miercuri, 14 octombrie 2015

ASTRA încurajează copiii să își demonstreze talentul în cea de-a cincea ediție a concursului ASTRA Talent

Luna octombrie marchează începutul concursului anual SES ASTRA Talent. Cea de-a cincea ediție a concursului internațional de artă pentru copii este organizată de SES S.A. în Bulgaria, Republica Cehă, Croația, Ungaria, Polonia, România, Slovacia, Slovenia și Serbia, cu sprijinul organizației Doctori fără Frontiere.

Copiii – cu vârsta între 8 și 15 ani – sunt invitați să creeze felicitări pentru aniversarea a 30 de ani de existență SES, ilustrând modul în care tehnologia transmisiilor prin satelit va evolua în următorii 30 de ani, anunță compania într-un comunicat remis către HD Satelit.

Toate operele de artă trebuie înscrise pe site-ul astratalent.eu. Concursul începe pe data de 1 octombrie și se încheie pe 30 noiembrie 2015.

La finalul concursului, un juriu de experți selectați din rândul artiștilor reprezentativi va alege cele cinci opere artistice câștigătoare. În plus, publicul va putea selecta alți patru câștigători, votând pe site-ul astratalent.eu. Toți câștigătorii vor primi premii valoroase, inclusiv tablete, playere multimedia sau telescoape.

„Copiii sunt cea mai mare bogăție a planetei noastre. Cu toții vom avea un viitor mai bun dacă le sprijinim creativitatea. Anul trecut, rezultatele concursului ne-au depășit cu mult așteptările și ținem pumnii strânși pentru participanții de anul acesta,” a declarat Urszula Marzec, Director Regional Marketing & PR SES Astra pentru Europa Centrală și de Est.

„Apreciem sprijinul SES Astra, precum și participarea copiilor la concursul ASTRA Talent. Astfel, vom putea promova activitatea noastră în rândul populației și vom putea oferi sprijin oamenilor cu nevoi din întreaga lume,” declară Pavel Gruber, director general Doctori fără Frontiere, în Republica Cehă, organizația caritabilă selectată pentru acest proiect.

Pentru informații suplimentare și regulamentul concursului, vă rugăm vizitați astratalent.eu.

Despre SES

SES (NYSE Euronext Paris și Bursa de Valori din Luxemburg: SESG) este principalul operator de sateliți din lume, cu o flotă de peste 50 de sateliți geostaționari. Compania oferă servicii de comunicații prin satelit radiodifuzorilor, furnizorilor de conținut și servicii de internet, operatorilor de rețele mobile și fixe, precum și organizațiilor comerciale și guvernamentale din întreaga lume.

SES înseamnă relații de afaceri de lungă durată, servicii de înaltă calitate și excelență în industria de radiodifuziune. SES dispune de echipe regionale multiculturale în întreaga lume care colaborează strâns cu clienții, astfel încât să poată răspunde cerințelor lor specifice privind serviciile și lățimea de bandă a sateliților.

SES deține o participație O3b Networks, o rețea de sateliți de ultimă generație care îmbină acoperirea largă a sateliților cu viteza conexiunilor prin fibră optică. Pentru informații suplimentare, vizitați: www.ses.com


Niciun comentariu despre subiectul „ASTRA încurajează copiii să își demonstreze talentul în cea de-a cincea ediție a concursului ASTRA Talent”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile