marți, 20 octombrie 2015

UPC, noi canale prin cablu digital

UPC a introdus în grila de televiziune digitală prin cablu noi canale de televiziune, ne anunță colegii de hobby de pe Softpedia Forum.

Canalele SD nou introduse :

 81 - TVR Cluj
 82 - TVR Craiova
 83 - TVR Iași
 84 - TVR Târgu-Mureș
 85 - TVR Timișoara
213 - Trace Sport Stars
317 - DoQ cu piste audio RO, ENG, HU
804 - eStrada.

Canale HD nou introduse :

166 - Trace Sport Stars HD
167 - Trace Urban HD.

UPDATE 22 octombrie 2015: A fost introdusă si televiziunea MyZen HD, pe pozitia 168.


33 de comentarii despre subiectul „UPC, noi canale prin cablu digital”:
Bogdan

Cea mai buna grila de programe o are UPC-ul. Pacat ca n-au un pret mai mic NUMAI pe serviciul de televiziune digitala prin cablu. Personal as ramane cu netul de la RDS si m-as abona la cablu de la UPC. Un fiber 500 + maxim HD UPC m-ar ajunge 45+65 =110.

Anonim

MyZen va fi introdus la UPC pe pozitia 168, candva pana se termina luna octombrie

Anonim

Mai sunt inca 4 teste hd la upc: 26-1 26-2 26-3 27_2.

Anonim

Sunt abonat UPC si ii felicit pentru noile canale incluse , chiar daca au preturi mai mari decat restul cablistilor , AI LA CE TE UITA . Si intr-un viitor apropiat vor introduce UPC Movie, UPC Sport, UPC Teen ,UPC Music similar cu ce este la RDS RCS dar nu vor elimina pachetul Discovery . Bravo UPC !

Anonim

O "sursa" la ceeace ,afirmi?? Daca nu,inseamna basme,folclor! Si vecinul meu,spune ca vor fi introduse 12 canale HD,printre care si tv1000 action HD dar va trebuii sa l cred!

Anonim

Prietene,dar cine este vecinul? Ceva VIP la UPC?? Daca da,atunci ai un vecin tare,sincer eu nu prea cred,mai ales treaba cu vecinii!

Anonim

Hm,ceva cu TV1000 actionHD,am auzit si eu,dar nu stiu sincer ce sa cred,totusi este posibil

Anonim

Clar daca intra Tv1000 ActionHD,sunt cei mai tari la capitole filme,termina cu Digi FilmHD,sa vezi ciuda pe abonatii rds

Anonim

Eu am vazut acele canale TV 1000 Action si altele de care amintiti, localizate pentru alte tari, nu au o calitate exceptionala. In general au in grila tot filme vechi, in niciun caz ceva premium, adica nu cu filme din ultimii doi ani. Iar daca astfel de canale ar fi lansate in Romania, cu siguranta nu vor intra la un singur operator, ca nu prea ar merita investitia, interesul ar fi pentru distributie nationala. Pana atunci visati cu spor, dar alegeti-va ca subiect al visului niste canale de calitate mai mare !

Anonim

la upc inca mai platesc pentru LIGA I ? programele au intrat direct in optiunea EXTRAFOTBAL si in pachetul MAXIM

Anonim

De ce te referi la plural, care programe ? In pachetul Fotbal a intrat Trace Sport Stars HD care este normal sa intre in acel pachet. Restul au intrat in Maxim HD la toata lumea.

Anonim

Semnalu tv la mine in zona este mai puternic la rcs decat la upc. Cand eram la ei foloseam amplificator cablubtv sa am semnal la 4 tv ca mi se blocau canalele in digital. La rcs am calitate semnal 70% si pytere 80% fara amplificator. Upc au grila tv mai buna dar sunt si mai scumpi

Anonim

Trace Urban HD si DoQ se mai numesc si Taraf ? Nu stiam zau..

Anonim

Din pacate My Zen si Trace Sport si Trace Urban sunt bagate in pachetul acela cu plata ,Fotbal , dai 10 lei ... pacat , fotbalul la concurenta e la liber , la UPC costa.!!!! E asa ca pentru ... ,noroc ca au dat la liber DoQ dar nu are subtitrare .Poate mai au de introdus si alte canale si vor fi mai la liber , adica pentru cei mai multi .Poate...Drept este ca sunt cei mai scumpi chiar daca au o grila variata .

Kalman2007

Trace Urban HD e in Maxim HD, nu se afla intr-un pachet extra.

Anonim

Pachetul Extra fotbal are look-urile si trace sport stars. Myzen nu a fost bagat in grila inca iar Trace Urban HD este in grila Maxim HD.

Anonim

foarte bun upc, sunt multumita ! nota 10 pentru noile programe, mai ales cele hd !

Kalman2007

A intrat si MyZen HD pe 168 in pachetul Extra Fotbal.

Anonim

Super, mie imi place !

Anonim

TV1000 Action HD,va,avea exclusivitate in reteaua UPC pe o,periaoda de 1 an.Filmele vor fi foarte noi! Totul este semnat,parafat,putina rabdare,se fac texte in retea!

Anonim

Tot de la vecin este stirea asta? Sper sa fie adevarat

Anonim

Sincer se pregateste ceva,dar ce? Ceva texte sunt pentru HD dar .... vom vedea!

Cristian

Filmele de 2 - 10 ani nu sunt foarte noi, anonim, ci sunt vechi sau si mai vechi... Tu te-ai uitat macar pe grila TV 1000 action ?

http://point.md/ro/tv/tv1000-action-east

Anonim

In primul rand TV 1000 Action emite doar in europa de est!

Anonim

ce-mi place faza asta, toti vor programe multe de filme si documentare, daca se poate gratis si nici macar nu se uita 2 ore la ele pe an, doar de dragul sa fie in grila ca-tv. si mai tare e in clipa cand se cere sa fie si-n format HD

Unknown

Pentru ce-i care considera ca e o gluma ceea ce scris intr-o postare anterioarea vis-a-vis de posturile UPC Movies Action ,Drama ,Comedy, UPC Teen , UPC Sport le recomand sa caute pe WIKIPEDIA - Lista de canale tv in limba romana - si mai in josul paginii , in cuprins se afla PLANUL TV , care arata televiziunile care vor intra pe piata din Romania. Nu o spun eu ,ci surse autorizate, iar Wikipedia e ceva serios. TV 1000 Action , deocamdata e doar pentru Rusia , posibil sa fie si la UPC ,Ce ar trebiu sa ia UPC si ar fi un pachet extraordinar , e la S.P.I. INTERNATIONAL , cei cu grila Film Box , unde se afla DocuBox , FightBox,, Film Box Actin, FilmBox ArtHouse , Peste noapte nu se pot realiza multe , dar dupa cum cunosc anumite persoane de la UPC, sunt bine intentionati fata de abonati. Si , se vor mai introduce canale noi, atat hd cat si sd.Poate nu vor reusi niciodata sa aiba cota de piata RDS dar cu siguranta vor fi pe aproape. Rabdare !

Anonim

Pe Wikipedia pot sa adaug si eu ce vreau, daca nu stiai. Wikipedia este scrisa de o comunitate de autori, autorii scriu ce cred ei de cuviinta, exact cum postezi tu aici la comentarii. Apoi, doar daca se face sesizare la adminstratorii Wikipedia, acea informatie e stearsa daca nu e corecta. dar pana atunci, ramane pe Wikipedia. Sper ca acum ai inteles cum functioneaza Wikipedia. Alta sursa ai, dar oficiala ? De exemplu vreun comunicat de la TV1000, cu link catre siteul lor de presa sau pagina de comunicate? Da-mi si mie linkul, pana atunci informatia nu prezinta pentru mine nicio veridicitate. Nu spun ca nu e corecta, orice e posibil in viitor, la orice operator, dat fara sursa nu pot sa cred, sorry.

Anonim

Exact, Wikipedia nu e o sursa credibila mereu.

banatan de pusta

Upc introduce canalele tvr,un fel de digi regionale... tv1000 daca va fi action, va fi varianta balkan sau east(ca de alfel actualul tv1000 ,care difera de ex tv1000 danez...cunoscatorii stiu
.tv1000 tv1000cinema sau filmnet). Sint canale premium scandinave. Ar fi ok daca apar ca so pachet separat fie viasaturile sau film1 din olanda. Cred ca la noi are de spus ceva HBO/time warner legat de canalele tv premium.

Unknown

Și totuși vor mai intră ceva canale săptămână ăsta la sfârșit???

Anonim

Ionut, pai nu s-a anuntat ca mai intra si alte canalr la sfarsitul saptamanii, ai intrebat cumva la relatii clienti sau de unde ai auzit asa ceva ?

Bogdan

Au uitat sa bage in grila de programe TVR Moldova :-(

Anonim

TVR Moldova este pentru Republica Modova, nu pentru Romania.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile