marți, 17 noiembrie 2015

Google Play Movies & TV pe televizoare LG

LG a anunțat că începând cu aceasta lună, proprietarii de televizoare LG Smart vor putea să se bucure de mii de filme și emisiuni TV prin "Google Play Movies & TV", în peste 100 de țări, daca televizorul are sistemul de operare webOS sau NetCast 4.0 ori NetCast 4.5. Google Play Movies & TV va oferi productii foarte recente, dar si filme clasice, filme independente și film cult, în rezolutii HD și SD.

Cu Google Play Movies & TV, telespectatorii pot închiria sau cumpăra mii de filme sau emisiuni TV de la studiouri de la Hollywood. Și pentru că tot conținutul este furnizat printr-un sistem in cloud, telespectatorii pot începe vizionarea pe televizoarele lor smart LG de la domiciliu și pot relua de unde au rămas, de exemplu în ziua următoare, de pe smartphone-ul lor, tabletă sau PC.

"Piața de televiziune este în creștere rapidă și a dat nastere la o cerere extraordinara pentru conținut de calitate superioară. Parteneriatul nostru cu Google va fi o colaborare de lunga durata, avand ca scop îndeplinirea așteptărilor ridicate ale proprietarilor de televizoare smart produse de catre LG", a declarat In-Kyu Lee, vice președinte senior și șef al diviziei de televizoare de la LG Electronics.

Google Play Movies & TV va deveni disponibil începând din această lună pe televizoare smart LG în 104 de țări, serviciul fiind initial lansat în Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Australia, si Canada. Probabil telespectatorii din Romania vor avea mai mult de asteptat, deoarece Google Play Movies nu este inca lansat in tara noastra, dar romanii din strainatate vor putea sa testeze acest serviciu pe televizoarele LG compatibile.


11 comentarii despre subiectul „Google Play Movies & TV pe televizoare LG”:
Anonim

eu stau in italia , aici va fi ?

Anonim

Da, in Italia va fi. Probabil se va lansa in viitor Google Play Movies si in Romania, am inteles ca se lucreaza la o aplicatie pentru toate tarile.

Laurentiu

Google Play e disponibil deocamdata in urmatoarele tari, deci care sunteti acolo puteti sa testati cand se va lansa pe LG:

Filme

Albania, Angola, Antigua și Barbuda, Argentina, Armenia, Aruba, Australia, Austria, Azerbaidjan, Belarus, Belgia, Belize, Benin, Bolivia, Bosnia și Herțegovina, Botswana, Brazilia, Burkina Faso, Cambodgia, Canada, Capul Verde, Chile, Columbia, Coreea de Sud, Costa Rica, Côte d’Ivoire, Croația, Cipru, Danemarca, Ecuador, Elveția, El Salvador, Estonia, Filipine, Finlanda, Fiji, Franța, Gabon, Germania, Grecia, Guatemala, Haiti, Honduras, Hong Kong, Islanda, India, Indonezia, Irlanda, Italia, Jamaica, Japonia, Kazahstan, Kârgâzstan, Letonia, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malaysia, Mali, Malta, Mauritius, Mexic, Moldova, Namibia, Nepal, Noua Zeelandă, Nicaragua, Niger, Norvegia, Panama, Papua-Noua Guinee, Paraguay, Peru, Polonia, Portugalia, Regatul Unit, Republica Cehă, Republica Democrată Populară Laos, Republica Dominicană, Rwanda, Rusia, Senegal, Singapore, Slovacia, Slovenia, Spania, Sri Lanka, Statele Unite ale Americii, Suedia, Taiwan, Tadjikistan, Tanzania, Thailanda, Togo, Trinidad și Tobago, Turkmenistan, Țările de Jos, Uganda, Ucraina, Ungaria, Uruguay, Uzbekistan, Venezuela, Zambia, Zimbabwe

Emisiuni TV

Australia, Canada, Franța, Germania, Japonia, Regatul Unit, Statele Unite ale Americii

Anonim

Foarte tare, e Moldova dar noi nu aparem in lista. Oare era greu sa faca si pentru Romania ?

Anonim

S-a anuntat pe forumurile Google ca va fi lansat si pentru Romania in viitorul apropiat. Probabil e aceeasi problema care e si la Netflix, nu ai cum sa vinzi continut legal in Romania, cand in Romania sunt mii de siteuri pirat de filme online si nimeni nu ia nicio masura. Sau daca este inchis un site de filme online, se mai deschid inca 100.

Anonim

Bine ca la rusi nu sunt site-uri pirat cu filme si tv online, una din tarile care este cunoscuta cu abateri grave pe parte de piraterie.

Anonim

Nu ai inteles esentialul: repet, va fi in curand si in Romania si in toate tarile in care nu este, se lucreaza deja.

Anonim

https://productforums.google.com/forum/#!topic/play/etcMGsGM6dE

Anonim

Bine ca tocmai au sistat serviciul LG Cloud :(

Anonim

Nu are legatura cu cloudul folosit de GooglePlay, care este altul.

marian

Presupun contracost..

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile