marți, 3 noiembrie 2015

Twitter are acum buton de LIKE

Cunoscuta platforma Twitter a introdus butonul de Like. Acesta este reprezentat grafic printr-o inimioara. Cand cursorul mouseului trece peste inimioara, in limba română este afisat textul "Apreciaza", iar in engleză "Like".

"Am schimbat cu o inimă pictograma noastră cu stea dedicata pentru Favorite si am redenumit-o ca Apreciaza ( Like ). Vrem să facem Twitter mai ușor de utilizat și mai plin de satisfacții. Intelegem că uneori acea stea putea sa creeze confuzii, mai ales noilor sosiți. S-ar putea sa iti placa o mulțime de lucruri, dar poate nu toate erau preferatele tale.

Inima, în schimb, este un simbol universal, care rezoneaza peste limbi, culturi și zone de timp. Inima este mai expresivă, permițându-vă să transmiteti o serie de emotii si sa va conectati ușor cu oamenii. Iar în testele noastre, am descoperit ca oamenii au adorat-o.

Am utilizat inimioarele pentru Periscope și suntem încântați să le implementam si pe Twitter și Vine, creând un limbaj comun pentru comunitatea noastră globală.

Incepand de astazi, veți vedea inima pe Twitter pentru iOS și Android, pe twitter.com, TweetDeck, Twitter pentru Windows 10 și pe Tweets pe Internet, precum și in aplicația Android Vine și pe site-ul web. Veți vedea în curând si pentru Vine pentru iOS și Twitter pentru Mac. Atingeți inima și să vedem ce se întâmplă!", a precizat Twitter.


2 comentarii despre subiectul „Twitter are acum buton de LIKE”:
mary

Stie cineva care e scriptul de Like stiri pe Twiiter, sa il pui pe siteuri, asa cum scriptul de Like pentru Facebook ? Sau nu exista asa ceva ?

Anonim

si eu caut asa ceva dar nu cred ca exista
sau poate e prea devreme

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile