luni, 2 noiembrie 2015

SPI a achiziționat conținut de la Disney pentru canalele Filmbox

SPI International si Filmbox au anuntat un acord cu Disney pentru difuzarea de conținut pe canalele FilmBox din Europa Centrală și de Est.

Serialul de televiziune "American Crime", produs de ABC Studios ( o divizie a Disney–ABC Television Group ) si nominalizat la zece Primetime Emmy Awards, este unul dintre titlurile din 2015, incluse într-un pachet de conținut achiziționat recent de către Kino Polska ( SPI International ) de la Disney pentru canalele FilmBox și serviciile FilmBox Live VOD în Europa Centrală și de Est.

Printre alte titluri achizitionate de SPI de la Disney pentru difuzare pe canale Filmbox sunt filmele de animatie "Planes 2" and "Big Hero 6".

În plus, pachetul include "Cenușăreasa" cu Helena Bonham Carter, Cate Blanchet and Richard Madden ( din Games of Thrones ). Tranzactia include de asemenea "Tinker Bell and The Pirate Fairy" si "Tinker Bell and The Legend of the NeverBeast".

SPI va difuza aceste titluri in programele televiziunilor FilmBox din România, Polonia, Ungaria, Slovacia, Republica Cehă și din alte țări din Europa Centrală și de Est. Compania a asigurat de asemenea drepturile Svod pentru titlurile incluse în afacere.

UPDATE 12 noiembrie 2015: HD Satelit a primit un comunicat oficial despre acest subiect:

Pentru această lună, canalul FilmBox Premium România a pregătit mai multe pelicule Disney pentru a bucura copiii mai mici sau mai mari.

Seria filmelor Disney începe sâmbătă, 14 noiembrie, ora 19.40, cu Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day o comedie cu Steve Carell și Jennifer Garner, inspirată dintr-o carte pentru copii cu același nume ca și filmul. Criticii au primit extrem de bine pelicula care a strâns încasări de 100 de milioane de dolari în întreaga lume.

Telespectatorii sunt poftiți din nou în lumea Disney o săptămână mai târziu, pe 21 noiembrie, la 19:40, când este difuzat filmul de animație Planes 2 – Planes: Fire & Rescue. Actorul Ed Harris își împrumută vocea unuia dintre eroii animați.

Un alt film de animație de succes marca Disney, Strange Magic, va fi difuzat pe 27 noiembrie de la ora 19:25 pe același canal FilmBox Premium.

Iar pe 28 noiembrie, de la ora 21, Kevin Costner face un rol de excepție în producția Disney McFarland USA. Îl veți vedea intrând în pielea unui antrenor de fotbal care face minuni cu o echipă de elevi. Povestea este inspirată dintr-un caz real petrecut în 1987.


Despre FilmBox Premium

FilmBox Premium – canal care face parte din pachetul FilmBox alături de FilmBox Basic, FilmBox Extra HD, FilmBox Family și FilmBox Plus - aduce filme noi, la scurt timp după lansare – fie că sunt blockbustere de la Hollywood, fie că vorbim despre comori ale cinematografiei europene sau serii TV cu bugete mari și distribuții pe măsură.


2 comentarii despre subiectul „SPI a achiziționat conținut de la Disney pentru canalele Filmbox”:
Anonim

big hero 6 am vazut e foarte tare !!

Anonim

foarte frumos!!!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile