vor fi trimise printr-un serviciu de curierat, iar costurile ulterioare reprezentand utilizarea oricaror servicii peste limitele stabilite in pachetul de baza al abonamentului vor fi suportate de catre câștigator.

Notă: stirea am citit-o prima data pe Mortu's Blog.


4 comentarii despre subiectul „Activare factură electronică RCS-RDS: Extrageri cu premii 50 de telefoane si 50 de abonamente Digi Mobil”:
Anonim

Daca am deja factura electronica trebuie sa o dezactivez si sa o activez la loc ca sa particip la concurs? :D

Anonim

Nu. Ai activat-o inainte, sa iti fie de bine, ai fost un om caruia ii pasa de mediul inconjurator, bravo tie, dar cu alta ocazie pentru concursuri. Aceste extrageri sunt adresate doar celor care nu au constientizat inca necesitatea aceasta. :P

Eu unul nu o voi activa, din cauza că la magazinul unde platesc, aia nu stiu sa introduca manual codul de pe factura electronica, iar in oras mi-e lene sa merg la sediu sa platesc, iar pe card nu tin bani. Mai simplu este la magazinul de langa mine, cu factura pe hartie. Daca astia de la magazin stiau sa introduca manual codul, jur ca participam, e tentant si probabil sansele sunt mai mari ca la alte concursuri, nu multi vor face acest pas, daca nu l-au facut deja.

Anonim

Eu platesc intotdeauna pe digicare.rcs-rds.ro.
E mult mai la indemana pentru mine. :)

Unknown

o dezactivezi si a activezi din nou pentru a intra in concurs

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile