vineri, 6 noiembrie 2015

AMC a împlinit un an de la lansarea în România

Pe 5 noiembrie 2014, televiziunea AMC a fost lansată în România "cu un puternic angajament de a oferi cele mai unice, ambiţioase şi apreciate drame", anunță AMC într-un comunicat remis către HD Satelit.

"Un an mai târziu, AMC încă este angajat în scopul său cu recentele lansate serii originale ‘Humans’ şi premiera exclusivă a seriei ‘Into the Badlands’. Episodul premieră ‘Into the Badlands’ va avea debutul pe AMC simultan cu cel din America pe 16 noiembrie.

Următoarea premieră, ‘The Night Manager’, va fi la începutul anului 2016 cu Hugh Laurie în rolul principal.

De asemenea, AMC a confirmat recent faptul că în anul 2016 va avea premiera exclusivă a sezoanelor cu numarul doi, din bine cunoscutele serii ‘Fear the Walking Dead’ şi ‘Humans’ cât şi al treilea sezon din ‘Halt and Catch Fire’.

“Suntem încântaţi de reacţiile pozitive din primul an AMC - de la operatorii noştrii, publicul şi nu în ultimul rand, presa. În acest moment AMC este larg distribuit printre platformele de cablu din România. Suntem mândri că am putut difuza multe dintre serialele de mare succes în doar un an, multe dintre ele având premierele simultane cu cele din America. Continuăm în a construi promisiunea şi în anul 2016 prin a aduce permanent cele mai noi serii originale AMC către publicul nostru", a spus Levente B. Malnay, CEO al AMC Networks International- Europa Centrală."


Despre AMC Networks Internaţional

AMC Networks Internaţional (AMCNI), divizia globală a AMC Networks, livrează divertisment şi programe apreciate către abonaţi din peste 140 de ţări şi teritorii, inclusiv Africa, Asia, Europa, America Latină şi Orientul Mijlociu. AMCNI constă în mărci globale, Sundance Channel şi AMC, la fel de populare, posturi cu o varietate de programe, recunoscute local.

Despre AMC Networks Internaţional – Europa Centrală

AMC Networks Internaţional – Europa Centrală, o unitate operaţională a AMC Networks Internaţional, este principala companie internaţională în domeniul difuzării şi distribuţiei de posturi televizate cu accent pe pieţele din Europa Centrală şi de Est. În prezent AMCNI – Europa Centrală are în portofoliu 13 mărci de televiziune cu 4 genuri diferite. Sport: Sport1, Sport2, SportM; Copii: Minimax, Megamax; Divertismentt: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home şi Filme: AMC, Film Mania, Film Café şi Film+. Posturile sunt programate pentru limbajul, pieţele şi audienţele locate şi sunt disponibile pe numeroase platforme incluzând HD iar la cerere, pe dispozitivele mobile.


11 comentarii despre subiectul „AMC a împlinit un an de la lansarea în România”:
Cristy

este an Romania dar la RCS & RDS de ce nu este AMC !

Cristy

vrem si la RCS & RDS canalul tv AMC !

Anonim

Ar trebui si cei de la Telekom Tv Dth sa introduca AMC in grila lor de programe.

Unknown

la telekom cand ???

Anonim

Ar trebui si cei de la Telekom Tv Rominia Dth sa introduca AMC Tv Rominia ca se prinde peste tot la toti operatorii.

Anonim

ar trebui sa ramana canal special doar pt UPC, asa cum telekom si rcs-rds au canale proprii

Cristy

nu ar trebui doar pentru upc ca acest canal tv este din America si nu are nicio treaba cu upc ar trebui si la rcs-rds si telekom !

Anonim

pacat ii post bun eu il urmaresc pe cel din SUA

Bogdan

Cine vrea AMC, TNT si Discovery la RCS sa plateasca abonament separat, posture care au audienta de 1-2% dedicate unui anumit segment de public sa fie introduce in grila de baza a majoritatii operatorilor de cablu din Romania. Daca ar fi sa se plateasca separate aceste posture nu stiu cati si-ar mai dori sa vada aceste posturi

Cristy

eu sunt dispus sa dau si bani in plus 5 lei sa 10 lei !

Unknown

de accord, si eu sunt dispus sa dau 10 lei pentru AMC.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile