joi, 22 octombrie 2015

Media player .mkv, .avi și .mp4 pentru abonații Telekom TV Interactiv, plus alte funcționalități pentru alți abonați ai operatorului

Începând din aceasta lună, Telekom Romania introduce noi functionalități pentru abonati, anunța compania printr-un comunicat de presă.

- Una dintre acestea este Media-Player-ul, care oferă posibilitatea celor cu abonament la televiziunea interactiva ( tv prin protocol IP ) de a reda de pe suport de stocare conectat la USB ( de exemplu hard-disk extern sau stick ) filme si alte fisiere video in format .MKV, .AVI si .MP4, dar si de fisiere audio .mp3 si imagini ( .jpg, .bmp și .png )

- Cei care utilizeaza Telekom TV Web & Mobile pot sa vizioneze programe de televiziune care au fost difuzate anterior cu până la o săptămână, prin Arhiva TV, ce era disponibila doar pentru clientii de televiziune Interactiva. Din Program TV se selecteaza orice emisiune ce a fost deja difuzata si afiseaza simbolul de redare.

- Prin optiunea "Înregistrări în Cloud Plus" pot sa fie înregistrate şi stocate în contul de cloud asociat până la 100 de ore de conţinut TV in rezolutie standard sau până la 42 de ore de conţinut tv High Definition. Abonamentul lunar este de 6 lei ( TVA inclusă). Clienţii care nu au serviciul Telekom TV Interactiv pot programa înregistrările de pe telekomtv.ro si prin intermediul aplicaţiei Telekom TV, iar continutul inregistrat se poate accesa de pe orice alt dispozitiv asociat al respectivului cont.  In versiunea gratuita, funcționalitatea este disponibila pentru toţi clienţii Telekom TV Interactiv şi Telekom TV Web & Mobile, prin telekomtv.ro și aplicația Telekom TV din Google Play sau App Store. Dar acestia pot înregistra până la 30 de ore de conţinut TV standard definiton sau până la 13 ore HD în contul lor de cloud.


Un comentariu despre subiectul „Media player .mkv, .avi și .mp4 pentru abonații Telekom TV Interactiv, plus alte funcționalități pentru alți abonați ai operatorului”:
Anonim

E fain ca media player de mkv, e o chestie care ar trebui sa existe pe orice reciever de la orice furnizor de servicii tv din Romania.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile