joi, 8 octombrie 2015

Antena Play prin Focus Sat

Focus Sat a incheiat un parteneriat prin care AntenaPlay poate sa fie achiziționat și activat din contul de client al operatorului DTH.

Serviciul oferă acces online la 5 canale tv live ( Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Euforia Lifestyle TV si ZU TV) si la 4 canale exclusive ( News, Monden, Stars si TV Novela),  simultan prin maxim 3 dispozitive, folosind același nume de utilizator.

Poți viziona AntenaPlay din secțiunea Contul meu/Panoul principal. Accesezi butonul "Vezi online". Nu este necesar să te autentifici pe site-ul AntenaPlay și nici să-ți introduci datele personale (e-mail, nume, telefon, etc.).

Sunt oferite de asemenea bonusuri AntenaPlay, pentru plată și reîncărcare online:

- Familia 1 lună
   - vizionare gratuită AntenaPlay până pe 7 decembrie 2015 (inclusiv) pentru toți clienții Focus Sat care au pachetul Familia activ în contul online la data de 7 octombrie 2015;
  - 2 luni vizionare gratuită AntenaPlay pentru toți clienții Focus Sat care își creează cont online pe focussat.ro începând cu 8 octombrie 2015 și reîncarcă pachetul Familia minimum 1 lună.

- Familia 3 luni - vizionare gratuită 1 lună AntenaPlay

- Familia 6 luni - vizionare gratuită 2 luni AntenaPlay

- Familia 12 luni - vizionare gratuită 3 luni AntenaPlay

- Complet 2 luni - vizionare gratuită 1 lună AntenaPlay

- Total 3 luni - vizionare gratuită 3 luni AntenaPlay

Traficul de internet folosit pentru a viziona AntenaPlay este taxat conform abonamentului tău încheiat cu furnizorul de internet.


Niciun comentariu despre subiectul „Antena Play prin Focus Sat”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile