joi, 22 octombrie 2015

Liga 2, pe Digi Sport și Dolce Sport

Digisport a anuntat ca va transmite in direct câte trei dintre cele mai interesante meciuri din Liga 2, din fiecare etapă. Televiziunea a mai precizat că noul contract este deja oficial si este valabil pentru actualul sezon (2015-2016).

Meciurile vor avea loc in mai multe zile: de exemplu, luni, 26 octombrie, Rapid Bucuresti va lupta contra Rapid CFR Suceava, pe stadionul Valentin Stănescu din Giulești, incepand cu ora 18:00. Meciul va fi transmis in direct pe Digisport 1. Alte doua partide difuzate vor fi FCM Baia Mare - Universitatea Cluj (sâmbătă, 24 octombrie de la ora 16:00 ) și FC Bihor Oradea - UTA Bătrâna Doamnă ( 25 octombrie, de la ora 11:00), tot pe Digi Sport 1.

Si Dolce Sport a anuntat că va transmite meciuri din Liga a II-a, precizand că sâmbăta va difuza FC Baia Mare - U Cluj, de la ora 16:00, pe Dolce Sport 4, iar duminica va transmite FC Bihor - UTA, de la ora 11:00, pe Dolce Sport 2.

UPDATE 23 octombrie 2015: Pe de alta parte, Federația Română de Fotbal a emis un comunicat pentru presă in care a precizat detalii despre atribuirea pachetelor ce conțin drepturi de transmisie a meciurilor de fotbal din Liga 2, in ediția 2015-2016. FRF a precizat că a fost primita doar o ofertă, care a venit din partea RCS RDS SA. Comisia de licitatie a acceptat aceasta oferta, iar RCS RDS a cumparat pachetul A1, ce permite transmisia prin intermediul televiziunii a primelor trei optiuni, pachetul B, cu dreptul de transmisie prin internet a meciurilor si pachetul C, pentru transmisia drepturilor prin platforme mobile.

De asemenea, RCS a reactualizat informatia si a precizat că valabilitatea contractului este pentru sezonul 2015-2016.


23 de comentarii despre subiectul „Liga 2, pe Digi Sport și Dolce Sport”:
Anonim

90% si Dolce Sport va difuza meciul Rapidului.

Unknown

La UPC nu se misca nimic ?!...

Anonim

pai asa ceva nu-ti doresti sa se miste si la UPC.

Anonim

ba eu doresc, nu ai tu de unde sa stii ce doresc eu

Jipa Mihail Gheorghe

nu ma intereseaza liga 2 mai bine ar da champions league si europa league!!!

Anonim

Pe mine ma intereseaza Liga 2, dar nu ma intereseaza echipe din alte tari.

Anonim

La UPC e sport cu portia. Modificati articolul, au luat doar pentru acest sezon

Anonim

In comunicatul initital Digisport se spunea ca au luat Liga 2 pentru 3 sezoane. Asa zicea in comunicat: " Conform noului contract, valabil pentru următoarele trei sezoane, oficializat deja..." Deci ori e trei sezoane, ori unul ? S-a razgandit FRF sau RCS ? plus ca nu mai inteleg, am vazut cu ochii mei stirea pe Dolce Sport ca transmit Liga 2, dar FRF nu zice nimic de Telekom. Oare da RCS meciuri la Dolce Sport ?

Mihai

si liga 1 telekom si look o preiau de la digi sport (prin feed de satelit).

Anonim

In sfarsit... desi RDS si-a dezamagit crunt clientii cand a pierdut UCL si UEL... Liga 2 nu e nici pe departe o compensatie dar macar e ceva.

Anonim

Corectura: pe uniii clienti pasionati de sport si in special de competitiile despre care zici tu. Din partea mea: RCS poate sa scoata TOATE canalele de sport, nu ma intereseaza sportul televizat, le-am si sters din lista de multi ani.

Anonim

Si canalele de film .......

Anonim

Acelea de filme nu le-am sters din lista, dar nu prea ma uit la filme pe canale tv, adica poate 2-5 filme pe an. Ma uit la Digi 24 o jumatate de ora pe zi si la alte canale o jumatate de ora maxim in total, in rest aloc timpul ramas liber pentru internet, e mult mai informativ si cu mai multe surse decat televiziunea, sa nu mai vorbim de divertisment la alegere, cand vreau si ce vreau.

Anonim

@Anonim
Corectura : Pe MAJORITATEA abonatilor i-a dezamagit, majoritatea s-au abonat la ei pentru ca difuzau foarte multe competitii sportive, cei ca tine care nu sunt pasionati de sport sunt putini.

Anonim

Este o dezamagire, dar nu le poti avea pe toate. Pana la urma si Digi Sport are in exclusivitate campionatul Italiei, Frantei, Cupa Ligii Frantei, MotoGP, Wimbledon, preliminarii Campionatul Mondial 2018, IndyCar si transmit meciuri pe care Dolce nu le are din Romania: handbal feminin, handbal masculin, volei feminin, volei masculin, baschet masculin, baschet feminin, polo, baschet Euroliga, baschet Eurocup, fotbal din Argentina, Brazilia si multe altele.

Anonim

@anonim, asta e iluzia ta ca majoritatea sunt interesati de sport, din cauza ca esti tu pasionat de sport. Ba din contra, canalele de sport din Romania stau foarte prost la capitolul audiente.Daca tie RTG sub 0,3% ti se pare ca reprezinta majoritatea, cred ca trebuie sa iti reevaluezi modalitatea de a face calcule. Studiaza:

http://www.paginademedia.ro/audiente-tv/

Pana si Nickelodeon si Etno sunt peste canalele de sport din Romania. :)))

Anonim

Canalele de desene fac rating mare pentru ca sunt multi copii care se uita la ele. In schimb, Digi Sport 1 a intrat in primele 5 in week-end-ul saptamanii trecute.

Anonim

Din pacate in ziua de astazi prea putine lume se uita la sport dar sa nu credeti ca numai in Romania e asa ceva in tariile din vesti nici atat nu se uita la fodbal sau alt sport ca la noi eu dupa pararea mea ar trebuii sa ne multumim si cu Digisport si cu Dolcesport pentru ca aceste 2 canale nu cer costur suplimentare si au foarte multe competitii sportive var placea sa fie ca in unele tari ca cer costur suplimentare pentru acel canal de sport nu cred ca var placea

Anonim

Corect. In plus, din pacate in Romania tot mai multi iubesc sportul la tv, dar nu il practica. Asta e cel mai grav. Probabil daca sportul in Romania ar avea performante, tot mai multi oameni ar considera sportul ca fiind ceva interesant si la moda si ar fi atrasi sa faca miscare.

Anonim

Anonim corect ce ai spus si tu da in Romania din pacate nu se practica sport dar nici in tariile din vest nu se practica in Romania mai vezi in oraesele mari seara pe terenuri de fodbal artificiale ca se joaca fodbal in vest trenurile de fodbal sunt goale dupa parea mea pe plan global nu mai ii la moda sportul ca acum 10 15 ani

Anonim

Cum sa te mai apuci de sport cu atata shaorme si mancauri de tip fast-food :)

Anonim

Ptr Anonim - 24 octombrie, 2015

Tu compari audientele unor posturi ca ProTV si A1 cu cele ale Digisport ? Si nu ma refeream in general la romani, ma refeream strict la abonatii RCS RDS, majoritatea si-au facut abonament pentru canalele sportive. Stiu ca romanii in general prefera emisiunile lui Capatos, Maruta, Wowbiz si alte chestii in detrimentul unui meci de fotbal sau tenis, asta e nivelul.

Anonim

Bineinteles ca nu compar, vreau doar sa arat ca nu este adevarat ca majoritatea s-au abonat la RCS sau la alti furnizori pentru canalele si competitiile de sport, asa cum spunea cineva mai sus, ci pentru alte canale, de exemplu cele mentionate de tine. Situatia este la fel la toti operatorii, canalele de sport nu reprezinta in realitate interesul de baza si nu sunt element principal pentru majoritatea abonatilor in alegerea unui furnizor de servicii tv, ci doar pentru o mica parte, a se vedea audientele. Stiu ca este greu de acceptat, ca este o statistica destul de cruda, dar reala.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile