vineri, 13 noiembrie 2015

Balkanika, Paramount Channel, Crime & Investigation, Deutsche Welle, TV5 Monde și VTV, la Orange Tv

Orange Tv România a introdus în grila televiziunile Balkanika in versiune SD, pe pozitia 613, în pachetul Universe HD, dar și TV5 Monde, de asemenea în standard definition, pe pozitia 714, în pachetul World HD.

Balkanika Music Television este un canal tv care a inceput transmisia prin satelit pe 15 august 2005, iar de la începutul anului 2013 ofera programele sale si în calitate High Definition. Balkanika este detinuta de grupul media "Q MUSIC MEDIA GROUP", care a lansat în 2003 si televiziune de muzica FEN TV. Balkanika a fost si partener media al unor evenimente muzicale din Romania, cum ar fi Romanian Music Awards sau Cerbul de Aur. Pentru pasionatii receptiei satelit, televiziunea Balkanika poate sa fie receptionată in SD si necriptat, prin intermediul satelitului Hellas Sat 2 de la 39.0°Est, pe frecventa 12565, polarizare orizontala, SR 30000, FEC 7/8, DVB-S QPSK, FTA.

TV5 Monde, lansat ca TV5 pe 2 ianuarie 1984, este o rețea de televiziune la nivel mondial, destinata publicului francofon, cu mai multe canale ce difuzeaza programe în limba franceză, cu unele emisiuni și filme subtitrate pentru diverse tari, inclusiv în românește. Este un membru participant aprobat al EBU.

UPDATE 13 noiembrie 2015: In grila Orange Tv România mai fost introduse televiziunile Paramount Channel ( în pachetul World HD ), Crime & Investigation ( în Universe HD ), Deutsche Welle (în World HD) și VTV ( în Local HD ).


7 comentarii despre subiectul „Balkanika, Paramount Channel, Crime & Investigation, Deutsche Welle, TV5 Monde și VTV, la Orange Tv”:
Anonim

Interesant este ca si Paramount Channel si Crime & Investigation au provider Globecast, deci probabil vor intra in curand la Orange.

Anonim

Da vor intra si cele doua posturi mentionate mai sus pe undeva aproape de sarbatori sau chiar mai devreme acum cele doua posturi sunt in teste

Anonim

DTH Orange a mai introdus 2 posturi noi Valcea tv si postul german DW pe un nou TP 11817 QPSK 27500

Kalman2007

A fost introdus si Paramount dar si Crime & Investigation :)

Anonim

Super bravo Orange tv . Se poate introducerea de canale noi in grila.

vio73

Bravo și nu prea. Două-trei canale bunicele, iar restul nu prea.

Anonim

Acuma asta e bine ca leau introdus si astea .

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile